A eto ti si pametan pa nisi vidio sta su grci radili u prvoj utakmici , a pogotovo na intoniranje himne BiH, LPUstanikSBII je napisao/la:Mene iskreno živcira jer glume neku gospodu i prosipaju neku demokraciju, poštivanje svega i svačega! Onda kada oni pojedu g.ov.no imaju sto isprika ccccEvolve je napisao/la:Hebla vas himna, koji vam je k....![]()
NK Široki Brijeg
- scootzzZzTM87
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
OVAJ ŽELJO SVE ĆE J.EBATI, VAŠE PRIČE I SVA FURANJA, SMARAJU NAS VEĆ GODINAMA
Re: RE: Re: NK Široki Brijeg
Koga boli k sta su grci radili. Kad se pravite gospoda ignorirajte ih i nemojte im vratiti istom mjerom. Pretpostavljam da su i Grci dobili debelu kaznu.scootzzZzTM87 je napisao/la:A eto ti si pametan pa nisi vidio sta su grci radili u prvoj utakmici , a pogotovo na intoniranje himne BiH, LPUstanikSBII je napisao/la:Mene iskreno živcira jer glume neku gospodu i prosipaju neku demokraciju, poštivanje svega i svačega! Onda kada oni pojedu g.ov.no imaju sto isprika ccccEvolve je napisao/la:Hebla vas himna, koji vam je k....![]()
EKONNP
Ne bih da svit pomisli da smo mi "južni Bosanci" ovakve seljačine na kvadrat. Prate Grci sportsport pa neka videEvolve je napisao/la:Hebla vas himna, koji vam je k....
Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Pomoćni trener BiH repke opalio šakom nekog igrača Grčke i izbio mu zub
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
Necemo na temi od svetog kluba pisat o seljackoj reprezentaciji,seljackim navijacima i igracima..
Samo jedno ime
- sagitarius
- Kontakt:
To je i tvoja "seljacka" reprezentacija, tvoji "seljacki" navijaci i tvoji igraci.Jer si momcino i ti bosanac i hercegovac, prihvatio to ti il nepenke je napisao/la:Necemo na temi od svetog kluba pisat o seljackoj reprezentaciji,seljackim navijacima i igracima..
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
Ajdd otpepaj lagano padobranacsagitarius je napisao/la:To je i tvoja "seljacka" reprezentacija, tvoji "seljacki" navijaci i tvoji igraci.Jer si momcino i ti bosanac i hercegovac, prihvatio to ti il nepenke je napisao/la:Necemo na temi od svetog kluba pisat o seljackoj reprezentaciji,seljackim navijacima i igracima..
EKONNP
- sagitarius
- Kontakt:
Jesam li to nesto pogresno rekao, to je samo istina, znam ja da vi volite vise hrvatsku i tako te susjede naše.Ne smeta to meni.skripar96 je napisao/la:Ajdd otpepaj lagano padobranacsagitarius je napisao/la:To je i tvoja "seljacka" reprezentacija, tvoji "seljacki" navijaci i tvoji igraci.Jer si momcino i ti bosanac i hercegovac, prihvatio to ti il nepenke je napisao/la:Necemo na temi od svetog kluba pisat o seljackoj reprezentaciji,seljackim navijacima i igracima..
A jeli. Oprosti nisam upućen. A sto onda ne igraju u Mostaru i Banja Luci. Stvarno me zanima. Vidim da su isključivo kod vas dole u Zenici.sagitarius je napisao/la:To je i tvoja "seljacka" reprezentacija, tvoji "seljacki" navijaci i tvoji igraci.Jer si momcino i ti bosanac i hercegovac, prihvatio to ti il nepenke je napisao/la:Necemo na temi od svetog kluba pisat o seljackoj reprezentaciji,seljackim navijacima i igracima..
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.
- sagitarius
- Kontakt:
Zato sto stadioni ne ispunjavaju kriteriji koji UEFA trazi.Nazalost samo Bilino Polje ispunjava.PERO1234 je napisao/la:A jeli. Oprosti nisam upućen. A sto onda ne igraju u Mostaru i Banja Luci. Stvarno me zanima. Vidim da su isključivo kod vas dole u Zenici.sagitarius je napisao/la:To je i tvoja "seljacka" reprezentacija, tvoji "seljacki" navijaci i tvoji igraci.Jer si momcino i ti bosanac i hercegovac, prihvatio to ti il nepenke je napisao/la:Necemo na temi od svetog kluba pisat o seljackoj reprezentaciji,seljackim navijacima i igracima..
Ispunjava i Pecara[emoji4] [emoji6]sagitarius je napisao/la:Zato sto stadioni ne ispunjavaju kriteriji koji UEFA trazi.Nazalost samo Bilino Polje ispunjava.PERO1234 je napisao/la:A jeli. Oprosti nisam upućen. A sto onda ne igraju u Mostaru i Banja Luci. Stvarno me zanima. Vidim da su isključivo kod vas dole u Zenici.sagitarius je napisao/la: To je i tvoja "seljacka" reprezentacija, tvoji "seljacki" navijaci i tvoji igraci.Jer si momcino i ti bosanac i hercegovac, prihvatio to ti il ne
EKONNP
Ja isto ne shvaćam zašto se na ovoj temi piše o događajima s nebitne utakmice neke nebitne reprezentacije.penke je napisao/la:Necemo na temi od svetog kluba pisat o seljackoj reprezentaciji,seljackim navijacima i igracima..
