Kvalifikacije za Eurobasket 2011
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Kvalifikacije za Eurobasket 2011
Ja bi se vise pokenjao po onima koji nisu tu.Pogotovo po onima koji su mogli,ali zbog cejfa i drugi hirova nisu dosli.
Nego ove sto makar pokusavaju.Sad sto ne znaju nisu krivi oni,vec oni koji znaju a nece da pomognu repci i drzavi.
Zato obustavite paljbu sa kakenjem,po ovim doticnim momcima.I okrenite haubice,tamo gdje je pravi dusman..
Nego ove sto makar pokusavaju.Sad sto ne znaju nisu krivi oni,vec oni koji znaju a nece da pomognu repci i drzavi.
Zato obustavite paljbu sa kakenjem,po ovim doticnim momcima.I okrenite haubice,tamo gdje je pravi dusman..
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Postoji li ta B-divizija ili ce se ukinut? Neki kazu postoji, neki ne. Cak je neko i iz saveza reko da nisu sigurni.kupus army je napisao/la:Krsevi dao Bog da ispadnete u B diviziju tamo bi mozda mogli nekog i pobijediti.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Samo primjeniti metodu Grka, docekas ih na aerodromu ubijes Boga u njima pa ce znati koga ce brukati stoka obicna.Da je neka druga selekcija pa bih rekao, ali nama jedna Ukrajina radi sta hoce. A ovi sto nece da igraju oduzeti pasos i zabraniti ulaz u drzavu i rjesen problem.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Ja neznam ko je ovog Bajramovica ucio igrati,ali neznam sta on glumi sa ovim trzanjem kad krene tricu da puca,minuta mu treba da on odluci dali da puca ili da udje i naravno u vecini slucajeva popusi foru...da ne povjerujes 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Retardacija na nivou opet 

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Beli su kraj Cernobila prolazilijuznjak> je napisao/la:Retardacija na nivou opet

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- bosanac035
- Kontakt:
! UKRAJINA!!!!!!!
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Ko bi reko da smo nekad mi znali igrat ove kosarke 

Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ljudi ko je ovaj komentator, treba mi neko da komemoraciju prenosi.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Nije u raji ko nas nije drmnuo 

Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
Aleksandar Babićguber90 je napisao/la:Ljudi ko je ovaj komentator, treba mi neko da komemoraciju prenosi.
- majestic24
- Kontakt:
Molim te "gospodine" Sabite,idite i Vi i vasi igraci u tri lijepe... Ovo je cisto neznanje jednog selektora. Ona Fesenko ima 4 faula,ubi nas blokadama,skokovima i igrom pod kosem i niko da se sjeti da se na njega ide pa da dobije 5 licnu.
Djedovic jest talenat,al takvu bi mu samarcinu opalio da bi mu vrati slomio. 4 napada zaredom pri kraju 2/4 je upropastio. 3 na 1 idemo i on forsira preko fesenka koji ce mu naravno zavaliti blokadu.
Bajramovic - sta se on umislja. Sutira trojke ko Kobe (samo sto ovaj masi) a nemoze skociti u obrani da prikupi skok.
Djedovic jest talenat,al takvu bi mu samarcinu opalio da bi mu vrati slomio. 4 napada zaredom pri kraju 2/4 je upropastio. 3 na 1 idemo i on forsira preko fesenka koji ce mu naravno zavaliti blokadu.
Bajramovic - sta se on umislja. Sutira trojke ko Kobe (samo sto ovaj masi) a nemoze skociti u obrani da prikupi skok.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Ljudi ja bih volio da postoji jos B divizija, i opet kvalifikacije za EP B divizije i imali bi donekle vece sanse za plasman na neko EP, koje god to bilo 
Najsmjesniji mi je komentator, puca Fesenko bacanja, kaze ovaj : "Puca Fesenko 8 od 2 slobodna bacanja po mojoj statistici"

Najsmjesniji mi je komentator, puca Fesenko bacanja, kaze ovaj : "Puca Fesenko 8 od 2 slobodna bacanja po mojoj statistici"

Someone's mouth said paint them all red.
-
- Kontakt:
Kad mislim da ne može gore .... razuvjere me
- Omerbavarac
- Kontakt:
Porazavajuca je cinjenica da nas jedna Ukrajina sramoti. Ovo treba sve rastjerati, jer fakat vise niko ne gine za drzavni grb.
Nece vise nikad biti Markovica, Firica, Lerica....
Bajramovic je hibrid nevidjeni. Toliko je lopti izgubio i napravio glupih poteza da u jacim selekcijama vise nikad ne bi zaigrao. Bio bi izbacen istog trenutka, jer ono nije igra za drzavni dres.
Nek prica ko sta hoce, ali Teletovic je nas najbolji igrac. Previse nam nedostaje u kvalifikacijama. Momak je pametan, jer je ocigledno svjestan s kim igra, da ce onako samo istrcavati na teren, jer od trenutnih igraca niko ne daje svoj maximum?
Sramota, bijeda...

Bajramovic je hibrid nevidjeni. Toliko je lopti izgubio i napravio glupih poteza da u jacim selekcijama vise nikad ne bi zaigrao. Bio bi izbacen istog trenutka, jer ono nije igra za drzavni dres.
Nek prica ko sta hoce, ali Teletovic je nas najbolji igrac. Previse nam nedostaje u kvalifikacijama. Momak je pametan, jer je ocigledno svjestan s kim igra, da ce onako samo istrcavati na teren, jer od trenutnih igraca niko ne daje svoj maximum?
Sramota, bijeda...

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- majestic24
- Kontakt:
Ne bi ni ja igrao jer selektor forsira ovog panja Bajramovica ispred njega. Pa hebote jesmo li mi i u jednom normalnom sportu dobri (odbojka za invalide nije normalan sport)Omerbavarac je napisao/la:Porazavajuca je cinjenica da nas jedna Ukrajina sramoti. Ovo treba sve rastjerati, jer fakat vise niko ne gine za drzavni grb.![]()
Sramota, bijeda...![]()
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
- Bošnjanin_89
- Kontakt:
Svaki put mislim da ne moze gore, ali ocigledno da moze... nezz nemam vise rijeci na ova ponizenja, najbolje bi bilo da nas stave u neku B diviziju,ako postoji, sa Luxemburgom, Andorom i ostalim sportskim vedetama, valjda tamo ne bi gubili 4 utakmice za redom...
ZAPAD JE NAJBOLJA OBMANA
Teletovic je pametan sto ne igra,a ovi budale sto ko biva igraju.Omerbavarac je napisao/la:Porazavajuca je cinjenica da nas jedna Ukrajina sramoti. Ovo treba sve rastjerati, jer fakat vise niko ne gine za drzavni grb.![]()
Sramota, bijeda...![]()
Zanimljivo glediste.
I onda se neko pita sto nas nigdje nema.
Vjerovatno zato, sto imamo prevelik broj ''pametnih''igraca.

Zadnja izmjena: harishp, dana/u 20 avg 2010, 19:48, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
samo me interesuje do kad i koliko jos kvalifikacionih ciklusa ce **** DZEDOVIC SAZRIJEVATI...pa ja kako sam cuo za djedovica on sazrijeva, a igra po citavu utakmic...pu j**** ti ovu repku...
sramota je malo...!
sramota je malo...!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.