FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
trebo je jos svoje raje kontaktirat cenan u vezi dolazaka
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Nasi navijaci cast izuzetcima su prejaki.
Lendric zabije 30 golova, gine covjek svaku utakmicu, J*** mu majku ustasku sve pet.
Zakaric proda utakmicu odnosno obje protiv Sirokog nikog nista, kazu bravo bice on dobar sljedece godine kad skine devet kila.
Cenan klepa pare preko ovih transfera opasno. Zovne havera igraca u kafanu dogovori se plata 5 milja, nasem Cenanu dvica od pet igraca mjesecno 10 milja. Boli njega sto smo popusili kup i titulu.
Lendric zabije 30 golova, gine covjek svaku utakmicu, J*** mu majku ustasku sve pet.
Zakaric proda utakmicu odnosno obje protiv Sirokog nikog nista, kazu bravo bice on dobar sljedece godine kad skine devet kila.
Cenan klepa pare preko ovih transfera opasno. Zovne havera igraca u kafanu dogovori se plata 5 milja, nasem Cenanu dvica od pet igraca mjesecno 10 milja. Boli njega sto smo popusili kup i titulu.
Nedimu Hadzicu iduce godine istice ugovor, nece da produzi sa konama, prilika da se mali zaganja i ponudi odlican ugovor jer na njemu se moze zaradit para i para. 
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Hoce li se nasi juniori pojaviti na prozivci u ponedjeljak ? Ocekivao sam da ce do sad potpisati ugovore.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Je li ti bolje nakon ovog članka?
Re: RE: Re: FK Željezničar
Napokon nesto lijepo.[emoji2]arelinho je napisao/la:Je li ti bolje nakon ovog članka?
PIto si me u privatnim koje stoper koji dolazi? kad sam ti reko da ce doci vrhuski i top stoper mislio sam upravo na GrahovcaZeljo92 je napisao/la:Nedimu Hadzicu iduce godine istice ugovor, nece da produzi sa konama, prilika da se mali zaganja i ponudi odlican ugovor jer na njemu se moze zaradit para i para.
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
Ne lazi baNeymar11 je napisao/la:PIto si me u privatnim koje stoper koji dolazi? kad sam ti reko da ce doci vrhuski i top stoper mislio sam upravo na GrahovcaZeljo92 je napisao/la:Nedimu Hadzicu iduce godine istice ugovor, nece da produzi sa konama, prilika da se mali zaganja i ponudi odlican ugovor jer na njemu se moze zaradit para i para.
Željo92
Jbt pise mi sam od sebe nesto i kaze da dolazi dobar stoper reko koji to jos dolazi pored Daniela kaze necu da otkrivam svoje izvore.arelinho je napisao/la:![]()
![]()
Željo92![]()
Zeljo92 je napisao/la:Jbt pise mi sam od sebe nesto i kaze da dolazi dobar stoper reko koji to jos dolazi pored Daniela kaze necu da otkrivam svoje izvore.arelinho je napisao/la:![]()
![]()
Željo92![]()
Evo ja kažem da dolazi jedan vezni. Ako dođe vezni da znaš da sam na tog veznog mislio.
-
narodniheroj
- Kontakt:
Vidim malo su korigovali spisak juniora, nije baš kako je bilo planirano. A čuo sam i da nam Zebi nebi bilo mrsko da ga otjeraju.
Sandro Gotal

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
Bekric ili Zeba. Jedan mora otici. Hvala im za sve,ali moramo mladje igrace dovoditi. Ako ne postoji mogucnost da dodje jos jedan stoper ostaviti Bogicevica i nek Dzindo bude 3 stoper,a Kemo u prvih 11.narodniheroj je napisao/la:Vidim malo su korigovali spisak juniora, nije baš kako je bilo planirano. A čuo sam i da nam Zebi nebi bilo mrsko da ga otjeraju.
Cuj Zeba da ide, Zeba se slomio ovu polusezonu davajuci sve od sebe a vi bi njeg tjerali. Zebu ostavit jer je majstor pa nek uleti zadnjih 20tak minuta extra.
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Tesko se zelji Ako dovedete tu budalu ...igro je samnom u ekipi, odigra 1-2 tekme dobro pa ga nema opet 5-6 utakmica mrtav... uz to teski alkos, zna cesto popit pred utakmicuNeymar11 je napisao/la:Sandro Gotal![]()
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
-
narodniheroj
- Kontakt:
Biće crkusa ovog ljeta sa transferima, imam neki osjećaj. Ovo oko juniora takođe smrdi, nije bio ovaj spisak prije desetak dana, ali eto treba sačekat zvanično.LjoZee je napisao/la:Bekric ili Zeba. Jedan mora otici. Hvala im za sve,ali moramo mladje igrace dovoditi. Ako ne postoji mogucnost da dodje jos jedan stoper ostaviti Bogicevica i nek Dzindo bude 3 stoper,a Kemo u prvih 11.narodniheroj je napisao/la:Vidim malo su korigovali spisak juniora, nije baš kako je bilo planirano. A čuo sam i da nam Zebi nebi bilo mrsko da ga otjeraju.
Graovac ako dođe to će biti top pojačanje, Zec mi se takođe sviđa, trenutno je za Crnova i Zakarića yebena mašina.
EDIT @Zeljo 92 ne tjeram ja Zebu, nešto sam načuo da ima dobru ponudu.
U slucaju dobre ponude nek ide, Zeba je gospodin covjek jedan od najdrazih mi igraca i on zasluzuje maksimalno postovanje od mene a vjerujem i u klubu tako misle.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, ErosViverosViv, GIBRA, Google Adsense [Bot], Lewy21, worchester, Zigazaga i 65 gostiju.