FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Neandertalac
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Najlakše djecu u stranu gurat. Ima "boljih".
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Ramović > Zeba > Bekrić
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Ovom malom Hadžiću treba poslati ponudu, svakako za nas navija, čisto da mu se još malo zavrti u glavi.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kad ode Lendra mozemo komotno Stanica probati na spicu, sta mislite raja?
Ja nisam raja, ali mislim da ti je svaki post gluplji od prethodnog.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ja mislim da te nisam nista pitao. Ako ti se ne svidja ne moras ko kakva tetka skakati jer nije ovo tvoja licna tema. Hvala na razumijevanju.
E da je vise ovakvih postova. Posebno ovim padobrancima raznim. Cestitam kolega!!!Virtu4l je napisao/la:Ja nisam raja, ali mislim da ti je svaki post gluplji od prethodnog.
valja cekat godinu dana a i puno veci klubovi od nas su zainteresovaniVirtu4l je napisao/la:Ovom malom Hadžiću treba poslati ponudu, svakako za nas navija, čisto da mu se još malo zavrti u glavi.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Ma čisto da se malo kurchimo, jasno je da ne može doći.irfo je napisao/la:valja cekat godinu dana a i puno veci klubovi od nas su zainteresovaniVirtu4l je napisao/la:Ovom malom Hadžiću treba poslati ponudu, svakako za nas navija, čisto da mu se još malo zavrti u glavi.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Jesu sutra samo ljekarski ili će biti i trening popodne ?
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Sutra Graovac potpisuje na 6 mjeseci posudbu valjda..
Graovac bi mogao biti pun pogodak, svakako mu ugovor istice sljedece godine, mozemo ga potpisat ako se dobro pokaze, prije samo godinu dana je bio najbolji odbrambeni lige i reprezentativac, a jos uvijek je mlad
Trebalo bi bit na godinuBuffon1 je napisao/la:Sutra Graovac potpisuje na 6 mjeseci posudbu valjda..
Graovac - Osmankovic 
Stoperski par Bogicevic-Kerla odlazi u zaborav. Ljepota.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Gori od Kerle i sindikalca ne može biti.irfo je napisao/la:Graovac bi mogao biti pun pogodak, svakako mu ugovor istice sljedece godine, mozemo ga potpisat ako se dobro pokaze, prije samo godinu dana je bio najbolji odbrambeni lige i reprezentativac, a jos uvijek je mlad
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Izgeda da ce biti 2-3 pristojna pojacanja, dobro je nije sve tako crno samo da pripreme odrade na visokom nivou.
Uskoro saznajemo i protivnika za europu.
Uskoro saznajemo i protivnika za europu.
- Zeljeznicar -
Idealna kombinacija !irfo je napisao/la:Graovac - Osmankovic
Evo video o Hrvanovicu koji se treba prikljuciti prvom timu.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Na koga vas podsjeća
Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987, Hrasno15 i 46 gostiju.