Oni ti imaju posebnu vrstu Chromea koji ovo .ba u domeni pretvara u .hrsagitarius je napisao/la:To je i tvoja "seljacka" reprezentacija, tvoji "seljacki" navijaci i tvoji igraci.Jer si momcino i ti bosanac i hercegovac, prihvatio to ti il nepenke je napisao/la:Necemo na temi od svetog kluba pisat o seljackoj reprezentaciji,seljackim navijacima i igracima..
- sagitarius
- Kontakt:
Ispunjava, al ne za kvali. utakmice.To je jos jedan stepen veci koliko ja znam.Ne znam koliko ste vi sredili poslije stadion, al i sam znas da ste igrali na Bilinom protiv Udinese-a.skripar96 je napisao/la: Ispunjava i Pecara[emoji4] [emoji6]
Ma ne smeta meni nek oni bacaju drk.cu na Mandzu i to, al je*emu makar imaj obraza i neko postovanje prema drzavi u kojoj zivis.To mi smeta kod njih.To ciji ce oni dres nositi il za koga navijati ne zanima me, svakom svoje.Al obraz to im treba, da to imaju ne bi zvizdali nasoj himnoj.Blejzer10 je napisao/la: Oni ti imaju posebnu vrstu Chromea koji ovo .ba u domeni pretvara u .hr
Zadnja izmjena: sagitarius, dana/u 10 jun 2017, 01:56, ukupno mijenjano 2 puta.
A i Banja Luka. Nego složiti ces se samnom da trebamo predložiti Uefi da kao kaznu za nevidjeno sramotu veceras BiH nastupi protiv Belgije na jedan od ova dva stadiona.
- sagitarius
- Kontakt:
Lave da ispunjavju ta dva stadiona sve te kriterije ko Bilino, jer ima tu neki stvari koji ne ispunjava Pecara, ja bi prvi pristao.Et odmah bi tebi dosao da odemo popiti pivu i lagano na tekmu ako Pecara ispunjava, moze li?PERO1234 je napisao/la:A i Banja Luka. Nego složiti ces se samnom da trebamo predložiti Uefi da kao kaznu za nevidjeno sramotu veceras BiH nastupi protiv Belgije na jedan od ova dva stadiona.
Može, naravno. Pecara ispunjava uvjete i mlada je reprezentacija igrala ali se nije proslavila tako da, tesko.sagitarius je napisao/la:Lave da ispunjavju ta dva stadiona sve te kriterije ko Bilino, jer ima tu neki stvari koji ne ispunjava Pecara, ja bi prvi pristao.Et odmah bi tebi dosao da odemo popiti pivu i lagano na tekmu ako Pecara ispunjava, moze li?PERO1234 je napisao/la:A i Banja Luka. Nego složiti ces se samnom da trebamo predložiti Uefi da kao kaznu za nevidjeno sramotu veceras BiH nastupi protiv Belgije na jedan od ova dva stadiona.
Pecara ima istu licencu kao i Bilino. Onda kad smo igrali u Zenici problem je bio u dijelu zida koji je bio preblizu terenu i to je lako ispravljeno.sagitarius je napisao/la:Lave da ispunjavju ta dva stadiona sve te kriterije ko Bilino, jer ima tu neki stvari koji ne ispunjava Pecara, ja bi prvi pristao.Et odmah bi tebi dosao da odemo popiti pivu i lagano na tekmu ako Pecara ispunjava, moze li?PERO1234 je napisao/la:A i Banja Luka. Nego složiti ces se samnom da trebamo predložiti Uefi da kao kaznu za nevidjeno sramotu veceras BiH nastupi protiv Belgije na jedan od ova dva stadiona.
EKONNP
- sagitarius
- Kontakt:
Ne mozes porediti mladu i A reprezentaciju, opet ti govorim drugi su tu kriteriji, znam npr da su na Bilinom morali mjenjati sijalice na reflektoru jer moraju svi iste imati na svim stadiona na kojem se igraju kvali utakmice (ovo primjer jedan od ti "sitni" kriterija).Al da ne odlazimo u off.PERO1234 je napisao/la: Može, naravno. Pecara ispunjava uvjete i mlada je reprezentacija igrala ali se nije proslavila tako da, tesko.
Sve najbolje drug, a ovo za pivu i otici na tekmu mozda se i desi kad
Pusti, nema fajde budali nešta objašnjavati. Ne možeš protiv ove izreke nikako.sagitarius je napisao/la: Ma ne smeta meni nek oni bacaju drk.cu na Mandzu i to, al je*emu makar imaj obraza i neko postovanje prema drzavi u kojoj zivis.To mi smeta kod njih.To ciji ce oni dres nositi il za koga navijati ne zanima me, svakom svoje.Al obraz to im treba, da to imaju ne bi zvizdali nasoj himnoj.
''Kad umreš, ti ne znaš da si umro i nije ti teško. Teško je drugima, isto je i kad si glup''.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Trenutno korisnika/ca: LondonBlues, Mostarska i 19 gostiju.