Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Rizah Fejzić

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Rizah Fejzić » 20 avg 2010, 02:10

Brnjoo je napisao/la:Zar to nije stajaliste novinara Jutarnjeg koji je navijac Barcelone i koji cesto pise takve kolumne?
Upravo tako, budala kaže da je to izjava Murinja, zato vas i pitam je li to istina.
Šteta što nisu svi navijači Madrida kulturni i obrazovani kao ti.

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 20 avg 2010, 02:18

Eiii aj posto vidim da prosto svi volite ovaj klub malo ohladite....kad vidimo rezultate onda cemo komentarisati ovo sto je gospodin napisao do tada samo mozete kenjat o istome...... :lol: :lol:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 20 avg 2010, 07:04

El francés no dejará el equipo
Mourinho ya ha decidido: Lass se quedará seguro
http://www.as.com
prevod:
Francuz nece napustit ekipu
Mourinho je odlucio: Lass ostaje sigurno

Dobra vijest :)

Mourinho insiste en la idea de fichar un 'nueve'

Iako je J.Valdano rekao da nece biti vise pojecanja, Mourinho i dalje insistira da se mora dovesti jedna klasicna "devetka"

Klasicne "devetke" koje se na trzistu nude Real Madridu, uz jednu normalnu cijenu su:

TOIVIONEN, (PSV):Mladi svedjanin vrlo opasan u sesnestercu, dobra zavrsnica, pred njim je svijetla buducnost.. On je vec u 2 tekme holandijske lige postigao 5 golova, takodjer je u prijateljskoj tekmi protiv Skotske predvodio napad Svedske, postigao 1 gol.

QUAQLIARELLA, (Napoli):Napoli ne igra u LP i to otvara vrata za njegov odlazak.Vec par godina je u nivou golgetera Sampdoria, Udinese, Napoli, dobru zavrsincu, brzina je njegova najaca strana jer moze igrati na svakoj poziciji napadaca.

ADEBAYOR, (Man.City):Ima francuski pasos, on je na trzistu zbog velikog broja napadaca u City-u.Puno podsijeca na velikog KANU-a, mada vijetovatno nece doci na taj nivo.Njegov dolazak u City nije bilo najbolje za njega, sezonu je ipak zavrsio sa 14 golova, u prvom kolu igrao 8 minuta.

CISSE, (Panathinaikos):Oporavio se od 2 teske povrede, vrlo dobra sezona je iza njega, ostalo mu je jos par godina na vrh.nivou.

YILDIRIM, (Bursaspor):Njegova kupovina bi bila invisticija za buducnost, bez sumnje najveci turski talent, ima 20 godina.Takodjer moze igrati na desnom krilu.U debiju sa 18godina zabio je 11 golova.

GOMIS, (O.Lyon):Imao je puno problema zadnje 2 godine, dosao je u Lyon kao buduca zvijezda francuskog nogometa, ali nije eksplodirao kako se ocekivalo, vrlo je dobar na kontra napade, poceo je dobro sezonu u prvom kolu fran.lige postigao 2 gola.

M.GOMEZ, (Bayern.M):Opasan u sesnestercu, vrlo dobro igra glavom, u Bayernu nisu zadovlji sa njim, nije imao dobru sezonu iza sebe, u klub je dosao kao veliko pojecanje, puno je kostao klub, Van Gal ne racuna puno na njegove usluge.

Igraci koji bi mogli napustit klub:

V.der Vart: Za njegove usluge spreman je Chelsea ponuditi neki 16 mill eura, takodjer su zaintresovani Liverpool, Milan, Wolfsburg, Bayern.M, Galatasaray.

R.Drenthe: Klub zeli da ode na posudbu u neki klub iz spanjolske lige, trazi se klub u kojem ce imati puno minuta, Galatasaray i Benfica ga zele kupiti.

