AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- _forzamilan_
- Kontakt:
Re: AC Milan
A jeste se vi pohasili niko vam ne valja

Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
- Romagnoli13
- Kontakt:
Za vikend ce Mirabelli i Fassone samo pokusati rijesavati detalje oko vec skoro gotovih transfera.
Agent Contija bjesan na Atalantu.I jasno im porucio da nemaju pravo zadrzati igraca koji zeli samo u Milan i nigdje vise.Milan ima sve dogovoreno sa njima i kako on sam kaze "Conti ce u Milan na ovaj ili onaj nacin."
Agent Contija bjesan na Atalantu.I jasno im porucio da nemaju pravo zadrzati igraca koji zeli samo u Milan i nigdje vise.Milan ima sve dogovoreno sa njima i kako on sam kaze "Conti ce u Milan na ovaj ili onaj nacin."
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Samo sam cekqo da osvanu natpisi Ibra se vraca u Milan, kazu Riaola ga hoce utrpati uz novi ugovor Donarumi,koji je to ljigavac
Svaka cast Ibri al on nam sad nikako ne treba
Sent from my x600 using Tapatalk
Sent from my x600 using Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!
- nextterrain
- Kontakt:
Kao pressjednik Atalante izjavio da nema dogovor sa Milanom, te da Conti nije na prodaju, a agent mu govori da su obecali da ce ga prodat, Milan nudi 20 miliona + bonuse, Atalanta ce ga pustiti za 30
Novo ime koje se pojavilo je Forsberg iz RB, poslana je ponuda od 18 miliona, RB trazi 30. U protekloj sezoni je dao 9 golova I podijelio nevjerovatnih 19 asistencija u Bundesligi, ima 25 godina I sto da ne, moze biti izuzetan igrac I taj x factor koji moze dati golove I dosta asistirati.
Kao Gerard ne zeli ni ubrat Everton ni u Barcelonu, najradije bi se vratio u Milan, stvarno ne zna covjek koga bi za lijevo krilo.
Novo ime koje se pojavilo je Forsberg iz RB, poslana je ponuda od 18 miliona, RB trazi 30. U protekloj sezoni je dao 9 golova I podijelio nevjerovatnih 19 asistencija u Bundesligi, ima 25 godina I sto da ne, moze biti izuzetan igrac I taj x factor koji moze dati golove I dosta asistirati.
Kao Gerard ne zeli ni ubrat Everton ni u Barcelonu, najradije bi se vratio u Milan, stvarno ne zna covjek koga bi za lijevo krilo.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Napisao sam to vec.Agent trazi od Atalante da odrzi obecanje koje su im dali lani.I da ce Conti u Milan i nigdje drugo.To su rijeći igračevog agenta.nextterrain je napisao/la:Kao pressjednik Atalante izjavio da nema dogovor sa Milanom, te da Conti nije na prodaju, a agent mu govori da su obecali da ce ga prodat, Milan nudi 20 miliona + bonuse, Atalanta ce ga pustiti za 30![]()
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- _forzamilan_
- Kontakt:
Mislim da Atalanta na ovaj nacin dize cijenu nista vise, Conti bi trebao u Milan.
Forsberg nece nigdje jer je produzio ugovor nedavno a RB ima kesa ko pljeve i te pare su za njih sitnica a mnogo ulazu u buducnost.
Forsberg nece nigdje jer je produzio ugovor nedavno a RB ima kesa ko pljeve i te pare su za njih sitnica a mnogo ulazu u buducnost.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
- nextterrain
- Kontakt:
Forsberg: "Milan is investing a lot to return to the top. CL football is not an important factor, what's important is the role at the team."
Ako se on uzme za 30 miliona to bi bila neviđena krađa, radije bih Emila nego Keitu jer ovaj zeli u Milan dok se Keita ocijuka sa Juventusom. Kakvo bi on pojacanje bio, koga je pratio u RB zna o cemu pricam
Ako se on uzme za 30 miliona to bi bila neviđena krađa, radije bih Emila nego Keitu jer ovaj zeli u Milan dok se Keita ocijuka sa Juventusom. Kakvo bi on pojacanje bio, koga je pratio u RB zna o cemu pricam
Re: Odg: RE: Re: AC Milan
Trebao doci u Milan i onda se pretvorilo u sapunicu u reziji Galleta da bi ga na kraju dovela Valencija...sto kaze Rope prije biram Krychowijaka nego njega!_forzamilan_ je napisao/la:Banega navodno odlazi iz Intera, ne bi bio lose pojacanje. Dobro se sjecam dok je jos igrao u Boci mnogo se povezivao sa Milanom.
Zvijerkica je Forsberg, bolje bi nam se uklopio u tim od Keitenextterrain je napisao/la:Forsberg: "Milan is investing a lot to return to the top. CL football is not an important factor, what's important is the role at the team."
