Amsterdam1312 je napisao/la:Fakat je falio samo Spaha sa majicom Muhammada Alija, kakav bi to cirkus bio
Svaki drugi intervju Spaha u bjeloj majici sa likom Alija.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Amsterdam1312 je napisao/la:Fakat je falio samo Spaha sa majicom Muhammada Alija, kakav bi to cirkus bio
Pa dva golmana moraju bit na klupi. Tbjrb.Pantelija je napisao/la:Prva katastrofa se desila na samom spisku reprezentacije. Dva rezervna golmana, to ne bi stavio ni luđak, osim Ćurana. Višća unazad mnogo utakmica protiv jačih ekipaje beskoristan radi svoje konstitucije, nemoćan je totalno. 4 stopera u zadnjoj liniji katastrofa, amaterizam, dva vezna jos veca katastrofa. Sto je najjace od svega, to su izmjene. Uzas!
Na kraju treba dodati da ni sam nije imao cilj izmjena ni formacije, jednostavno je ubacivao igrace i izbacivao kao nafiksan. Stvorio je time negativnu atmosferu. Umjesto da je protiv grrka spustio loptu na zemlju, on je igrao njihovu igru i tu je izgubio baraž.
Duljevic i stevanovic su morali (ozljeda lulica) uci, umjesto ibiisevica kodro, po krilima bi ih ubili... Ali ovaj nema muda, jaja, na zalost da to uradi, ali bitno je da su DVA GOLMANA na klupi... ublehas 1/1 koji je saku tezu tekmu popusio!
Ne branim ga ali o cemu pricas ti ? Pa svaka reprezentacija ima 2 rezervna golmana.Pantelija je napisao/la:Prva katastrofa se desila na samom spisku reprezentacije. Dva rezervna golmana, to ne bi stavio ni luđak, osim Ćurana. Višća unazad mnogo utakmica protiv jačih ekipaje beskoristan radi svoje konstitucije, nemoćan je totalno. 4 stopera u zadnjoj liniji katastrofa, amaterizam, dva vezna jos veca katastrofa. Sto je najjace od svega, to su izmjene. Uzas!
Na kraju treba dodati da ni sam nije imao cilj izmjena ni formacije, jednostavno je ubacivao igrace i izbacivao kao nafiksan. Stvorio je time negativnu atmosferu. Umjesto da je protiv grrka spustio loptu na zemlju, on je igrao njihovu igru i tu je izgubio baraž.
Duljevic i stevanovic su morali (ozljeda lulica) uci, umjesto ibiisevica kodro, po krilima bi ih ubili... Ali ovaj nema muda, jaja, na zalost da to uradi, ali bitno je da su DVA GOLMANA na klupi... ublehas 1/1 koji je saku tezu tekmu popusio!
pi cka ti materina ne diraj ovaj stadion svetinju.da ti nema ovog stadiona nebi vidio brazilaexorciiist je napisao/la:Pa ne mogu igrat u Sarajevu, kako će onda tapkaroši zaradit ?
Pored olimpijskog stadiona mi igramo na ovom, loptu malo visoko sutnes polupas prozore na stambenoj zgradi koja je 10m od stadiona udaljena..
Duzi teren pa ne odgovara igracima, i na ovom jedva trce haha
Kazu ukleto Kosevo, pa nek odigraju 20 tekmi pa onda kazu, a ne, izgubili od Francuza prije 6-7 i stadion krive
svasta
jasmin10 je napisao/la:Ne branim ga ali o cemu pricas ti ? Pa svaka reprezentacija ima 2 rezervna golmana.Pantelija je napisao/la:Prva katastrofa se desila na samom spisku reprezentacije. Dva rezervna golmana, to ne bi stavio ni luđak, osim Ćurana. Višća unazad mnogo utakmica protiv jačih ekipaje beskoristan radi svoje konstitucije, nemoćan je totalno. 4 stopera u zadnjoj liniji katastrofa, amaterizam, dva vezna jos veca katastrofa. Sto je najjace od svega, to su izmjene. Uzas!