M.Diarra: Sljedece godine mu istice ugovor, trener ne racuna na njega, klub trazi nekih 5 mill za njega, Milan je spreman dati 3 mill.
El mejor club del siglo XX

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 20 avg 2010, 13:33

Hahaha Gomez pa taj u mene ne bi igrao za mjesnu zajednicu :lol:
Ja bi najviše volio Cissea vidjet u Realu mada ni Toivonen i ovaj turčin nisu loša opcija
I da šta ovi na ss.ba da hoćemo Bastosa pa šta će nam on Marcelo je za njega Carlos :roll: :)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 20 avg 2010, 13:37

LBJ MVP je napisao/la:Hahaha Gomez pa taj u mene ne bi igrao za mjesnu zajednicu :lol:
Ja bi najviše volio Cissea vidjet u Realu mada ni Toivonen i ovaj turčin nisu loša opcija
I da šta ovi na ss.ba da hoćemo Bastosa pa šta će nam on Marcelo je za njega Carlos :roll: :)
Ma pusti to kraju, gluposti koje pise fran. L" Equipe, cak je Marca, AS prenijela info a niko nevijeruje..Drenthe + 12mill eura :lol: :lol: za M.Bastosa

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

Almir9
Kontakt:

Post Postao/la Almir9 » 20 avg 2010, 13:46

Los*Blancos je napisao/la:Ma pusti to kraju, gluposti koje pise fran. L" Equipe, cak je Marca, AS prenijela info a niko nevijeruje..Drenthe + 12mill eura :lol: :lol: za M.Bastosa
Pa to ti i dodje nekih 10 miliona eura sto je realna cijena za Bastosa.

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 20 avg 2010, 13:50

Almir9 je napisao/la:
Los*Blancos je napisao/la:Ma pusti to kraju, gluposti koje pise fran. L" Equipe, cak je Marca, AS prenijela info a niko nevijeruje..Drenthe + 12mill eura :lol: :lol: za M.Bastosa
Pa to ti i dodje nekih 10 miliona eura sto je realna cijena za Bastosa.
Bastos netreba RM, od toga nista, patka fran. L"Equipe..
Mou zeli jos samo "9" kao 4 napadaca, jer sezona je duga ;)

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 20 avg 2010, 14:04

ne vjerujem da ce Murinjo uc u sezonu bez bekova, nikad do sad nije, a sad mu fali dobar lijevi bek,ili na desnom zamjena za Ramosa pa da Arbeloa ode lijevo.Inace svidja mi se sastav Reala i politika ove sezone,jedina "pogreska" bi mozda mogao biti Di Marija,ali to je zavrseno prije Murinja. I opet povredom Kake i to postaje dobar potez.
Kasiljas(Dudek ako je jos tu :P )
S.Ramos(Arbeloa)-Karvaljo(Garaj)-Pepe(Albiol)-????(Marselo)
-------------------Kedira(L.Diara)-X.Alonso(Gago)
-----------Leon(Kaka/Granero)-Ozil(Kanaljes)-Ronaldo(Di Marija)
------------------------------Higuain(Benzema)

fali treci napadac,ne treba da na to trosi i ne vjerujem da ce na to potrositi puno para, Toivonen bi bio dobar ili Adebayor na posudbu jedinu sezonu. I fali bek,s tim da se mogu prodati Van der Vart i mozda M.Diara s tim da bih ja njeg mozda ostavio jer duga je sezona, sta ako se Kedira ne uklopi a Alonso slucajno ozlijedi.

generalno, izgleda Real dobro, dugo ovako dobro nije izgledao. Kostur ekipe je tu za narednih 5 godina.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 20 avg 2010, 14:13

Mou je zelio Di Mariu i dobio ga, inace im je isti menadzer Mendes...Takodjer ja neznam sta ce nam on, samo krilo moze da igra, najmanje je koristan a najskuplji je bio u prelaznom roku, ok sezona je duga vidjecemo koliko ce nam pomoci..Ljudi malo je sad lijevi bekova, svaka rep.muku muci sa lijevim bekom uglavnom, a tako i klubovi, Marcelo ima tek 21 godinu jos je u razvoju..u RM je stigao prije 3.5 godine ;) sasvim solidan, ali jos je pred njim da se razvija naricito u deff.smislu.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 20 avg 2010, 14:24

