NK Zvijezda Gradačac

Žbljohar
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la Žbljohar » 20 avg 2010, 09:29

ado_94 je napisao/la:ljudi meni nije jasno.....mislim da smo mi jedini klub koji ne ulaze niti sta pravi sa nasom djecom.......dosta mi je visa prica dosao je ovaj,onaj,uhhhhhhhhhhhhh ovaj je sad dobar.....sta smo opet dobili po meni pravo pojacanje je Vasiljevic.,lik je korektan,Knezevic pa nije los moze on jos bolje,Bedak,Vidovic po meni cisti promasaji,Sest pa gledam ih prije neki dan na prijateljskoj utakmici pa svaku loptu su izgubili,hoce nece....s noge na nogu....pa mali Nuhanovic eto nismo ga imali priliku jos vidjeti,jest vala zabio je gotovo na svakoj prijateljskoj,ali po meni nije nesto,nadam se da grijesim,Tosunovic ne izgleda los samo kada bi imao s kim...lopta se lijepi za njega ali nema tog prodora naprijed........nakon toga trener mi nije jasan....covjek jedno radi na treningu,drugo na utakmici.....nasa djeca su dosla u drugi plan....malog nezica ne ubacuje i onda kao iz vedra neba ga ubaci protiv zelje a uopste ga nije ni uigravao,djoleta je vartio u mahmut mahalu i sada od omeragica pravi lijevog bocnog,mali u juniorima ,kadetima bio prvi strijelac lige,pozvan bio za reprezentaciju gdje je asistiro za dva gola,pa je sa 17g. poceo igrat profesionalno,u 8 utakmica je imao 3 gola i 3 asistencije,on je dva puta srusio zrinjski sam sa klupe.....i sad zoki dodje i pravi od njega lijevog bocnog ako mu ne treba i nema mjesta pored husica i njegovog djorica pa neka ne maltretira malog neka ga stavi na klupu i tribine i rijesen problem....a pored njih ima tu jos nase djece.....ali ne bitno je dovest stranca placat ga godinu ili pola i onda ga sutnut.....
Cuj razmisljanja,stvarno se vidi djetinjanost,cuj Knezevic nije los,on je mozda i najbolje pojacaje,cuj Tosunovic ne izgleda los,izgleda pravo profesionalno i stabilan i uz Knezevica najbolje pojacanje,njih dvojica imaju najvise fudbalskoga i sportskog stila u Zvijezdi.Nek mi napise ko zna sta ce biti sa stadionom,zasto su stali poslovi,kada ce nastaviti,dokle se mora zavrsiti i itd,ali ko zna,a ne kao onaj sto je bubo da ce se zavrsiti do 28.07.toliko ima onih koji se prave da nesto znaju,a samo sire dezinformacije i prave budale od sebe.

ado_94
Kontakt:

Post Postao/la ado_94 » 20 avg 2010, 09:41

Cuj razmisljanja,stvarno se vidi djetinjanost,cuj Knezevic nije los,on je mozda i najbolje pojacaje,cuj Tosunovic ne izgleda los,izgleda pravo profesionalno i stabilan i uz Knezevica najbolje pojacanje,njih dvojica imaju najvise fudbalskoga i sportskog stila u Zvijezdi.Nek mi napise ko zna sta ce biti sa stadionom,zasto su stali poslovi,kada ce nastaviti,dokle se mora zavrsiti i itd,ali ko zna,a ne kao onaj sto je bubo da ce se zavrsiti do 28.07.toliko ima onih koji se prave da nesto znaju,a samo sire dezinformacije i prave budale od sebe.[/quote]

pa rekao sam da ne izgleda los,vidi se da zna sa loptom,ali i da nema skim igrati,tri utakmice od njega nish konkretno,tj. opasnosti na protivnicki gol,kazem nema prodora naprijed,po meni je vasiljevic najjace pojacanje covjek je do sada svaku na nivou bio,odradio je svoj posao........a knezevic nadam se da is gledao tekmu u sarajevu :D kazem nije jos ali moze jos bolje......citaj malo pomnije
Nk Zvijezda

husein veličanstveni
Kontakt:

