Evo objasnio je @skoro i to je i moj stav. Znaci postaviti neku default minimalnu platu, i onda zasebne klauzule gdje idu bonusi- za postignut gol +500km, za asist +250km, za igraca utakmice +1000km. Vidio bi onda kako bi se onda svi borili i trcali tek.kinosvra je napisao/la:Brate, 6 milja eura mu daju za godinu.FrancescoTotti je napisao/la:Ja da sam na Hadzicevom mjestu ovu ponudu od 6 milja godisnje bi shvatio kao uvredu.
Jbt najtalentovaniji momak u drzavi, daj mu mjesecno milju, milju i pol, uogovor do 2022 i svi sretni i zadovoljni. Kakve to glupe uslove postavljaju nasi nije ni cudo sto nema pojacanja ni rezultata.
Eto nek stede na Hadzicu a Balic se nakupi godisnjih i godisnjih Hadzicevih plata i ispali se. To nek je ok.
To je mjesecno milja maraka.
Okrenula se ploca, nece se vise davati plate kao sto su Hurta i kompanija nastimali Balicu, Cetkovicu, Husejnovicu i ostalim promasajima.
Zato je sad i borba sa Saidom oko smanjenja ugovora.
Kovacevic je 3 godine igrao za 2 milje mjesecno, znaci igrao, davao doprinos prvom timu za te pare a vi bi Hadzicu dali 4 milje mjesecno a trenutno ne moze u prvom timu igrati dvije minute.
A Nedimu bi pocetna plata od 1500km bila sasvim ok. (moja misljenja..)