AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Čitam po ovim nekim stranicama, kao Kalinić haman pa završen...
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Romagnoli13
- Kontakt:
Sad dati i tih 45-50M za Silvu, i ja zadovoljanRaonffa je napisao/la:Čitam po ovim nekim stranicama, kao Kalinić haman pa završen...
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
A jel' istina ovo za Kaleta, pošto vi ovdje više pratite stranu/talijansku štampu?Romagnoli13 je napisao/la:Sad dati i tih 45-50M za Silvu, i ja zadovoljanRaonffa je napisao/la:Čitam po ovim nekim stranicama, kao Kalinić haman pa završen...
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ima pisanja o tome ali nista konkretnoRaonffa je napisao/la:A jel' istina ovo za Kaleta, pošto vi ovdje više pratite stranu/talijansku štampu?Romagnoli13 je napisao/la:Sad dati i tih 45-50M za Silvu, i ja zadovoljanRaonffa je napisao/la:Čitam po ovim nekim stranicama, kao Kalinić haman pa završen...
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Dobar je Kalinić, kvalitetan i poprilično iskusan napadač.Romagnoli13 je napisao/la: Ima pisanja o tome ali nista konkretno
nisam ja to nigdje pročitao, osim da se interesuju za njega 
tj. plan je da se dovedu on i andre silva za otprilike 60 miliona, umjesto sto bi se dovodio jedan igrac za te pare, ali to su zasad samo novinarska naglabanja.
radije bih da uzmu krilo i silvu za te pare, sta ce nam koji qurac kalinic i on skupa.
jedino ako prodaju baccu i posalju lapadulu prema atalanti da ga ukljuce u deal za contijem, to je druga prica.
tj. plan je da se dovedu on i andre silva za otprilike 60 miliona, umjesto sto bi se dovodio jedan igrac za te pare, ali to su zasad samo novinarska naglabanja.
radije bih da uzmu krilo i silvu za te pare, sta ce nam koji qurac kalinic i on skupa.
jedino ako prodaju baccu i posalju lapadulu prema atalanti da ga ukljuce u deal za contijem, to je druga prica.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Kalinic ne moze doci sam, vec jos jedan napadac uzgradu njega, to je planRaonffa je napisao/la:Dobar je Kalinić, kvalitetan i poprilično iskusan napadač.Romagnoli13 je napisao/la: Ima pisanja o tome ali nista konkretno
Pretpostavljam da će prodati Baccu i Lapadulu u tom slučaju, ne vjerujem baš da ćemo imati četiri napadača u rosteru, pogotovo ne da će jedan Bacca prihvatiti da bude možda čak treća opcija za napadača.
Tako da onda ima logike ako žele dovesti Kalinića i Silvu "u paketu", što nije loš plan, jer se ne bih baš oslanjao na samog Silvu koji ima jednu dobru sezonu u portugalskoj ligi, plus je još mlad i neiskusan igrač.
Sa druge strane, Kalinić je napadač u najboljim godinama, koji ima dvije solidne sezone u dresu Fiorentine, iskusan i naviknut na talijansku ligu.
Tako da onda ima logike ako žele dovesti Kalinića i Silvu "u paketu", što nije loš plan, jer se ne bih baš oslanjao na samog Silvu koji ima jednu dobru sezonu u portugalskoj ligi, plus je još mlad i neiskusan igrač.
Sa druge strane, Kalinić je napadač u najboljim godinama, koji ima dvije solidne sezone u dresu Fiorentine, iskusan i naviknut na talijansku ligu.
- _forzamilan_
- Kontakt:
Onaj Tolisso sto ste spominjale ode u Bayern, gdje je tu je.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Nešto su iskomplikovali s Contiem. Imam osjećaj da na kraju neće biti ništa.
Ako će već upariti tog Silvu sa nekim iskusnijim, šta će im Kalinić? Neka ostave Baccu.
Bacca + Silva i riješili su tu poziciju napadača.
Nemam niša protiv Kalinića, ako ga mogu dovesti novcem od prodaje Bacce.
Ako će već upariti tog Silvu sa nekim iskusnijim, šta će im Kalinić? Neka ostave Baccu.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
- Romagnoli13
- Kontakt:
Zato što su Kalinić i Silva tip napadača koji zapravo imaju učešća u samoj igri.A Bacca je pokazao da je previše statičan.A što se tiče Contija nije se ništa zakomplikovalo, već je vrlo jednostavno.Milan ima dogovor sa njim i agentom.Igrač želi u Milan, ali predsjednik Atalante želi izvući još dva tri miliona. Mislim da će se to na kraju završiti na 22-23M+ 2-3M bonusa i to je to.Umjesto formule 20M+3M.SonVolt je napisao/la:Nešto su iskomplikovali s Contiem. Imam osjećaj da na kraju neće biti ništa.
Cito sam danas da je i posudba Coste neka opcija i to kako engleski mediji pisu veoma ozbiljna opcija. Kalinic nista bolji od bacce mislim da je glupo dati za njega 30mil.
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
Vala dovoditi igrača na posudbu godinu dana, sa mogućnošću da će ti postati najvažniji igrač, a na kraju ga nećeš moći kupiti... Čista glupost.
ovaj hudnik beloti se ni protiv lihtejnštajna ne izdvaja 
zato letva ćiro sve živo ispromašiva, to je ono kao bacca-lapadula situacija
mendes je navodno na sastanku i silva je blizu potpisa, znači prema svemu sudeći on je taj napadač kojeg će dovesti, a taman će se moći uzeti po nešto nižoj cijeni jer porto nije u dobroj finansijskoj situaciji.
nemam ništa protiv, valjda ispadne ok.
zato letva ćiro sve živo ispromašiva, to je ono kao bacca-lapadula situacija
mendes je navodno na sastanku i silva je blizu potpisa, znači prema svemu sudeći on je taj napadač kojeg će dovesti, a taman će se moći uzeti po nešto nižoj cijeni jer porto nije u dobroj finansijskoj situaciji.
nemam ništa protiv, valjda ispadne ok.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Mirabelli, Fassone i Mendes u ovom trenutku raspravljaju o Silvi. Trebali bi to što prije riješiti, jer kako momak igra za reprezentaciju, možda će biti nemoguće kupiti ga nakon Kupa Konfederacija.
Bolje i taj mali Silva nego mrtvi Costa 
- Romagnoli13
- Kontakt:
Nije slučajno Ronaldo za njega one hvalospijeve pustio u javnost.Uostalom 7 komada u 8 mečeva za reprezentaciju nije slučajnost. A tek 21 godinu ima, i za divno čudo nije ni pretjerano skup, samo 50M.A svi znamo kako Porto inače prodaje igrače, a ovaj momak bi mogao biti pravi bum u Milanu.
realno, je li ko pratio tog malog kakav je igrač? 
zanima me kakav je tip napadača, klasična devetka koja zavisi od drugih ili moderniji tip napadača koji ima dribling, brzinu, koji zna sebi nešto iskreirati itd.
evo zabi ga gallo
edit: di marzio piše da je silva u milanellu
GOTOVO, LJEKARSKO SUTRA!!!!!!!!!

porto traži 40 miliona, ali će ona dvojica malo spustiti cijenu plus bonusi

zanima me kakav je tip napadača, klasična devetka koja zavisi od drugih ili moderniji tip napadača koji ima dribling, brzinu, koji zna sebi nešto iskreirati itd.
evo zabi ga gallo
edit: di marzio piše da je silva u milanellu
GOTOVO, LJEKARSKO SUTRA!!!!!!!!!
porto traži 40 miliona, ali će ona dvojica malo spustiti cijenu plus bonusi
Zadnja izmjena: rope11, dana/u 11 jun 2017, 22:17, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Za sedmicu pocinje KK, mislim da pokusavaju zavrsiti sve to do tad
koji qurac se ovo dešava
umjesto nekih basnoslovnih cifri za određenih igrače, ova dvojica su doveli jednog od najboljih prospekata na svijetu za 30-40 miliona

umjesto nekih basnoslovnih cifri za određenih igrače, ova dvojica su doveli jednog od najboljih prospekata na svijetu za 30-40 miliona

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.