NK Široki Brijeg
- Ugrovacaboy
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
Mišić ne dolazi! Tražio navodno sumu ooohhoo. Ko da je igrao u Bayernu a ne u Cibaliji
Re: RE: Re: NK Široki Brijeg
Da bar. Al kontam ne mogu oni u upravi bit tolko glupisb1996 je napisao/la:Jesi to mozda dobio info da ide?skripar96 je napisao/la:Ako Marina ne ode ja vise ne navijam za NKSB[emoji1]
EKONNP
**** ga. Cijeni igrac svoje mogućnosti. A ne kao mi. Dali Kozulja za lemuzinuUgrovacaboy je napisao/la:Mišić ne dolazi! Tražio navodno sumu ooohhoo. Ko da je igrao u Bayernu a ne u Cibaliji
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.
- Evolve
- Kontakt:
Ma ne treba nikome prohtjeve ispunjavati. Samo isto tako kada se razvije Juric ili netko drugi ne treba ga ispod pola miliona eura pustiti pa taman da ostane u nas cijelu karijeru.Evolve je napisao/la:Izdradi nas momak zesce, al dobro, njemu na dusu...
Sada ja osobno nemam nikakvih vise zelja niti bi me netko osobno obradovao da dodje jer ne vidim takvog igraca a da ga mozemo platiti. To je prostor sezone bio Toni Jović, ove Petar Misic. Ove dosada sto smo nabrajali niza klasa u HNL-u. Cibalija ima i boljih igraca poput Glavice i Base ali cisto sumnjam da bi oni htjeli smo. Galić ode u Zrinjski.
Evo vidim dosadno je svima,nema nikakvih novosti oko kluba,pojacanja ni na vidiku.Prica mi jedan prijatelj,neki lik se veceras s autom vozao kroz Široki,sa obiljezjima zrinjskog.Kaze da se taj momak sa autom nije dobro proveo kad su ga nasi primjetili hahahhhahahah svasta ti ces.
Igraj Široki ti si najbolji!
96BadBoy je napisao/la:Evo vidim dosadno je svima,nema nikakvih novosti oko kluba,pojacanja ni na vidiku.Prica mi jedan prijatelj,neki lik se veceras s autom vozao kroz Široki,sa obiljezjima zrinjskog.Kaze da se taj momak sa autom nije dobro proveo kad su ga nasi primjetili hahahhhahahah svasta ti ces.
Hahaha ozbiljno?
- Evolve
- Kontakt:
Se zaj. Ili?skripar96 je napisao/la:Vraca se Ivan Peko[emoji1]
Koji ce nam k poluigrac koji je 70% sezone ozljedjen ili se oporavlja od ozljede....
NK Široki Brijeg
Najgore je sto se ne zezam,takvu inf sam dobioEvolve je napisao/la:Se zaj. Ili?skripar96 je napisao/la:Vraca se Ivan Peko[emoji1]
Koji ce nam k poluigrac koji je 70% sezone ozljedjen ili se oporavlja od ozljede....
EKONNP
skripar96 je napisao/la:Vraca se Ivan Peko[emoji1]
Igraj Široki ti si najbolji!
Je li to onaj Širokobriježanin što je zabio Širokom na Pecari i slavio gol sa čitavom istočnom tribinom Mostaraca??skripar96 je napisao/la:Vraca se Ivan Peko[emoji1]
Cool
To ti je onaj Mostarac sto je zabio na Pecari i slavio gol s Mostarcima. Reci da je netko Sirokobrijezanin jer je iz Ljutog Doca nema smisla[emoji17]sretan123 je napisao/la:Je li to onaj Širokobriježanin što je zabio Širokom na Pecari i slavio gol sa čitavom istočnom tribinom Mostaraca??skripar96 je napisao/la:Vraca se Ivan Peko[emoji1]
Cool
EKONNP
Nek igra on dobro a ciji je sta je lako cemo...
Sta je to bilo sa tim gonjanjem?
Sta je to bilo sa tim gonjanjem?
A sportski zivot mu je jedna dimenzija vise i prica za sebe.
Dobar igrac, kad hoce igrati.
Druga recenica je tocna,dobar igrac,ali kad hoce igrati. Problem je sto se to dogodilo samo par puta otkad je u nas(protiv vas,Legie,Radnika i jos pokoja utakmica).PERO1234 je napisao/la:A sportski zivot mu je jedna dimenzija vise i prica za sebe.
Nešto kao PeharPERO1234 je napisao/la:A sportski zivot mu je jedna dimenzija vise i prica za sebe.
...
Bolje da ne dolazi, zbog ne postivanja kluba u kojem je igrao a i mjesta u kojem je rođen jer se zna u koju općinu Ljuti Dolac pripada.skripar96 je napisao/la:To ti je onaj Mostarac sto je zabio na Pecari i slavio gol s Mostarcima. Reci da je netko Sirokobrijezanin jer je iz Ljutog Doca nema smisla[emoji17]sretan123 je napisao/la:Je li to onaj Širokobriježanin što je zabio Širokom na Pecari i slavio gol sa čitavom istočnom tribinom Mostaraca??skripar96 je napisao/la:Vraca se Ivan Peko[emoji1]
Cool
audere est facere!
on je odlican igrac mozda i najbolji u cijeloj drzavi u igri 1 na 1 znaci nemoguce mu oduzet loptu ja bi njega doveo za 2-3 utakmice npr protiv ovih jacih ekipa Sturm Graz Milan kad bi igrali protiv njih u Europi. Peko bi tad dao sve od sebe i mogli bi ga prodat , ali utakmice BH lige on za njih nije zainteresiranOrjuna je napisao/la:Nešto kao PeharPERO1234 je napisao/la:A sportski zivot mu je jedna dimenzija vise i prica za sebe.
.
Baš u jednoj takvoj ga presjeklo u 40 minuti pa je popravljao štucne (pravio čučnjeve da uhvati zraka). Daleko mu kuća bila od NK ŠB. jako loša odluka naših ili Šilića.mikel48 je napisao/la:on je odlican igrac mozda i najbolji u cijeloj drzavi u igri 1 na 1 znaci nemoguce mu oduzet loptu ja bi njega doveo za 2-3 utakmice npr protiv ovih jacih ekipa Sturm Graz Milan kad bi igrali protiv njih u Europi. Peko bi tad dao sve od sebe i mogli bi ga prodat , ali utakmice BH lige on za njih nije zainteresiranOrjuna je napisao/la:Nešto kao PeharPERO1234 je napisao/la:A sportski zivot mu je jedna dimenzija vise i prica za sebe.
Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje