Morata je također dosta blizu, i tu kad pogledamo sve mladi momci koji nisu ni blizu svog prajma a svi prepuni potencijala. Može se ova ekipa izgraditi u dosta sposobnog konkurenta za najveće domete. Ima ovdje finig štofa.
Manchester United FC - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Transferi
Boga mi Jose se odlučuje na mlad kadar. Raduje me što pokazuje da može vjerovati mladim momcima koji su pokazali dosta talenta. Ukoliko pogodi i sa Lindelofom, budućnost u zadnjoj liniji je fakat blistava. Bailly - Lindelof (23 i 22 god), fino izgleda, zaista.
Morata je također dosta blizu, i tu kad pogledamo sve mladi momci koji nisu ni blizu svog prajma a svi prepuni potencijala. Može se ova ekipa izgraditi u dosta sposobnog konkurenta za najveće domete. Ima ovdje finig štofa.
Re: RE: Re: Manchester United FC - Transferi
35M eura.Rooney88 je napisao/la:Dje izrove ovih .7 oca im hebem xD
Dobar početak ljeta
Samo 30.7 miliona funti
Edo
Edo
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
Lindelof, Morata I Fabinho bi bio odlican prelazni. Dodaj mu I Perisica kad je vec navalio I hajmo u narednu sezonu. 
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Rizično skroz bez lijevog beka. Što se mene tiče može Shaw uvijek, ali previše povreda da se može na njega oslonuti. Idealno bi bilo novi lijevi bek + Shaw kao zamjena, jer on se i te kako može čekati da konačno bude onaj pravi. Ovamo Valencia i Darmian i bekovske pozicije odlično popunjene.Rooney88 je napisao/la:Lindelof, Morata I Fabinho bi bio odlican prelazni. Dodaj mu I Perisica kad je vec navalio I hajmo u narednu sezonu.
Svi se mi potajno nadamo da Shaw moze zaobici bolnicu na duzi period. Nema beka ni u top klubovima kojeg bih radije gledao nego njega spremnog.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
-
reddevil96
- Kontakt:
Dolazak Šveđanina vjerojatno znaci da jones odlazi, iako mi je drag najbolje je da ode jer je prečesto povrijeđen da se na njega može ozbiljno u sezoni računati
Sent from my iPhone using Tapatalk
Viking u pravom smislu te rijeci. Ebeno smiren ('ladan) za svoje god, vrhunski atleta, dominantnost nivo Baillya u duel igri.
Brao Edo, brao Jozune.
Brao Edo, brao Jozune.
A smooth sea never made a skilled sailor.
Zezas da kostaju toliko.reddevil96 je napisao/la:Znaci Perišić i Morata ce nas koštati 120mil žalosno stvarno
Kad netko plati 120 Mil za 2 igrača onda ti igraci moraju biti wc igraci a ne Morata i Perišić
Jos Nek dovede lindelofa i to ce bit najgori prijelazni rok ikad
Morata - 50 miliona plafon, mada bi realna cifra bila izmedju 30-40. Decko je cijelu karijeru rezerva a ima vec dosta godinica. Dobar je igrac, nema spora, ali ako on vrijedi toliko, Aguero vrijedi 200 miliona.
Perisic - sve iznad 30 miliona je kradja.
Al' navikli smo da MU svi ogule.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
- GhostRecon
Dobro nam dosao zvijeruljo... Sljedeci je Morata 
Morata ima 24 godine. Čuj ima godinica 
Going on up to a spirit in the sky...
Zasto bez lijevog beka kad je tu Blind koji je ovim transferom Lindelofa zavrsio s stoperskom pozicijom i bit ce iskljucivo bek od sadPoligon10 je napisao/la:Rizično skroz bez lijevog beka. Što se mene tiče može Shaw uvijek, ali previše povreda da se može na njega oslonuti. Idealno bi bilo novi lijevi bek + Shaw kao zamjena, jer on se i te kako može čekati da konačno bude onaj pravi. Ovamo Valencia i Darmian i bekovske pozicije odlično popunjene.Rooney88 je napisao/la:Lindelof, Morata I Fabinho bi bio odlican prelazni. Dodaj mu I Perisica kad je vec navalio I hajmo u narednu sezonu.
