you smartNail for Real je napisao/la:Ko nije pomalo djubre ne moze da bude sampion. Osim ako nisi Spurs zombi.
NBA Finals 2017
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: NBA Finals 2017
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Donnie Darko je napisao/la:Ne znam zašto ljudima smetaju takve stvari, ionako samo čekam kad će neko dobit tehničku zato što je obrvu podigao na način koji se ne sviđa sudiji, treba izbaciti i to malo ličnosti što igrači pokazuju. Eliminacija emocija i karaktera je jedna od najgorih stvari koja se desila u NBA ligi.
Westbrook mi je recimo zato drag, nisam pretjerani fan njegovog stila igre, ali bar se ne boji pokazati svoj karakter.
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
zasto onda hejtas Draymonda klocu 
Kerr

Kerr

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- Nail for Real
- Kontakt:
To se podrazumijevamiki_92 je napisao/la:you smartNail for Real je napisao/la:Ko nije pomalo djubre ne moze da bude sampion. Osim ako nisi Spurs zombi.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Gledam ove grke isto k'o da spursi igraju
Isto sve samo što nogama dodaju loptualemsa je napisao/la:Gledam ove grke isto k'o da spursi igraju
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Steve Kerr on all the former greats who said they'd beat this #Warriors team. #NBAFinals
They’re all right. They would all kill us. The game gets worse as time goes on. Players are less talented than they used to be. The guys in the 50s would’ve destroyed everybody. It’s weird how human evolution goes in reverse in sports. Players get weaker, smaller, less skilled. I don’t know. I can’t explain it.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Prije su ljudi igrali zbog sporta, a danas zbog para.Clutch je napisao/la:Steve Kerr on all the former greats who said they'd beat this #Warriors team. #NBAFinals
They’re all right. They would all kill us. The game gets worse as time goes on. Players are less talented than they used to be. The guys in the 50s would’ve destroyed everybody. It’s weird how human evolution goes in reverse in sports. Players get weaker, smaller, less skilled. I don’t know. I can’t explain it.
Walk on, with hope in your hearts.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
The only other NBA Finals game (besides this year's Game 3) to feature four 30+ point scorers... Game 2 in 1995, with Shaquille O' Neal, Penny Hardaway, Hakeem Olajuwon & Sam Cassell!
Penny Hardaway #1
Penny Hardaway #1
Anfernee "Penny" Hardaway #1
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ova izjava bi se mogla prenijeti i na ostale sportove.miki_92 je napisao/la:zasto onda hejtas Draymonda klocu
Kerr![]()
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Kerr objasnio.Nostalgičari na aparatima.
- Romagnoli13
- Kontakt:
James je navodno vec vise od pola sata u areni i vjezba sut.S druge strane JR je sigurno negdje srolao blunt i tako ceka utakmicu.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Evo večeras bi Derrick Williams trebao biti u rotaciji da zaustavi KD-a 
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
Valjalo bi da nocas Cleveland uzme.
I James i Korver over.
I Draymond vise skokova.
I to je to u biti.
I James i Korver over.
I Draymond vise skokova.
I to je to u biti.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Bogati što smoriše na ESPNU s Durantovom majkom. 
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
W-W situacija za neutralne. Ako Cavsi pobjede, gledat cemo jos bar 1 tekmu ove sezone sto je dobra stvar, ako Warriorsi uzmu, svjedocimo historiji.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- branimir85
- Kontakt:

malo je se zajebao
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Ma nije ni smijesno.. Wtf, who the hell cares about his mom? Pocinje mi ici na zivce ko Steph sa svojoj kcerkom na pres koncerenciji. Leave the family out, pleaseeeLillard je napisao/la:Bogati što smoriše na ESPNU s Durantovom majkom.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- branimir85
- Kontakt:
nek Štef dovede Sonju 
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Može neki link, ponovo?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.