Post Postao/la husein veličanstveni » 20 avg 2010, 16:53

Ti se Ado_94 grdno varaš. Ni jedan klub se ne može osloniti na vlastiti omladinski pogon. Pa jedan Zagreb je milionski grad a koliko zagrepčana igra u Dinamu, ili beograđana u partizanu, sarajlija u želji ili Sarajevu. I ti hoćeš da se jedna zvijezda oslanja na domaće igrače. E jesi biser. Eno ti ih igraju u Bosni(Mahmut Mahala) i kako igraju, svi ih kantaju. I još nešto, izgleda da si previše vezan za Omeragića. Nije mali još zreo da igra čitavu utakmicu. Najbolje je partije pružao kada je ulazio sa klupe. A to što ga trener svugdje stavlja, to mu može u budućnosti sama valjati, nikako škoditi. Ima vremena za njega, bolje Vedo igra lijevog beka nego lijevo krilo, tada djeluje opasnije. Po meni bolje bi se snašao i igrao od Moranjkića.
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"

Žbljohar
Kontakt:

Post Postao/la Žbljohar » 20 avg 2010, 17:33

Vara se svako ko tako misli,jedno su simpatije prema nasim igracima drugo je realnost,sa svojim snagama bi mogli igrati u 2. federalnoj,a ako mislite da su toliko dobri,a da ih neko koci,potrazili bi oni sebi aranzman u drugim klubovima u PL,kada mognemo sastaviti ekipu sirom premijer lige da su momci iz Gradacca,da npr. uzmemo iz Zelje,Slobode itd igrace koji su iz Gradacca pa da sastavimo domacu ekipu,ali nazalost nema nikoga

ado_94
Kontakt:

Post Postao/la ado_94 » 20 avg 2010, 18:54

zar nismo sposobni proizvesti makar dva,tri nasa igraca,koji ce biti standardni... kako je krenulo jos malo ni jednog nece biti u prvih 11.....eto mali nezic,sta on ima od toga sto sjedi na klupi non stop.....onda ja za vedu nisam sentimentalno vezan ,ali vise volim njega gledat nego onog djorica....mali je vanserijski igrac,ima talenta samo mu treba malo zestine i biti ce pravi..........pa dodem ja na trening on igra beka kad na utakmici trener ga stavio naprijed....i onda se mali pogubio...........siguran sam da bolje funkcionise od djore i husica....
Nk Zvijezda

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 20 avg 2010, 19:05

Žbljohar je napisao/la:Vara se svako ko tako misli,jedno su simpatije prema nasim igracima drugo je realnost,sa svojim snagama bi mogli igrati u 2. federalnoj,a ako mislite da su toliko dobri,a da ih neko koci,potrazili bi oni sebi aranzman u drugim klubovima u PL,kada mognemo sastaviti ekipu sirom premijer lige da su momci iz Gradacca,da npr. uzmemo iz Zelje,Slobode itd igrace koji su iz Gradacca pa da sastavimo domacu ekipu,ali nazalost nema nikoga
Tačno tako, ako neko misli da nije neka se samo vrati unazad 5-6 godina, kada je Zvijezda imala igrače sa opštine i konstantno igrala na začelju 2. federalne lige. Sreća nam je kada Zvijezda izbaci makar jednog igrača za PL u tri godine. A kako znam da imamo puno talenata u kadetima i nešto u juniorima, pa tako da će valjda biti igrača za seniorski tim.
Dragon Town

husein veličanstveni
Kontakt:

