Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Edin Džeko
Žao mi je majstore što igrač tvojih kvaliteta ostaje na samo jednom nastupu na velikom takmičenju,šteta je što je loš izbor selektora i igrača doprinio tome i što nisu znali da iskoriste tvoju top evropsku klasu,šteta, zaista šteta jer takav igrač se u ovoj čemernoj zemlji rađa jednom u 100 godina.
- MocMahale444
Rokoko87 je napisao/la:Oprosti im što očekuju od tebe da prođeš sve Grke i zabiješ go, a to što ti nisu stvorili šanse i što si se konstantno izvlačio se zanemaruje.
Muflon, stipu ga neka cmizdri.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
To su ista ocekivanja za Dzeku kao i za Viscu? Naravno da se ocekuje da odskace i da nosi ekipu. Pricamo o najboljem igracu drzave svih vremena, ne o nekom krilu iz Turske, prosjecnom napadacu Bundeslige, muhe bez glave iz Lazia ili igraca sa klupe najgore ekipe Serie A i tako dalje. Pricam o Dzeki za kojeg su ocekivanja velika. Imamo dva vrhunska igraca i 9 u najboljem slucaju prosjecnih. Onda ta dva moraju igrat na maksimumu.
Podbacio je, ko to ne vidi ili premalo ocekuje od takvog jednog igraca ili nece da vidi njegove lose partije protiv jakih protivnika.
Podbacio je, ko to ne vidi ili premalo ocekuje od takvog jednog igraca ili nece da vidi njegove lose partije protiv jakih protivnika.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 10 jun 2017, 00:08, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Najslabiji pojedinac večeras, uz Ibiševića naravno.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Eto jedan od njegovih najvecih ljubitelja ovdje to kaze. Da ne bude da sam hejter.Virtu4l je napisao/la:Najslabiji pojedinac večeras, uz Ibiševića naravno.
I obojica pojma nemate o čemu pričate.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
- MocMahale444
Ma nema tu hejter ili ne, loše kretanje, katastrofalan pregled igre, loša kontrola lopte, obično to nadoknadi golom ili golovima, večeras ih nije bilo i to je to.Cartman je napisao/la:Eto jedan od njegovih najvecih ljubitelja ovdje to kaze. Da ne bude da sam hejter.Virtu4l je napisao/la:Najslabiji pojedinac večeras, uz Ibiševića naravno.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
MI nismo imali krila, nismo imali veznog reda osim Pjanića ,o kakvoj "igri" ti pričaš? Još smo igrali protiv ekipe koja je imala 5 igrača pozadi i u takvoj konstelaciji ti očekuješ da napadač nešto napravi? Pa ja ni Vedu ne krivim za ovo večeras...
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Ništa od toga nije razlog da izgubi 80% duela, da gubi lopte u opasnoj zoni, da ne doda Ibiševiću koji je u boljoj poziciji od njega.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Teska utakmica bila nez sta serete na sve strane. Precjenite sami igrace i onda vam svako kriv pa i Dzeko.
- MocMahale444
Idi bolan pisi protiv cenana i kani se Džeke.
Nije on Messi da uzme loptu dribla i petom da gol. Koji mufloni pisu bem ti lipu.
Nije on Messi da uzme loptu dribla i petom da gol. Koji mufloni pisu bem ti lipu.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Oni koji brane ovakvu partiju Dzeke su oni koji su zagovarali da ostane u Cityu da grije klupu. Mnogo je bolji od ovog jada.
Imao je 2-3 solidne prilike koje nije znao iskoristit. Dalje je izgubio sve duele skoro, nista nije uradio.
Imao je 2-3 solidne prilike koje nije znao iskoristit. Dalje je izgubio sve duele skoro, nista nije uradio.
Jel ono Dzeko sa saigracom Rome zakuho I gurao ga? Ne znam sta je bilo, nisam mogao gledati tekmu, ali nije mi se svidilo to njesra sto je bilo.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
- SlevinKelevra
- Kontakt:
U ovakvim tekmama, dok jos imamo Dzeku, i dok ga cuvaju i po 4 igraca (u dvije, tri situacije), onda bi neko trebao istupiti i iskoristiti taj visak prostora, pa da mi onda kao pricamo da ne mora ni Dzeko uvijek vuci... Ko ce? Ibisevic driblinho? Ili Kodro na krilu? 
http://sportsport.ba/bh_fudbal/iz-drugo ... las/240465Murga je napisao/la:Jel ono Dzeko sa saigracom Rome zakuho I gurao ga? Ne znam sta je bilo, nisam mogao gledati tekmu, ali nije mi se svidilo to njesra sto je bilo.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Aman zaman Dzeko i Manolas su vec do sad sredili stvar.Pivopija je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/iz-drugo ... las/240465Murga je napisao/la:Jel ono Dzeko sa saigracom Rome zakuho I gurao ga? Ne znam sta je bilo, nisam mogao gledati tekmu, ali nije mi se svidilo to njesra sto je bilo.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Ne bih ga ja puno kritikovao za ovo večeras. Nije on kriv što za čitav meč nije dobio upotrebljivu loptu, što nam "krila i bekovi" ne mogu probiti stranu, što nam veznjaci ne mogu sastaviti tri pasa na sredini terena.
Neke situacije je mogao bolje rješiti, al' je bio odlično čuvan i puno je igrača oko njega bilo u svakom trenutku, znamo da nije tip napadača koji će sam sebi stvoriti priliku.
Ono što obično dobro radi su ti dueli, i recimo kad primi loptu da je proslijedi na stranu, što večeras nije nikako radio, par puta je odugovlačio u takvim situacijama, i par puta je izgubio loptu.
Al' opet kažem, njegova večerašnja partija nije nikakav razlog za naš neuspjeh, mislim da to svi znamo.
Neke situacije je mogao bolje rješiti, al' je bio odlično čuvan i puno je igrača oko njega bilo u svakom trenutku, znamo da nije tip napadača koji će sam sebi stvoriti priliku.
Ono što obično dobro radi su ti dueli, i recimo kad primi loptu da je proslijedi na stranu, što večeras nije nikako radio, par puta je odugovlačio u takvim situacijama, i par puta je izgubio loptu.
Al' opet kažem, njegova večerašnja partija nije nikakav razlog za naš neuspjeh, mislim da to svi znamo.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
fuj, sram nek' te budeCartman je napisao/la:U bitnim utakmicama ne postoji vec godinama. Ovdje se daju golovi i odlucuju tekme. On je protiv ozbiljnih protivnika u ovim kvalama dobio jedan crveni, promasio bezbroj prilika, izgubio bezbroj duela i dao tacno nula golova. Znaci vise crvenih nego golova. Hvala ti kapitenu.
šta je to on mogao uraditi na odlično postavljenu odbranu Grčke, uzeti loptu i sve ih sami preći? da mu neće možda Višća, Ibišević, Zukanović, Kodro( koji je napadač ) ili Bičakčić namjestiti šansu? bježite ba
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Napusti sahranu.Cartman je napisao/la:U bitnim utakmicama ne postoji vec godinama. Ovdje se daju golovi i odlucuju tekme. On je protiv ozbiljnih protivnika u ovim kvalama dobio jedan crveni, promasio bezbroj prilika, izgubio bezbroj duela i dao tacno nula golova. Znaci vise crvenih nego golova. Hvala ti kapitenu.
Životni saputnik! 1921