Blind i Shaw je dovoljno za iducu sezonu plus Darmian koji moze pokriti i lijevu i desnu stranu jer izgleda da ostaje jer su za njega pitali Inter, Milan, Roma i Napoli ali su glatko odbijeni
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Kontam da bi mou mogao igrat sa Svedom Bailyom i Rojom nazad i Valencia Shaw po bek/krilima sredina Ander I Pogba a gore Martial Rash i Morata,meni se ovo svidja
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
Da, Blind je tu, zaboravih.
Uh, pa ne znam opet koliko nam je taj Blind dobra opcija, još ako se ne možemo u potpunosti oslonuti na Shawa. Moraš priznati da nije nimalo sigurno ući sa njima dvojicom u sezonu. Mislim, niko sretniji od mene da Shaw dobije pravu priliku i istu iskoristi slj sezone, a da mu Blind bude rezerva. Samo, koliko je to realno? Više sam za opciju, novi lb + Shaw kao zamjena, dok Blind može biti rotacija na mnogim pozicijama, ili čak da ide.
Uh, pa ne znam opet koliko nam je taj Blind dobra opcija, još ako se ne možemo u potpunosti oslonuti na Shawa. Moraš priznati da nije nimalo sigurno ući sa njima dvojicom u sezonu. Mislim, niko sretniji od mene da Shaw dobije pravu priliku i istu iskoristi slj sezone, a da mu Blind bude rezerva. Samo, koliko je to realno? Više sam za opciju, novi lb + Shaw kao zamjena, dok Blind može biti rotacija na mnogim pozicijama, ili čak da ide.
Dobar transfer, nije puno novca s obzirom da su neki panjevi tipa Mangala, Stones i drugi plaćani po 50 miliona. Ako Lindelof i zakaže, makar nije plaćen puno. Ali sumnjam da će Mourinho pogriješiti sa stoperom 
Jbg, nije ni ovaj za dž doš'o.UnitedWA je napisao/la:Dobar transfer, nije puno novca s obzirom da su neki panjevi tipa Mangala, Stones i drugi plaćani po 50 miliona. Ako Lindelof i zakaže, makar nije plaćen puno. Ali sumnjam da će Mourinho pogriješiti sa stoperom
- theboss_RD07
- Kontakt:
Pa nije, ali 30 miliona je za današnje standarde sitnišPoligon10 je napisao/la:Jbg, nije ni ovaj za dž doš'o.UnitedWA je napisao/la:Dobar transfer, nije puno novca s obzirom da su neki panjevi tipa Mangala, Stones i drugi plaćani po 50 miliona. Ako Lindelof i zakaže, makar nije plaćen puno. Ali sumnjam da će Mourinho pogriješiti sa stoperom
Pa ako se dobro sjećam, Benfica je u januaru tražila 60 miliona za Lindelofa
Mislim da će njegov performans zavisiti od sistema odbrane koji još nije jasan, jer još nismo vidjelu neki ustaljeni pristup odbrane. U nekim utakmicama preduboko, u nekim prilično visoko postavljena odbrana. Vidjeli smo kako se Small gubi i kiksa u dubini, dok je kod Gaala bio skoro pa perfektan. No usudio bih se reći da sa igračem ovakvog profila nema fule, naći će se za njega već neka rola, a i cijena je ok.
-
reddevil96
- Kontakt:
35mil€+5bonusUnitedWA je napisao/la:Pa nije, ali 30 miliona je za današnje standarde sitnišPoligon10 je napisao/la:Jbg, nije ni ovaj za dž doš'o.UnitedWA je napisao/la:Dobar transfer, nije puno novca s obzirom da su neki panjevi tipa Mangala, Stones i drugi plaćani po 50 miliona. Ako Lindelof i zakaže, makar nije plaćen puno. Ali sumnjam da će Mourinho pogriješiti sa stoperom![]()
Pa ako se dobro sjećam, Benfica je u januaru tražila 60 miliona za Lindelofa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.