Post Postao/la husein veličanstveni » 20 avg 2010, 19:16

Pa normalno je da nismo ni mogli izbaciti nekog vanserijskog igrača kad se zna od kada zvijezda ima školu fudbala i od kada je sa njom počela ozbiljno raditi. Ja mislim da naredne generacije bi mogle dati nekog boljeg igrača. Mislim da treba očekivati nešto od djece koja su rođena 1993, 1994, 1995 jer sa njihovim dolaskom škola je počela sa ozbiljnim radom. I mislim da najjači podmladak u državi ima gradina iz Srebrenika. Naši bi se morali malo na njih ugledat. Kada bi gradina vratila svoje igrače moje mišljenje je da bi se sa lakoćom prošetali kroz ovu ligu.
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 21 avg 2010, 13:18

Ljudi sta je sa tim napadacem iz Srbije sto je dosao na probu?Je li ga neko gledao na treninzima, valjali sta?

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 21 avg 2010, 14:30

Bosanski zmaj je napisao/la:Ljudi sta je sa tim napadacem iz Srbije sto je dosao na probu?Je li ga neko gledao na treninzima, valjali sta?
neprimijetan al da gol uvijek kad primi loptu, jučer se nadavo golova

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 21 avg 2010, 14:55

Rekli su mi isto za njega i prekjuce kada je bio treningu.Igrala je prva protiv druge postave 3:1.On je igrao prvo za rezervne i dao gol a onda za prvu ekipu i dao dva gola.Isto sam i ja cuo da je neprimjetan na terenu a covjek zabija golove sto je i najvaznije heheh.Ma nije ni bitno sto se nevidi neka bude dobar strijelac.
Ima li danas trening?

Žbljohar
Kontakt:

Post Postao/la Žbljohar » 21 avg 2010, 15:10

seven je napisao/la:
Bosanski zmaj je napisao/la:Ljudi sta je sa tim napadacem iz Srbije sto je dosao na probu?Je li ga neko gledao na treninzima, valjali sta?
neprimijetan al da gol uvijek kad primi loptu, jučer se nadavo golova
Izgleda da nam takav i treba, ja Dzorica najvise primjecujem na terenu.

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 21 avg 2010, 15:10

Bosanski zmaj je napisao/la:Rekli su mi isto za njega i prekjuce kada je bio treningu.Igrala je prva protiv druge postave 3:1.On je igrao prvo za rezervne i dao gol a onda za prvu ekipu i dao dva gola.Isto sam i ja cuo da je neprimjetan na terenu a covjek zabija golove sto je i najvaznije heheh.Ma nije ni bitno sto se nevidi neka bude dobar strijelac.
Ima li danas trening?
danas su otišli u Široki mislim,

Nuhanović mi nekako sitan, tako da sumnjam da će pored jakih stopera moći do izražaja doći

ma Đorić je sila, najbolja mi je njegova izjava nakon što mu je neko dobacio da mu fali kila za engleske lige: "al zato imam u glavi"

Žbljohar
Kontakt:

Post Postao/la Žbljohar » 22 avg 2010, 13:22

Ha ha ima covijek u glavi,zna se sluziti njome,vidite po frizuri :D :D

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 22 avg 2010, 13:58

jučre su vaši trenirali na kampu Širokog :)
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 22 avg 2010, 15:30

I Kevine jesil gledao trening, sta mislis? :)

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 22 avg 2010, 17:47

theboss_RD07 je napisao/la:I Kevine jesil gledao trening, sta mislis? :)
nisam...gledao Široki - Željo juniori
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 22 avg 2010, 19:56

SRETNO ZMAJEVI,SAMO HRABRO.

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 22 avg 2010, 20:12

Eto, Široki povede rano. Samo se bojim da se pošteno ne obrukamo na Pecari.

Ništa novo, primamo olake golove, a zabijamo 0,03 gola po utakmici.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 22 avg 2010, 20:55

Mi igramo kao kakve curice u gostima.Od prve minutre nam domacin stvara sanse a mi se povucemo u misiju rupu.

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 22 avg 2010, 20:57

Bosanski zmaj je napisao/la:Mi igramo kao kakve curice u gostima.Od prve minutre nam domacin stvara sanse a mi se povucemo u misiju rupu.
Sir Alex Ćurguz ;)
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.