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
ko je taj pokemon 
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- nextterrain
- Kontakt:
rope11 je napisao/la:ko je taj pokemon
Samo najbolji asistent u ligama 5 i mislim generalno u Europi, dosta sam ga pratio, voli ici u sredinu s krilne pozicije, odlican sut, jos bolja kreacija I pregled igre, sve ono sto nam treba, garantuje 10 asistencija minimalno , uz uslov da se dovede
Posto redovno pratim bundesligu mogu ti reci da je ovaj pokemon kako ga ti nazva bio nosioc igre RB-a ove godine koji je u debitantskoj sezoni zavrsio na drugom mjesturope11 je napisao/la:ko je taj pokemon
Decko ima odlican pregled igre i zadnji pas tacno ono sto nam treba, a jos na to zna dati i gol
Re: Odg: RE: Re: AC Milan
Tako je momak je imao mislim 20 asistencija, sta reci, bolji mi je on nego precijenjeni peško!ronaldo99 je napisao/la:Posto redovno pratim bundesligu mogu ti reci da je ovaj pokemon kako ga ti nazva bio nosioc igre RB-a ove godine koji je u debitantskoj sezoni zavrsio na drugom mjesturope11 je napisao/la:ko je taj pokemon
Decko ima odlican pregled igre i zadnji pas tacno ono sto nam treba, a jos na to zna dati i gol
Zadnja izmjena: meskalin, dana/u 10 jun 2017, 17:41, ukupno mijenjano 1 put.
Dragi @rope gdje ti živiš, nisi čuo za Forsberga, a momak bio vjerovatno najbolji igrač Leipziga ove sezone u BL.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Forsberg je u 30 utakmica u BL imao tacno 8 golova i 22 asistencije, ako ima ikakve sanse da ga dovedemo treba bez razmisljanja dati 30 miliona.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
nextterrain je napisao/la:Forsberg: "Milan is investing a lot to return to the top. CL football is not an important factor, what's important is the role at the team."
Vrhunski potez bi ovo bio taman igrac kakav nam treba.
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
pa dobro ba ljudi šta ste se uzbudili, samo pitam 
ne razumije se roup u to, ja sam talijane i engleze pratim
ne razumije se roup u to, ja sam talijane i engleze pratim
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Trebao bi Gigio dobro da pročita ovu izjavu.Ili onu koju je dao Rodriguez, ili agent Contija također.maldini3 je napisao/la:![]()
nextterrain je napisao/la:Forsberg: "Milan is investing a lot to return to the top. CL football is not an important factor, what's important is the role at the team."
Vrhunski potez bi ovo bio taman igrac kakav nam treba.
- Romagnoli13
- Kontakt:
S obzirom da vikend neće biti buran kao radni dani u sedmici, evo malog update o onome što se trenutno piše.
Conti-Agent je ponovio već desti put.Igrač želi samo u Milan i ne zanimaju ga druge ponude, jer dobit' će dobru platu a i privukao ga je projekat koji Milan ima.Zatim je potvrdio da mu je predsjednik Atalante obećao da će pustiti Contija ako dođe ponuda od 20M+, što je Milan i ponudio.I onda je dodao da nema ništa protiv da igrač ostane u Atalanti ako oni mogu dati iste uslove kao Milan.I završio sa riječima "neki dogovori se jednostavno moraju poštovati, a Conti će igrati u Milanu na ovaj ili onaj način."
Dalje, kako tvrde neki mediji bliski kampu italijanske reprezenatcije, Belotti je očaran Milanom i samo o tome priča sa saigračima.
Zatim, ako Milan ne uspije ubrzo zatvoriti posao oko Belottija ili nekog drugog top napadača.Okrenut će se jednom zanimljivom riješenju, a to je da dovedu dva napadača.Jedan iskusan igrač koji je već navikao na Serie A i jednog izuzetno talentovanog mlađeg napadača.Imena koja se spominju su Kalinić(30M) te Silva(40M).
Dalje se navodi da Milan nije odustao u Tolissa.Kao i da se raspituju za Sansonea i Forsberga, ako Keita odluči biti benchwarmer.I on je taj koji koči konačni dogovor i za Bigliu, jer oni su dogovoreni u paketu.A ako Keita odbije, onda se mora ponovo pregovarati oko Biglie, i onda će njemu skočiti cijena.Što će opet oduljiti pregovre između Milana i Lazia.
Conti-Agent je ponovio već desti put.Igrač želi samo u Milan i ne zanimaju ga druge ponude, jer dobit' će dobru platu a i privukao ga je projekat koji Milan ima.Zatim je potvrdio da mu je predsjednik Atalante obećao da će pustiti Contija ako dođe ponuda od 20M+, što je Milan i ponudio.I onda je dodao da nema ništa protiv da igrač ostane u Atalanti ako oni mogu dati iste uslove kao Milan.I završio sa riječima "neki dogovori se jednostavno moraju poštovati, a Conti će igrati u Milanu na ovaj ili onaj način."
Dalje, kako tvrde neki mediji bliski kampu italijanske reprezenatcije, Belotti je očaran Milanom i samo o tome priča sa saigračima.
Zatim, ako Milan ne uspije ubrzo zatvoriti posao oko Belottija ili nekog drugog top napadača.Okrenut će se jednom zanimljivom riješenju, a to je da dovedu dva napadača.Jedan iskusan igrač koji je već navikao na Serie A i jednog izuzetno talentovanog mlađeg napadača.Imena koja se spominju su Kalinić(30M) te Silva(40M).
Dalje se navodi da Milan nije odustao u Tolissa.Kao i da se raspituju za Sansonea i Forsberga, ako Keita odluči biti benchwarmer.I on je taj koji koči konačni dogovor i za Bigliu, jer oni su dogovoreni u paketu.A ako Keita odbije, onda se mora ponovo pregovarati oko Biglie, i onda će njemu skočiti cijena.Što će opet oduljiti pregovre između Milana i Lazia.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.