AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

rope11
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la rope11 » 09 jun 2017, 17:15

jesi ti siguran da je tolisov agent taj parisi? :mrgreen:

mislim da nije, ali pise da je delofeu jedan od igraca koje predstavlja... sad mi nije jasno nista oko njega, nedavno je cak napisao oprostajno pismo, a sad bi se kao vratio jer nece u barselonu, pa dogovori se jarane sta hoces :mrgreen:
ako ne uspiju kupiti keitu onda treba ovog vratiti, ne bi bilo lose.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 09 jun 2017, 17:17

Čitam da Ibri neće biti ponuđen novi ugovor u Unitedu, pa moglo bi se na njega ići barem godinu ili dvije i npr. uzeti Andre Silvu ili Dembelea da uči zanat od najboljeg :kafa:

Da još James dođe i neki napadač, bio bi najbolji Milanov prijelazni rok u zadnjih 15 godina

Edit: Ghezzal će doći kao back up pozicija, besplatan transfer :thumbup:

slika :tokralju:

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 09 jun 2017, 18:37

Ghezzal ako dođe to je pametan potez.Jer ne treba samo razmišljati o igračima koji će biti u prvih 11 već o cijelokupnom rosteru.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 09 jun 2017, 18:41

joj nemoj mi boga ti ibrahimovica :damn:

evo toliso izgleda ide u bayern, hajde da vec i sa tim konacno zavrsimo pa da idemo dalje :mrgreen:

FORZA MILAN !

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 09 jun 2017, 18:52

Bolje Ibra nego cigan Costa :kafa:

Čak se kladim da bi više koristi imao od Ibrahimovića.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 09 jun 2017, 18:53

Mogla bi varijanta Ibra+Silva, ali opet odnosi sa Raiolom su dobro narušeni i Mislim da će Ibra put Kine.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 09 jun 2017, 19:02

jest, baš će nam dobro doći 36-godišnjak sa sjebanim koljenim i višemjesečnim odsustvom :mrgreen:

dajte ba ljudi, ne treba nam to sad

FORZA MILAN !

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 09 jun 2017, 19:08

Što se mene tiče neka još uspješno završe ovo što su praktički priveli kraju, Biglia, Conti i Keita.Sve preko toga što se uradi je samo bonus.Nisam baš očekivao da će u Milan doći više od 6 igrača ovo ljeto, zaista nisam.Ali eto izgleda da će se ipak zaustaviti na broju 8 ili 9 čak.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 09 jun 2017, 19:12

Zaboravio sam da je povrijeđen :mrgreen:

Da nije, ne bi ga United ni puštao da se ne lažemo :kafa:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 09 jun 2017, 19:18

Nešto kontam ako PSG želi Donnarummu, to bi Milan mogao iskoristi i napraviti trejd 40M+Rabiot za Donnarummu.Milan bi dobio kesh i sa Rabiotom kompletirao trio na sredini.I onda konačni atak na napadača i Jamesa recimo.Dobrih golmana svakako ima pregršt po evropi.

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 09 jun 2017, 19:43

Donarumu u Real za Navasa K. i novac ito fin.Inace nemamo golmana
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 09 jun 2017, 20:48

Navas je vrhunski golman. Bilo bi odlično, ako ce vec ici Donaruma, da se u taj deal uključi Navas i mozda Kovačić

Edit: Odgodjen sporazum sa UEFA-om za okzobar

Sent from my x600 using Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 09 jun 2017, 23:29

muxa je napisao/la:Navas je vrhunski golman. Bilo bi odlično, ako ce vec ici Donaruma, da se u taj deal uključi Navas i mozda Kovačić

Edit: Odgodjen sporazum sa UEFA-om za okzobar

Sent from my x600 using Tapatalk
Uefa će u oktobru tek u oktobru dati Milan odgovor na njihov finansijski pla.Ali tek od sezone 2018/19 bi moglo biti nekih penala ako se uoče neke nepravilnosti. To je službeno saopštenje Milana.

