Rukometna reprezentacija BiH

Moderator/ica: Pasha

Da li ste zadovoljni izborom Ivice Obrvana za novog selektora?

Super zadovoljan
46
23%
Zadovoljan
76
39%
Nemam stav
33
17%
Nezadovoljan
14
7%
Katastrofa
27
14%

Ukupno glasova: 196

Alminjo99
Kontakt:

Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la Alminjo99 » 10 jun 2017, 08:59

U kakvom sastavu dolazi Španija?
Rezultat je trend, ideal je vječan!

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 10 jun 2017, 16:19

Alminjo99 je napisao/la:U kakvom sastavu dolazi Španija?
Portería | Gonzalo Pérez de Vargas (Fútbol Club Barcelona Lassa), Rodrigo Corrales (Orlen Wisla Plock)
Central | Raúl Entrerríos (Fútbol Club Barcelona Lassa)
Lateral Derecho | Eduardo Gurbindo (HBC Nantes), Álex Dujshebaev (HC Vardar Pro)
Lateral Izquierdo | Viran Morros (Fútbol Club Barcelona Lassa), Joan Cañellas (HC Vardar Pro), Iosu Goñi (Pays d'Aix HB), Daniel Dujshebaev (Recoletas Atlético Valladolid)
Extremo Derecho | Ferrán Solé (Toulouse HB), David Balaguer (HBC Nantes)
Extremo Izquierdo | Ángel Fernández (Naturhouse La Rioja), Aitor Ariño (Fútbol Club Barcelona Lassa)
Pivote | Gedeón Guardiola (Rhein-Neckar Löwen) y Adriá Figueras (Fraikin Granollers)

https://www.rfebm.com/noticia/convocato ... oacia-2018

Eto ako neko zna španski nek' nam prevede, al' mislim da je to to :D

Nema Aguinagaldea, Rivere i Tomasa, ovako na prvu oni su mi najupečatljiviji igrači kojih nema na spisku.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 10 jun 2017, 17:46

Predragović zabio četiri gola u porazu od Kiela danas (25:22), B.Burić sedam odbrana u porazu Wetzlara od Flensburga (34:31).

Tek sam sad vidio, neku noć S.Burić strpao PSG-u 11 golova iz 12 pokušaja :tokralju: :bih:

Kako je taj momak napredovao, baš sam to govorio poslije ovog dvomeča protiv Finske, procenat uspješnosti mu je baš veliki, haman šta god opuca to i uđe u gol :D

Raduje dobra forma igrača pred odlučujuće duele protiv Španije i Austrije, jest da će ih dosta stići tek sutra i odraditi samo par treninga do meča sa Španijom, al' eto nije to neka novost, a tako je i sa drugim reprezentacijama.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 10 jun 2017, 18:22

ovisnik je napisao/la:
no rules je napisao/la:Jel sigurno momak krilo , po klipovima na YT vise je na desnom beku ...
U Balingenu je igrao krilo što mu po konstituciju više i odgovara,ako može pokriti i beka,neka to je kvaliteta više.Meni je također čudno da je otišao u Austriju jer je zadnjim igrama dokazao da im kvalitet za Bundes ligu, vjerovatno je transfer dogovoren prije nego je u Balingenu dobio ozbiljnu minutažu,a možda i zbog činjenice da je Balingen ispao iz prve lige.Kako god dobro pojačanje za repku,pogotovo sada kada je Faruk otpao zbog povrede.
Otkud ti da je Vražalić otpao zbog povrede? Jučer ili prekjučer u nekom intervjuu Šuman reče da su mu se odazvali svi igrači koje je pozvao, osim Marjanca koji je pokidao ligamente i mora na operaciju

"Počinjemo s pripremama večeras u dvorani KSC Ilidža. Do utakmice sa Španijom svaki dan ćemo imati po dva treninga. Od pozvanih 28 igrača imamo samo jedan otkaz. Radi se o Saši Marjancu koji je prije desetak dana pokidao ligamente koljena i on je operisan", kazao je Šuman za Fenu.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 10 jun 2017, 18:57

Nacionalnim kljucem u Svjetsku elitu! Barem sad imamo savez ako nista drugo...
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Martinez8
Kontakt:

Post Postao/la Martinez8 » 10 jun 2017, 18:57

Kakve su ovo nove skupstine, novi savez? Ima l` neko da je upucen u ovo?

guillermo
Kontakt:

Post Postao/la guillermo » 10 jun 2017, 19:24

Dobili smo akademika,doktora,privatnog Njemackog biznismena kojem novac nije problem i koji je financiro odlazak zlatnik kosarkaskih kadeta na SP za predsjednika,inace rodjeni tuzlak gospodin Amir Zahirović :tokralju:

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 10 jun 2017, 19:56

guillermo je napisao/la:Dobili smo akademika,doktora,privatnog Njemackog biznismena kojem novac nije problem i koji je financiro odlazak zlatnik kosarkaskih kadeta na SP za predsjednika,inace rodjeni tuzlak gospodin Amir Zahirović :tokralju:
Ne vjerujem da je to taj Amir Zahirovic, ovaj je aktuelni predsjednik KS. A, taj biznismen iz Njemacke je inace iz Zivinica i nema nikakve veze s rukometom.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

guillermo
Kontakt:

Post Postao/la guillermo » 10 jun 2017, 20:03

kobe24 je napisao/la:
guillermo je napisao/la:Dobili smo akademika,doktora,privatnog Njemackog biznismena kojem novac nije problem i koji je financiro odlazak zlatnik kosarkaskih kadeta na SP za predsjednika,inace rodjeni tuzlak gospodin Amir Zahirović :tokralju:
Ne vjerujem da je to taj Amir Zahirovic, ovaj je aktuelni predsjednik KS. A, taj biznismen iz Njemacke je inace iz Zivinica i nema nikakve veze s rukometom.
Moja greska sad tek vidjeh.
Na nekom portalu izbacili sliku ovog drugog,nego evo para,utjecaja i privatnog kapitala :D
I ova rekonstrukcija saveza je svakako napredak.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 10 jun 2017, 20:27

Hoće li nas prenositi neko protiv Austrije?

Vijadukt
Kontakt:

Post Postao/la Vijadukt » 10 jun 2017, 20:53

guillermo je napisao/la:
kobe24 je napisao/la:
Moja greska sad tek vidjeh.
Na nekom portalu izbacili sliku ovog drugog,nego evo para,utjecaja i privatnog kapitala :D
I ova rekonstrukcija saveza je svakako napredak.
:lol: blago se rukometu kakav ce napredak dozivjeti. :lol:
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"

ovisnik
Kontakt:

Post Postao/la ovisnik » 10 jun 2017, 21:23

Raonffa je napisao/la:
ovisnik je napisao/la:
no rules je napisao/la:Jel sigurno momak krilo , po klipovima na YT vise je na desnom beku ...
U Balingenu je igrao krilo što mu po konstituciju više i odgovara,ako može pokriti i beka,neka to je kvaliteta više.Meni je također čudno da je otišao u Austriju jer je zadnjim igrama dokazao da im kvalitet za Bundes ligu, vjerovatno je transfer dogovoren prije nego je u Balingenu dobio ozbiljnu minutažu,a možda i zbog činjenice da je Balingen ispao iz prve lige.Kako god dobro pojačanje za repku,pogotovo sada kada je Faruk otpao zbog povrede.
Otkud ti da je Vražalić otpao zbog povrede? Jučer ili prekjučer u nekom intervjuu Šuman reče da su mu se odazvali svi igrači koje je pozvao, osim Marjanca koji je pokidao ligamente i mora na operaciju

"Počinjemo s pripremama večeras u dvorani KSC Ilidža. Do utakmice sa Španijom svaki dan ćemo imati po dva treninga. Od pozvanih 28 igrača imamo samo jedan otkaz. Radi se o Saši Marjancu koji je prije desetak dana pokidao ligamente koljena i on je operisan", kazao je Šuman za Fenu.
Čitao sam da je Faruk došao na pripreme​ i otpao zbog povrede,volio bih da je moja greška i da je u rosteru za ove dvije presudne tekme,iako bih prednost dao Predragoviću jer me je oduševio i zadnje 3 tekme koje je igrao za Balingen i vjerujem da će biti pravo osvježenje u našoj repki.

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 10 jun 2017, 21:54

Raonffa je napisao/la:Hoće li nas prenositi neko protiv Austrije?
ORF Sport +, na satelitu Astra 19.2 E i naravno FACE TV :D
Mes Que Un Club

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 11 jun 2017, 00:56

ovisnik je napisao/la: Čitao sam da je Faruk došao na pripreme​ i otpao zbog povrede,volio bih da je moja greška i da je u rosteru za ove dvije presudne tekme,iako bih prednost dao Predragoviću jer me je oduševio i zadnje 3 tekme koje je igrao za Balingen i vjerujem da će biti pravo osvježenje u našoj repki.
Ne znam, eto tako kaže Šuman. A ja sam viđao Faruka po gradu tamam dok nisu počele pripreme prije par dana, od tad ga nema, tako da mislim da je ipak spreman :D

@Hule

Hvala :thumbup:

taremuha
Kontakt:

Post Postao/la taremuha » 11 jun 2017, 02:33

Hoce li biti i bude li inace prodaja karata za utakmicu na dan utakmice ?

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 11 jun 2017, 11:20

taremuha je napisao/la:Hoce li biti i bude li inace prodaja karata za utakmicu na dan utakmice ?
Naravno
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 11 jun 2017, 11:31

Biće ludnica u Skenderiji, skupit će se 3k ljudi :lol:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 11 jun 2017, 11:35

Raonffa je napisao/la:Biće ludnica u Skenderiji, skupit će se 3k ljudi :lol:
Sta ho's, prosli put je bilo 4 ako se ne varam :mrgreen:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 11 jun 2017, 11:40

MortemHz je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:Biće ludnica u Skenderiji, skupit će se 3k ljudi :lol:
Sta ho's, prosli put je bilo 4 ako se ne varam :mrgreen:
Protiv Austrije? Možda i jeste, ne sjećam se tačno kolika je cifra bila. Gledajući neku logiku, onda bi protiv Španije trebalo biti još više, jer doći će pokoji gloryhunter da vidi neku zvijezdu iz Španije, mada oni vala i nemaju sada neke aman velike igrače i zvijezde :D

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 11 jun 2017, 23:36

Drug mi sjedio sa Sumanom poslije zavrsnice kupa u Mostaru. Ima recept i nevjerovatno je optimistican za Spaniju, sad jel dovoljan kapacitet da zaista to ostvari vidjet cemo.

Isto tako, kaze da idu bolji dani za reprezentaciju, uspio je okupiti te neke ljude i on licno koji bi trebali biti od koristi rukometu u nasoj drzavi

Odgovori

Natrag na “Rukometna reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.