AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Romagnoli13
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Romagnoli13 » 10 jun 2017, 17:07

Raonffa je napisao/la:Koliko vidim, Contijev ugovor sa Atalantom važi još pune četiri godine, tako da to što se Milan dogovorio sa igračem oko uslova, što igrač želi u Milan ili što agent priča te priče, to sve ne vrijedi ništa dok se postigne dogovor sa tim predsjednikom Atalante.

To što je on da usmeni dogovor o 20m, to nek' agent okači mačku o rep :D

Sve dok je igrač vezan ugovorom za klub (u našem slučaju jeste), ni Milan, ni agent, ni Conti se tu puno ne pitaju :)
Ponekad je volja igrača najvažnija. Nikome nije u interesu držati nezadovoljnog igrača u ekipi.Uopšte ne sumnjam da će Conti ispuniti svoj san i da će potpisati za Milan u narednim danima.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 10 jun 2017, 17:11

Romagnoli13 je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:Koliko vidim, Contijev ugovor sa Atalantom važi još pune četiri godine, tako da to što se Milan dogovorio sa igračem oko uslova, što igrač želi u Milan ili što agent priča te priče, to sve ne vrijedi ništa dok se postigne dogovor sa tim predsjednikom Atalante.

To što je on da usmeni dogovor o 20m, to nek' agent okači mačku o rep :D

Sve dok je igrač vezan ugovorom za klub (u našem slučaju jeste), ni Milan, ni agent, ni Conti se tu puno ne pitaju :)
Ponekad je volja igrača najvažnija. Nikome nije u interesu držati nezadovoljnog igrača u ekipi.Uopšte ne sumnjam da će Conti ispuniti svoj san i da će potpisati za Milan u narednim danima.
Bitna jeste, ali nije presudna. Ako se taj predsjednik Atalante baš zainati puno veće posljedice može imati Conti nego Atalanta kao klub. Mada, vjerujem da im je najbitnije da uzmu lovu za samog igrača, sve ovo je vjerovatno mala igranka da bi pokušali još malo da mu dignu cijenu.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 10 jun 2017, 17:44

Atalanta hoce 30 mil eura za Contia oni nisu normalni to je stvarno previse, igrac je poznat pratiocima Seria A, sad pitaj random navijaca ko je Conti nece imati veze :D Tolisso je navodno pred potpisom za Bayern. Ja bih volio Forsbegra da dovedu jer je u pitanju pravo krilo, koje vise volio namjesititi gol nego sam pokusati zabiti ga.
Zadnja izmjena: meskalin, dana/u 10 jun 2017, 18:41, ukupno mijenjano 2 puta.

maldini3
Kontakt:

Post Postao/la maldini3 » 10 jun 2017, 18:03

Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 10 jun 2017, 21:35

eto vam ga :tralala:
Emil Forsberg's agent Hasan Cetinkaya has told @sportbladet that he will soon fly to Milano.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

meskalin
Kontakt:

Re: RE: Re: AC Milan

Post Postao/la meskalin » 10 jun 2017, 22:09

rope11 je napisao/la:eto vam ga :tralala:
Emil Forsberg's agent Hasan Cetinkaya has told @sportbladet that he will soon fly to Milano.
@Rope 22 asista u Bundesligi nije mala stvar, momak je odličan igrač, timski je igrač koji više voli da asistira nego da proba zabiti, to je ono što nam treba, uz njega recimo dovesti wc veznjaka i ja uopće ne bi dovodio napadače, ostavio bi Baccu i Lapaduou, jer imaćemo 60% jaci tim nego lani.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 10 jun 2017, 22:29

pa nisam ja ništa protiv njega rekao, samo velim da ga nisam pratio :mrgreen:

samo ja kontao to neko djetešce, a čovjeku već 26 godina, prijašnje sezone kuburio u drugoj ligi i tek sad pročepio... pa ok, valjda tip nije "one season wonder" i valjda će se znati snaći u italiji, to su dva svijeta različita.

navodno je andre silva blizu milana, samo čekaju da odradi ovaj kup konfederacija pa da zvanično krenu na njega... u svakom slučaju zanimljiv projekat. :beba:
možda recimo taj conti, kessie, silva, pa i forsberg nisu previše atraktivni i marketinški zanimljivi kao što bi to bio hamez, ali imaju potencijala postati wc igrači i bilo bi ih zanimljivo pratiti kako se razvijaju.

FORZA MILAN !

