NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Ima ona jos bolja
Za razum je potreban mozak
Za razum je potreban mozak
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.
Prica se da Savez sprema fotomontažu
Wagner u klincu hvata Manolasa za vrat, dok Sablic trceci izbija drugom Grku zube, a Miro Kraljević iz loze uz BiH zastavu navija i galami.
Kazu samo problem sto Wagner nema BiH drzavljanstvo
Wagner u klincu hvata Manolasa za vrat, dok Sablic trceci izbija drugom Grku zube, a Miro Kraljević iz loze uz BiH zastavu navija i galami.
Re: RE: Re: NK Široki Brijeg
[emoji23] [emoji111] [emoji111] [emoji23] [emoji111]PERO1234 je napisao/la:Prica se da Savez sprema fotomontažu
Srede se lako papiri,po hifnom postupku
EKONNP
Neka ste vi osvjetlali obraz vecerasDerdiyok je napisao/la:Pusti, nema fajde budali nešta objašnjavati. Ne možeš protiv ove izreke nikako.sagitarius je napisao/la: Ma ne smeta meni nek oni bacaju drk.cu na Mandzu i to, al je*emu makar imaj obraza i neko postovanje prema drzavi u kojoj zivis.To mi smeta kod njih.To ciji ce oni dres nositi il za koga navijati ne zanima me, svakom svoje.Al obraz to im treba, da to imaju ne bi zvizdali nasoj himnoj.
''Kad umreš, ti ne znaš da si umro i nije ti teško. Teško je drugima, isto je i kad si glup''.
PERO1234 je napisao/la: Neka ste vi osvjetlali obraz veceras![]()
![]()
![]()
![]()
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Nisam ulazio na forum od jucer popodne, vidim ispisane tri stranice, ja konto doslo novo pojacanje, kad oni raspravljaju o BiH reprezentaciji na temi NK Sirokog...
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
haha ono kad ti neko iz širokog kaže da si seljak, pa jadni vi živite u selendri ccc
Mi makar ne zviždimo himni države u kojoj živimo, a prizanćeš da ti fašisti pričaju o nekom poštenju malo je glupo
Mi makar ne zviždimo himni države u kojoj živimo, a prizanćeš da ti fašisti pričaju o nekom poštenju malo je glupo
Možeš "ti" živjeti u NY ali nikad seljak iz tebe. Korida je pristojnija od ovog seljačkog orgijanja. Dzaba prikrivanje stvari riječima kao što su mentalitet, karakter... seljačine su uvijek seljačnine.FoSte95 je napisao/la:haha ono kad ti neko iz širokog kaže da si seljak, pa jadni vi živite u selendri ccc
Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Lištica
FoSte95 je napisao/la:haha ono kad ti neko iz širokog kaže da si seljak, pa jadni vi živite u selendri ccc
Mi lagano fijućkamo, vi nešto govorite na sav glas dom se svira himna koja nema teksta - na isto smo ti...
Al alo padobranci, uljezi sa teme a i vi naši domaći, koji vam je k pa se ovdje raspisali o nama nebitnoj reprezentaciji..
Pokazali su svoje lice, ko su i kakvi su i amen... Mijenjaj temu, daj potencijalna pojacanja
cekaj ja sam seljačina sto branim svoju državu i nzm kako drugo da se obraćam vama kada vidim ikonografiju tamo gdje ste vi "većina" ??maxmore je napisao/la:Možeš "ti" živjeti u NY ali nikad seljak iz tebe. Korida je pristojnija od ovog seljačkog orgijanja. Dzaba prikrivanje stvari riječima kao što su mentalitet, karakter... seljačine su uvijek seljačnine.FoSte95 je napisao/la:haha ono kad ti neko iz širokog kaže da si seljak, pa jadni vi živite u selendri ccc
sb1996 - nismo mi nikako isti vi, bože sačuvaj da smo isti vi završili bi ste kao krajiški Srbi devedesetih
Nije se moglo! Ne vjerujem da si svjestan toga uzasa ali evo neka stoji kako su ti ispričali.FoSte95 je napisao/la:cekaj ja sam seljačina sto branim svoju državu i nzm kako drugo da se obraćam vama kada vidim ikonografiju tamo gdje ste vi "većina" ??maxmore je napisao/la:Možeš "ti" živjeti u NY ali nikad seljak iz tebe. Korida je pristojnija od ovog seljačkog orgijanja. Dzaba prikrivanje stvari riječima kao što su mentalitet, karakter... seljačine su uvijek seljačnine.FoSte95 je napisao/la:haha ono kad ti neko iz širokog kaže da si seljak, pa jadni vi živite u selendri ccc
sb1996 - nismo mi nikako isti vi, bože sačuvaj da smo isti vi završili bi ste kao krajiški Srbi devedesetih
Usput ne vidim ni jedan razlog zašto se ti javljaš na temi NK ŠB.
Široki . Brate samo Široki!
Lištica
Lištica
Luka Grubišić u zadnjih godinu dana, od 40-ak utakmica RNK Split nije uopće nastupio u njih 30. I Sablic kaze veliki potencijal. Znaci u ekipi koja je ispala u drugu ligu. Nemoj Sablicu vise, ako Boga znas.
Malo sam se vise raspitao o ovome momku. Uglavnom, bio je kako su mi rekli najbolji juniorski igrac Splita koji je s njim bio i prvak Hrvatske prije dvije godine... Kao junior igrao je i za prvu ekipu i bio je pozvan u CRO reprezentaciju. Imao je ozledju ledja posle zbog koje je pauzirao skoro pola godine... Poslije toga stagnira malo, ali 19 mu je tek, sigurno jos uvijek ima potencijal, nije se mogao izgubiti preko noci...PERO1234 je napisao/la:Luka Grubišić u zadnjih godinu dana, od 40-ak utakmica RNK Split nije uopće nastupio u njih 30. I Sablic kaze veliki potencijal. Znaci u ekipi koja je ispala u drugu ligu. Nemoj Sablicu vise, ako Boga znas.
HRHB
HRHB
Bas tako, prije dvije godine.Android je napisao/la:Malo sam se vise raspitao o ovome momku. Uglavnom, bio je kako su mi rekli najbolji juniorski igrac Splita koji je s njim bio i prvak Hrvatske prije dvije godine... Kao junior igrao je i za prvu ekipu i bio je pozvan u CRO reprezentaciju. Imao je ozledju ledja posle zbog koje je pauzirao skoro pola godine... Poslije toga stagnira malo, ali 19 mu je tek, sigurno jos uvijek ima potencijal, nije se mogao izgubiti preko noci...PERO1234 je napisao/la:Luka Grubišić u zadnjih godinu dana, od 40-ak utakmica RNK Split nije uopće nastupio u njih 30. I Sablic kaze veliki potencijal. Znaci u ekipi koja je ispala u drugu ligu. Nemoj Sablicu vise, ako Boga znas.
Od tada odigrao 5 cijelih utakmica za Split.
Spasavanje karijere
Vidjet cemo, nek je sa srecom momku
Citam da bi Mate Pehar mogao u GOSK... Ja iskreno ne bih imao nista protiv da ga nasi vrate nazad, svemirski brod u odnosu na Marinu
Citam da bi Mate Pehar mogao u GOSK... Ja iskreno ne bih imao nista protiv da ga nasi vrate nazad, svemirski brod u odnosu na Marinu
HRHB
HRHB
- Evolve
- Kontakt:
Da, ali pod uvjetom da Marina ode, ovako samo gomilanje igrača.Android je napisao/la:Vidjet cemo, nek je sa srecom momku
NK Široki Brijeg
Petar Misic po svemu sudeci nece produziti ugovor sa Cibalijom... Mac mac 
Radi li vama Transfermarkt?
Radi li vama Transfermarkt?
HRHB
HRHB
Ne radi ni meni
Jesi to mozda dobio info da ide?skripar96 je napisao/la:Ako Marina ne ode ja vise ne navijam za NKSB[emoji1]
Trenutno korisnika/ca: Combattente87, MikiPirs i 39 gostiju.