SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017
Ponizi Kodru ko da mu je mali kriv sto je nesposoban. Gnjida na njemu autoritet gradi. Jos nas obruka ponasanjem poslije tekme. Ćurane odlazi!
Grci iskusno cestitam. Bajić > Ibisevic
Grci iskusno cestitam. Bajić > Ibisevic
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Gol razlika nažalost, preko toga smo se kvalificirali 2014.avenija je napisao/la:Sta se gleda , medjusobni omjer ili gol razlika.?
"We need to suffer. And we need to fight."
Gol razlika u ovim kvalifikacijama.avenija je napisao/la:Sta se gleda , medjusobni omjer ili gol razlika.?
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Imas momka koji je uvrsten u najbolji tim LP, Top 5 veznjaka na svijetu i ti nisi sposoban oko njega izgraditi sistem gdje ce se sva igra zasnivati na njemu, nego ga gurnes samoga u vatru sa 4 grka i preskaces igru, Zukanovic salje balone naprijed.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- Amsterdam1312
- Kontakt:
Ne kontam zašto se osula paljba po igračima pojedinačno kad je jasno kao dan da je Meša usrao i šefa i stanicu, pa ovo je samoubistvo kojeg on sam nije svjestna jer je limitiran trener. Da je dva jednostavna poteza uradio umjesto ovog faila sa izmjenama imao bi rezultat, da ne pričam o drugačijoj postavci.
Nemojte kenjati, nije do pijuna i figura u šahu nego do onog ko ih koristi. Ne može Ibišević odgovoriti ovom zadatku koji se zahtjeva od njega kada su ljudi zatvorili oba CF-a jednostavno, ne može kad igra 4-4-2 ko tudum neki i ne vidi dalje od nosa, polumrtva Grčka koja je mogla ovdje primiti tricu bez beda ti zatvori pokušaje i lik ne mijenja ništa. Igračima jedino zamjeram preskakanje igre ali šta drugo kada tu osim Pjanića nemaš nikog da igraš na kratke apsove i da spustiš loptu, jedino Višća je kombinovao par puta tu, ostalo nula. Falio je igrač u sredini tipa Bešiča i Ibišević vani, s tim da je Kodro ostao. Meša je pokazao neznanje i nesposobnost da vodi ovu ekipu jer kad ne možeš riješiti ove Grke i nemaš odgovora na neku jednostavnu prepreku onda haj lezi i cuclaj ga.

Nemojte kenjati, nije do pijuna i figura u šahu nego do onog ko ih koristi. Ne može Ibišević odgovoriti ovom zadatku koji se zahtjeva od njega kada su ljudi zatvorili oba CF-a jednostavno, ne može kad igra 4-4-2 ko tudum neki i ne vidi dalje od nosa, polumrtva Grčka koja je mogla ovdje primiti tricu bez beda ti zatvori pokušaje i lik ne mijenja ništa. Igračima jedino zamjeram preskakanje igre ali šta drugo kada tu osim Pjanića nemaš nikog da igraš na kratke apsove i da spustiš loptu, jedino Višća je kombinovao par puta tu, ostalo nula. Falio je igrač u sredini tipa Bešiča i Ibišević vani, s tim da je Kodro ostao. Meša je pokazao neznanje i nesposobnost da vodi ovu ekipu jer kad ne možeš riješiti ove Grke i nemaš odgovora na neku jednostavnu prepreku onda haj lezi i cuclaj ga.
Zadnja izmjena: Amsterdam1312, dana/u 09 jun 2017, 23:05, ukupno mijenjano 1 put.
Igrali smo u u suskavim trenerkama protiv Kipra I Izraela.Glavni nam igraci bili Tino I Vrsajevic a Lulic I Hajrovic glumili centarfore !PeppermintSA je napisao/la:Pape je za ovoga klovna Mourinho!MocMahale444 je napisao/la:On i pape go.vnar ista g.ovna.TobeYarabi je napisao/la:najruzniji i najgluplji sportski radnik na svijetu-tukac bazdarevic!
Mi smo kod Papeta igrali!
Slazem se, nije do Ibisevica koliko je do selektora. Vedu stavio na poziciju Misketa. Pa fakat nema logike. Vedu fakat gotivim, ali u ovoj pogubljenoj formaciji nema sta traziti,ispada on kriv zbog lose taktike.
Sent from mTalk
Sent from mTalk
-
RichmanBiH
- Kontakt:
bodi123 je napisao/la:Imas momka koji je uvrsten u najbolji tim LP, Top 5 veznjaka na svijetu i ti nisi sposoban oko njega izgraditi sistem gdje ce se sva igra zasnivati na njemu, nego ga gurnes samoga u vatru sa 4 grka i preskaces igru, Zukanovic salje balone naprijed.
Juventus gradi igru oko pjanica mi oko ibisevica I visce.
UPRAVA NAPOLJE!
Protiv Irske u Zenici je bila prica ne moze 442 moramo 451. U Dublinu smo isli 451 i razvalili nas ljudi. 
Nad tobom sunce najljepše sja
- Marsal
- Kontakt:
Zamijenit Curana i Marinovica ove kvalifikacije.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- ElCartel11
- Kontakt:
Mesa u bitnim utakmicama:
Dobili Wales kod kuce 2:0 (vise sretno, utakmica slicna danasnjoj patnji)
Irci nas u barazu presli ko plitak potok.
Belgijanci se zayebavali sa nama i poraz 4:0, a moglo biti hladno 7:0
Danas protiv Grcke B, mi nismo mogli drzati sredinu terenu i stvarati prilike.
Aplauz za Mesu!
Dobili Wales kod kuce 2:0 (vise sretno, utakmica slicna danasnjoj patnji)
Irci nas u barazu presli ko plitak potok.
Belgijanci se zayebavali sa nama i poraz 4:0, a moglo biti hladno 7:0
Danas protiv Grcke B, mi nismo mogli drzati sredinu terenu i stvarati prilike.
Aplauz za Mesu!
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Sve je uredu al koji qurac vadi Kodru i ubacije Besica !?!?!
Ko je Besic ba, digli smo ga u nebesa a nema ga ni na mapi.
Sent from my SM-N910F using Tapatalk
Ko je Besic ba, digli smo ga u nebesa a nema ga ni na mapi.
Sent from my SM-N910F using Tapatalk
Vrhunac Ćuranove taktike stavit tri sidraša naprijed
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Lomi se odluka izmedju:Marsal je napisao/la:Zamijenit Curana i Marinovica ove kvalifikacije.
i

E jeste ga neko opalio.
kako smo mi samo igrali lijep fudbal 6 kola sa Senerom, nisi ti ni svjestan, Zrinjskog tad pregazili a Braga ih jedva izbacilatuzlak1987 je napisao/la:Lomi se odluka izmedju:Marsal je napisao/la:Zamijenit Curana i Marinovica ove kvalifikacije.
i
Pyro is not a crime !
ma ne treba sad previše srati po ibiševiću, meša je klasičnog sidraša i igrača šesnaeterca postavio na yebenu desetku, a poslije i na krilo što je van svake pameti
već odavno je jasno da džeko i ibišević NE MOGU igrati skupa, manite se više te formacije.
ja sad od meše digao ruke još od baraža sa irskom i više me ništa ne bi trebalo iznenađivati iako je ova formacija sa tri devetke nešto novo u njegovom repertoaru
ma nije više ni smiješno, 99% smo opet popušili SP radi vlastite gluposti.
već odavno je jasno da džeko i ibišević NE MOGU igrati skupa, manite se više te formacije.
ja sad od meše digao ruke još od baraža sa irskom i više me ništa ne bi trebalo iznenađivati iako je ova formacija sa tri devetke nešto novo u njegovom repertoaru
ma nije više ni smiješno, 99% smo opet popušili SP radi vlastite gluposti.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
kratko jasno: miske je bio pola repke, otkako je on otisao sve je u qurcu i tako ce i ostati
- Marsal
- Kontakt:
Ovo ako Mume nije yebi me...arelinho je napisao/la:
E jeste ga neko opalio.![]()
![]()
![]()
Joj ocemo sad kaznu spusit.
U svakom pogledu smo ga veceras popusili
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988