NBA Finals 2017
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
Nerminovic
- Kontakt:
- BijelaCokolada
- Kontakt:
Re: NBA Finals 2017
ma znalo se sa cavsima,kao i svaka suterska ekipa,kad ih krene sut mogu uzeti utakmicu,ali na 4 pobjede nemaju sansi
Pa dobro u finalu, ali se desavalo da se timovi vrate sa 3-1 u serijama, sa 3-0 nije nikad niko. Za sve postoji prvi put, mozda ce se nekad i desit, ali ovdje cisto sumnjam prosto ne vjerujemadriano_leite je napisao/la:Pa ko se jedini vratio sa 3-1 u finalu? Ako ovo bude jos ruznije do kraja, sve je moguce Aleme. Uako, sto se mene tice, nek izgubimo sljedecu, samo da mijenjamo kloca na klupi.alemsa je napisao/la:Nije isti rezultat, mada tehinicki jeste nakon 4 tekme, ali je ogromna razlika dobit ekipu 3 puta zaredom vs 4 puta zaredom, zato se nikad niko nije vratio sa 3-0, sa 3-1 jeste. Dobijes game 3, ovi naprave adjustments, uzmu game 4, ti pravis adjustments uzmes game 5, onda sve das game 6 i game 7 sta bude, ovako 4 zaredom je za sad ne moguce nakon 3-0. Ta jedna tekma pravi veliku razlikuRomagnoli13 je napisao/la:Ako ovo Cavsi veceras nekim cudom ne izgube.Sta mislite da li psiholoska prednost prelazi kod njih i da li ce u podsvijest igraca GSW uci ono sto se desilo lani pri istom rezultatu?
Odlicno prvo pol....steta za ovu trojku KD...nlbilo bi jos ljepse za oko ali haj
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Ide uragan u 3 cet ratnike
Sent from my iPhone using Tapatalk
- branimir85
- Kontakt:
All-Star tekma 
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Cuj ovog spominje Stepha nesto a covjek mu ljubimca u prve 3 tekme nadigrao ko malo koga u karijeri, skoro TD prosjek ima i jos igra jedno 20 puta bolju odbranu od Kyriea (koji se citavo finale u odbrani gubi ko nevinost btw). Koji klaun

KD je tata!
Sta ste zapeli za sudjenje,uzivajte u kosarci. nije im sudija poklonio 86 poena
Durant je nemoguć. Da nije njega na ovoj razini, +40 bi bilo.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Nemoj adriana on ne provocira nikadEpidaurus je napisao/la:Cuj ovog spominje Stepha nesto a covjek mu ljubimca u prve 3 tekme nadigrao ko malo koga u karijeri, skoro TD prosjek ima i jos igra jedno 20 puta bolju odbranu od Kyriea (koji se citavo finale u odbrani gubi ko nevinost btw). Koji klaun![]()
![]()
Trebala je ova utakmica forumskim magovima, da dođu na svoju
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Love i Irving da su ovako igrali od pocetka serije, sad bi bilo mozda i 2:2
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Po nekim komentarima ovdje dalo bi se reći da Cleveland vodi u seriji 3-0.
- adriano_leite
- Kontakt:
Sreca da se ne pitas tialemsa je napisao/la:
Pa dobro u finalu, ali se desavalo da se timovi vrate sa 3-1 u serijama, sa 3-0 nije nikad niko. Za sve postoji prvi put, mozda ce se nekad i desit, ali ovdje cisto sumnjam prosto ne vjerujem
Epidauruse, hajde se banuj, ne mozes vrijedjati po forumu, iako si moderator.
Zadnja izmjena: adriano_leite, dana/u 10 jun 2017, 04:32, ukupno mijenjano 2 puta.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Koji komplexi jbt, ekipa mu igra historijsku tekmu a on pominje #bogoca koji ih je pisao u prve tri tekme i cim zakaze jednu haman ne bitnu onda curry je povrjedjen itd
Kao navijaču Goldena mi je užasno iritirajuće kako im sve ulazi, čak i JR ubacuje kao Steph iz najboljih dana. Tek sad mi je jasno zašto mnogi ne simpatišu Goldene jer obično su oni tako raspoloženi
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Bila je pri samom kraju i druga ruka Iguodale plus je drzao Jamesa.Kod Klaya je ono faul unazad 5-6 godina jer sada kao defanzivac uopste ne smijes imati kontakt sa napadacem u polukrugu,ako nisi skocio i bio u cilindru.Za glumu Shumpa se slazem,jer ono nije bio faul,ali u polasku jeste pa su vjerovatno kompenzirali.Doduse,sve ovo i nebitno ali zaista nije bilo razloga za nekonpreveliko prozivanje sudija.PaskalHens je napisao/la:Sve to stoji. Tako očigledna pravila znam, elem nejse.. Koliko sam vidio, nije ga držao s dvije ruke, možda nisam dobro vidio, al' je držao ruku u zraku sve vrijeme, dok je Lebron na pozicioniranju koristio ruke.NEZALAGANJE je napisao/la:@Paskal Ziv bio,nauci pravila,molim te.Pa barem ti pratis NBA.Iguodala 2 ruke na ledjima u igri na postu Jamesa.To je po pravilu faul jer je dozvoljeno na ledjima imati samo nadlakticu,a cak i 2 ruke cesto tolerisu iako je protivno pravilima.Klay bio u polukrugu.Svaki put kad si u polukrugu i bude kontakt sa napadacem, a nisi skocio vertikalno, je faul,prijatelju.Curry pri kretanju Shumperta imao ruki na njegovom boku.Ono kasnije je bila gluma Shumpa.
Da, polukrug nije faul u napadu, al' ne mora nužno biti ni faul odbrane. Klay je, opet kažem ako sam dobro vidio, bio pravilno postavljen. Nerijetko sudije ništa u tim situacijama ne sude. Još je i late call bio.
Curry jeste dohvatio kuk Shumpu al mnogo prije onog pokreta na čemu bi mu i Plušenko pozavidio. Još je mislim i lopta već u autu bila.
Elem, sve je to u sjeni maestralne igre Krava, al' eto nekako šega izgledalo.
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Velija trojka odlična pa je takav i rezz. James je vrlo blizu td prosjeku, niko nikad to nije imao u finalu
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
i meni tek sad je jasno kakav je osjecaj kad te neko masakrira sutom kao sto ovi rade 3 godine zaredomBiscione je napisao/la:Kao navijaču Goldena mi je užasno iritirajuće kako im sve ulazi, čak i JR ubacuje kao Steph iz najboljih dana. Tek sad mi je jasno zašto mnogi ne simpatišu Goldene jer obično su oni tako raspoloženi
Samo se KD pojavio za sada. Ostali malo je reći loši. 
Fino ste slavlje upriličili povodom izbjegavanja metle, moram priznati.
Fino ste slavlje upriličili povodom izbjegavanja metle, moram priznati.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.