Zar ostao na klupi i na tribinama. Evo glave ako momci iz nase lige i prijasnji nebi pokazali veca muda od pojedinaca na terenu.Cartman je napisao/la:Ne znam sta se ovi nasi hrvaju poslje tekme? Gdje je bio taj zar tokom 90 minuta?
THEC je napisao/la:sta ce nam ba na Kosevu, da teferic prave, neka ih sto dalje od Sarajeva
Slabo izgleda pratiš reprezentativni fudbalPantelija je napisao/la:jasmin10 je napisao/la:Ne branim ga ali o cemu pricas ti ? Pa svaka reprezentacija ima 2 rezervna golmana.Pantelija je napisao/la:Prva katastrofa se desila na samom spisku reprezentacije. Dva rezervna golmana, to ne bi stavio ni luđak, osim Ćurana. Višća unazad mnogo utakmica protiv jačih ekipaje beskoristan radi svoje konstitucije, nemoćan je totalno. 4 stopera u zadnjoj liniji katastrofa, amaterizam, dva vezna jos veca katastrofa. Sto je najjace od svega, to su izmjene. Uzas!
igrao sam fudbal i svakodnevno se baktim sa njim, al eto prvi putt cujem todo mene je, no to ne opravdava ove oblehaske suicidalne odluke o taktici i izmjenama, pa pjanic i kodro ga kulturno popljuvase
pa jel stadion u zenici ili u brazilu?ZENICANINN je napisao/la:pi cka ti materina ne diraj ovaj stadion svetinju.da ti nema ovog stadiona nebi vidio brazilaexorciiist je napisao/la:Pa ne mogu igrat u Sarajevu, kako će onda tapkaroši zaradit ?
Pored olimpijskog stadiona mi igramo na ovom, loptu malo visoko sutnes polupas prozore na stambenoj zgradi koja je 10m od stadiona udaljena..
Kazu ukleto Kosevo, pa nek odigraju 20 tekmi pa onda kazu, a ne, izgubili od Francuza prije 6-7 i stadion krive
svasta
Da nije bilo nepostojeceg penala protiv francuske, qurac bi ti gledao nas na SP. Zahvalit se Platiniju i na penalu i na plasmanu.ZENICANINN je napisao/la:pi cka ti materina ne diraj ovaj stadion svetinju.da ti nema ovog stadiona nebi vidio brazilaexorciiist je napisao/la:Pa ne mogu igrat u Sarajevu, kako će onda tapkaroši zaradit ?
svasta
Vidi ovoga, ko da mu je u familiju dirnuo jer je kritikovao stadion.ZENICANINN je napisao/la:pi cka ti materina ne diraj ovaj stadion svetinju.da ti nema ovog stadiona nebi vidio brazilaexorciiist je napisao/la:Pa ne mogu igrat u Sarajevu, kako će onda tapkaroši zaradit ?
svasta
da ne bi Žiline ne bi mi vidjeli Brazila ako čemo realno.ZENICANINN je napisao/la:pi cka ti materina ne diraj ovaj stadion svetinju.da ti nema ovog stadiona nebi vidio brazilaexorciiist je napisao/la:Pa ne mogu igrat u Sarajevu, kako će onda tapkaroši zaradit ?
svasta
Da se desilo na početku kvalifikacija ne bi niko žalio. Ovako je ovo mogla biti prekretnica. Sada zavisimo od drugih rezultata.avenija je napisao/la:A mi kao Spanija pa nam bod protiv Grcke katastrofa , gdje ste world class top reprezentacija..
Desava se svakome a pogotovo osrednjim reprezentacijama.
Pantelija je napisao/la:Prva katastrofa se desila na samom spisku reprezentacije. Dva rezervna golmana, to ne bi stavio ni luđak, osim Ćurana. Višća unazad mnogo utakmica protiv jačih ekipaje beskoristan radi svoje konstitucije, nemoćan je totalno. 4 stopera u zadnjoj liniji katastrofa, amaterizam, dva vezna jos veca katastrofa. Sto je najjace od svega, to su izmjene. Uzas!
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Slatinash_7 i 28 gostiju.