Silva opet zabio za Portugal, to mu je već 6. gol u ovim kvalifikacijama.

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 10 jun 2017, 00:03

Montolivo i Abate su na prodaju, s druge strane Calabria i Locatelli bi trebali ostati.To su zadnje informacije.

Također ako Milan ne uspije potpisati jednog TOP napadača, onda će vjerovatno dovesti dva napadača jedan iskusniji(tipa Kalinić) te jednog mlađeg(tipa Silva).Tako bi iskoristili tih 60ak M koje su spremni potrošiti na napadača.

celikmilan
Kontakt:

Post Postao/la celikmilan » 10 jun 2017, 00:48

Ne bih imao ništa protiv Kalinića ali ne baš da bude glavni napadač. Calabria i Locatelli svakako treba da ostanu jer uz neka bolja imena ako dođu oni samo mogu da uče i napreduju. Isto tako bih i Montoliva ostavio jer imam neki osjećaj da bi i on mogao da uđe u formu nakon te duge povrede i uz kvalitetne pripreme.

betton
Kontakt:

Post Postao/la betton » 10 jun 2017, 02:09

Sve u svemu, kad se pogleda dosadasnje poslovanje na fudbalskoj pijaci, treba da budemo jako zadovoljni. Rade se konkretni koraci naprijed, dovode ciljani igraci na kriticne pozicije. Kao sto je neko vec napisao, samo gledamo kako se ubiru plodovi ove nove uprave koja sve dogovara, istrazuje i radi jos od par mjeseci prije. Nema egzoticnih plaza i ljetovanja do polovine jula pa daj sta das.. Ovako se napreduje. Mislim da je jos rano da pricamo o nekim rezultatima, treba tu vremena. Prvenstveno da se uigraju, naviknu. Neke velike stvari, barem ja, u svom crveno-crnom srcu ocekujem za dvije do tri godine. Samo da se ovako nastavi, a sve su prilike da hoce. Lijep mi osjecaj u dusi, neopisiv. Lijepo je biti navijac Milana. Ko ne zna, dzabe mu pricati.
FORZA MILAN!
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..

Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 10 jun 2017, 03:05

Plan koji je Milan predao Uefi sadrzi cifru koju ce novi vlasnici uloziti u Milan u naredne 3 sezone.Radi se o 400-450M eura.Naravno plus novac koji ce doci povecanjem prihoda te prodaje nekih igraca u tom periodu.Sto znaci da bi Milan mogao u naredne tri sezone skršiti i preko 700M na pojacanja.Vecina od ovog novca kojeg vlasnici smiju uloziti ce vjerovatno biti potroseno vec ovo ljeto.

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 10 jun 2017, 09:54

Ljudi jesmo doveli ikoga,jutro svanulo a nema nista sluzbeno da smo potpisali,ne moze to tako :)

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 10 jun 2017, 09:57

Banega navodno odlazi iz Intera, ne bi bio lose pojacanje. Dobro se sjecam dok je jos igrao u Boci mnogo se povezivao sa Milanom.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 10 jun 2017, 10:16

e bas nam treba interov otpadak :mrgreen: gledao sam ga par puta i nista posebno nije pokazao, frajer je uspio da izgleda ekstremno spor cak i u talijanskoj ligi.

ja bih lokatelija jos malo ostavio jer moze posluziti u rotaciji pa ga iduce sezone poslao negdje na posudbu da se kali, a mali calabria pod hitno mora ove godine otici negdje gdje ce imati veliku minutazu, jer je steta da sad u ovim godinama provodi vrijeme na klupi kad ima potencijala za nesto vise.
budimo realni momak je rupa u odbrani i nije neko na koga se mozes osloniti, pored njega cak i abate izgleda kao neko ko je izmislio fudbal za njega.

ja sam vise za ovog khryowiaka (kako se ovo uopste pise u pizdu materinu) nego bigliu. ako vec moramo birati :zzz:
ali hajde da oni prvo contija rijese pa ce se dalje polako ici, nije hica.

FORZA MILAN !

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []