Postao/la ultrasstyle_tz » 10 jun 2017, 19:01
ma koga god da dovedemo ista ce reakcija biti, nece biti ljudi na stadionu u pocetku, dok ne krenu rezultati. Nece kupit sezonsku jer nema igraca, nema titule, nema ovog-onog, i onda ako krenu slucjano rezultati nece ic na utakmice jer nemaju sezonske a skupa im karta. Nasa prica u svakom slucaju.
a sto se tice pojacanja, tesko je odrediti koje je to ime. U nasoj ligi nema imena, ili ih ima jako malo koja nesto znace prosjecnom navijacu. Eto sad ti nabroj igrace koje zelis u Slobodi. Znaci izlistaj zelje svoje mimo Duljevica, Stevanovica, Zebe ,Lendrica i Bilbije. Svi ostali igraci iz lige dolaze u obzir. I garantujem ti koga god da navedes, 80% nasih navijaca nije culo za njih.
Ja nikad necu zaboraviti dolazak Zebe, i komenatare "ma eto nije on los, al da oni bogdom hoce vratit Redzepija, to bi bilo pojacanje".
Sad kad bi se Redzepi vratio, 50% prosjecnih navijaca Slobode bi se vise obradovalo njemu nego Goranu Brkicu recimo.
Opet i ta imena nista ne garantuju u nasoj ligi. Dzidic, Karic, Fatic su bili imena pa nula.
Za Stjepanovica, Veselinovica , Ivetica vecina nas nikad nije cula. Da ne pricam o Saricu i Mehmedagicu.
Jedina dva igraca koja su opravdala hype su Ordagic i Zeba, a poznavanje prosjecnog tuzlanskog navijaca o kvalitetima Zebe sam naveo gore iznad.
Tomislav Tomic nama da dodje, bilo bi je.o vas on, necu ja kupit sezonsku.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!