Los*Blancos je napisao/la:Mou je zelio Di Mariu i dobio ga, inace im je isti menadzer Mendes...Takodjer ja neznam sta ce nam on, samo krilo moze da igra, najmanje je koristan a najskuplji je bio u prelaznom roku, ok sezona je duga vidjecemo koliko ce nam pomoci..Ljudi malo je sad lijevi bekova, svaka rep.muku muci sa lijevim bekom uglavnom, a tako i klubovi, Marcelo ima tek 21 godinu jos je u razvoju..u RM je stigao prije 3.5 godine ;) sasvim solidan, ali jos je pred njim da se razvija naricito u deff.smislu.
Slažem se u vezi Marcela,a po meni nije ni sada toliko loš ofanzivno razvaljuje,ali u Mourinha će biti druga formacija i više će se vraćati Ronaldo,Higuain i Oezil pa tako da neće biti puno problema za jedno 3-4 godine će sigurno biti najbolji lijevi bek na svijetu.
Već je prvi asistent ekipe po meni bi mogao igrati i u sredini,ali prirodna pozicija mu je lijevi bek u svakom slučaju koristan igrač po meni uz Higuaina najbolji prošle sezone(Ikera ne uziam u obzir on nije čovjek)borben je to je ono što nam treba prošle sezone on je jedini uklizavao,borio se pokriva cijelu lijevu stranu i kada je lijevi bek.
Meni je on uz Ikera.Higuaina i Oezila najdžraži naš igrač i mislim da ga previše kritikujemo zbog odbrane ipak ni Dani Alves nije nešto defanzivno,ali ima iza sebe Puyola i Piquea da pokriju to sada smo i mi jači u odbrani i ne treba nam još jedan lijevi bek 8-)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 20 avg 2010, 17:08

slika
F.Gago:"Mou mi je rekao da racuna na mene" :roll:

Nadam se da ce ovaj igrac pod palicom Mou pokazati svoj talenat :)

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 20 avg 2010, 18:11

Mourinho optuzen za ubojstvo, imaju i dokazi

slika

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 20 avg 2010, 18:14

@Brnjo kralju gdje si ti nema te nigdje, jesi zadovoljan sa odradjenim poslom sto se tice jutros :mrgreen: :mrgreen: a slike :lol: :lol: Hoce li na robiju?' :mrgreen:

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 20 avg 2010, 18:19

Ama ekspert ko ja ne moze na robiju... naravno da sam zadovoljan :lol:

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 20 avg 2010, 18:25

slika
slika
slika

jer on je modni kralj, gdje je party tu je on, kamere on voli, jos vise voli mikrofon, preferira pinky ton, obozava silikon

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 20 avg 2010, 18:28

@Brnjo Bas mu dobro stoji pinky moze se ima se :) :) svidja mise ovaj kacket :mrgreen: naocale takodjer :lol: :lol:

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 20 avg 2010, 18:29

Los*Blancos je napisao/la:@Brnjo Bas mu dobro stoji piny boja :) :) svidja mise ovaj kacket :mrgreen:
pa modni guru, on voli tuci te po turu xD zna Kaka kako on to radi

pokusavam naci Ikera u pinky hlacama iz 2002. ali ne polazi mi za rukom xD

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 20 avg 2010, 18:35

Brnjoo je napisao/la:
Los*Blancos je napisao/la:@Brnjo Bas mu dobro stoji piny boja :) :) svidja mise ovaj kacket :mrgreen:

slika slika slika

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 20 avg 2010, 20:51

Los*Blancos je napisao/la:
Brnjoo je napisao/la:

slika slika slika
pazi naci ces ga :D
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 20 avg 2010, 20:57

.
Zadnja izmjena: Raul_64, dana/u 31 jul 2018, 23:37, ukupno mijenjano 1 put.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.