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 10 jun 2017, 22:37

Zato i očekujem jednu bombu ba kraju, tipa James, neko mora povecati prodaju dresova ;)

Sent from my x600 using Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 10 jun 2017, 23:07

ali smo makar postali internacionalni, imao bi tu predstavnika švedske, portugala, obale slonovače, švicarske, španije, italije, argentine (?), skočila bi zainteresovanost za milan i prodaja dresova :mrgreen:

ali ne bi bilo odmet dovesti igrača tipa hameza, to bi još dodatno otvorilo put drugim igračima kad bi shvatili ozbiljnost milanovog projekta.
a i čovjek je generalno popularan i zanimljiv tip u svijetu fudbala, to je danas isto bitna stavka.

FORZA MILAN !

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 11 jun 2017, 05:13

Momci, da ne listam unazad stranice, koga ste sve do sada "begenisali" ? Hvala na odgovoru.

Sent from my SM-T211 using Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®

gambler1899
Kontakt:

Post Postao/la gambler1899 » 11 jun 2017, 08:52

Derdiyok je napisao/la:Momci, da ne listam unazad stranice, koga ste sve do sada "begenisali" ? Hvala na odgovoru.

Sent from my SM-T211 using Tapatalk
Musachio,Kessie i Rodriguez su zvanično potpisali.

U narednim danima očekuje se da potpiše Conti, te bi mogao doći dvojac iz Lazia Biglia(koji će svakako doći) i Keita ako ovaj drugi pristane u Milan jer klubovi imaju dogovor..Sa dosta klubova i menadžera su se vodili ili vode razgovori tako da bit će zanimljivo koga će dovesti još.

Donarumma. Izrazio želju da ostane u Milanu.

Fantasista
Kontakt:

Post Postao/la Fantasista » 11 jun 2017, 10:45

Kakve golmane imamo, Plizzari :tokralju:

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 11 jun 2017, 11:37

Navodno smo odbili ponudu PSG-a od 40m za Donnarummu :think:

Tamam ga je trebalo prodati u tu francusku plastiku, molio bi on da se vrati u Milan kroz par sezona :)
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 11 jun 2017, 12:52

Ma treba dat Donnarumu + kesh Realu za Jamesa i Navasa. Navas je dobar golman, a rezerva mu moze biti mali Plizzari, kojem treba davati sansu u kupu. Nagodinu momak moze u prvih 11.

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 11 jun 2017, 13:13

Costa bi mogao doći u Milan na posudbu.Pa bi ga Milan sljedeće ljeto proslijedio Atleticu i svi bi bili na dobitku. Chelsea ga ne zeli, Milanu bi bio od velike pomoci, Costa bi igrao redovno pred Mundijal, a takav igrač kad je motivisan je strašan. I na kraju bi Atletico profitirao.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 11 jun 2017, 13:34

donaruma potpisuje novi ugovor :P

ne treba ga sad prodavati dok ima još jednu godinu u ugovoru jer nećeš profitirati, to se treba odraditi kroz koju godinicu i klauzulu od 100 miliona pa da smo svi na dobitku :zzz:

bilo bi odlično dovesti costu na posudbu, ali pitanje bi li čelzi pristao na to kad moze uzeti dobar keš za njega, a i da li je atletico poslije spreman platiti 50-60 miliona.
a imao bi vremena procjeniti iduće godine da li andre silva ili beloti vrijede tolike pare.

FORZA MILAN !

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 11 jun 2017, 13:35

muxa je napisao/la:Zato i očekujem jednu bombu ba kraju, tipa James, neko mora povecati prodaju dresova ;)

Možda će adidas sve to pogurat', jer James je njihov. Skoro su se žalili za sponzorski ugovor a i vala sramota je da jedan Juventus proda 2x više dresova od vas. :)
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 11 jun 2017, 13:56

Centre forward je napisao/la:
muxa je napisao/la:Zato i očekujem jednu bombu ba kraju, tipa James, neko mora povecati prodaju dresova ;)

Možda će adidas sve to pogurat', jer James je njihov. Skoro su se žalili za sponzorski ugovor a i vala sramota je da jedan Juventus proda 2x više dresova od vas. :)
Sramota je za Juventus da je prodao samo dvaput više dresova, s obzirom u kakvom kanalu je Milan već 5 godina, a oni su na svom vrhuncu.To govori o njima i nama. :mrgreen:

slika
Još jedan dragulj u Milanu. Izgleda da su one priče da je podjednako talentovan kao Gigio istina.

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 11 jun 2017, 14:09

Ja sam cak čitao izjavu nekog trenera iz Primavere da je Plizzari cak veci talenat od Donarume

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 11 jun 2017, 14:16

Ako već Gigio ostaje, onda bi Plizzarija trebalo poslati negdje na posudbu, i to po mogućnosto u Serie A, jer Serie B i nije baš idealno kruženje za tako talentovanog igrača.

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []