Najsmjesniji postovi na forumu!
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Najsmjesniji postovi na forumu!
Oooooo, Hare se vratio
i odmah bubn'o je'nu za potpisa. 
Vom Jäger zum Gejagten
Jes vala,vidis sejtana.geronimo je napisao/la:Oooooo, Hare se vratioi odmah bubn'o je'nu za potpisa.
Inace donio sam ti morskog konja,da ga ''mores'' turit u bunar i drzat ko domacu zivot'nju.
Pa nek prognozira ko' Pavle.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Mislim da je najbolje moguće rješenje za selektora BiH. Ima karizmu da nas odvede na EP 2012.
Ovo je od zmaja od Bosne. Meni jako smesno zbog karizme!
Ovo je od zmaja od Bosne. Meni jako smesno zbog karizme!
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Na temi FK Sarajevo
Elektrika je napisao/la:u crnoj hronici avaza, ili oslobođenja.Mandrak je napisao/la: Ako zivis u SA, onda znas gdje ga uvijek i svakog dana možeš naci
Nego kondukteri nije li bolje da se ispalite na vašu temu pa da malo diskutujete o predstojećoj utakmici vašeg kluba u Tuzli? Mislim stvarno patetična je ta ljubomora sa vaše strane zbog pobjede sarajeva u sudijskom vremenu nad Čelikom. Pa ni Robijašima nije toliko krivo na kraju bilo kao što je to sad vama. Još vam je gore saznanje da je večeras na koševu bilo više raje nego na vašoj evropskoj tekmi protiv![]()
![]()
![]()
azijske barcelone...
harishp je napisao/la:Jes vala,vidis sejtana.geronimo je napisao/la:Oooooo, Hare se vratioi odmah bubn'o je'nu za potpisa.
Inace donio sam ti morskog konja,da ga ''mores'' turit u bunar i drzat ko domacu zivot'nju.
Pa nek prognozira ko' Pavle.

Ništa te nisam razumio.P.S. Lejla valja li ovaj smajo?
Vom Jäger zum Gejagten
analiticar pod nickom fighters na temi Hrcak Ahmo
E Ahmo ides i ti u PM..
E Ahmo ides i ti u PM..
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Analiticar pod nickom fighters na temi chat trenutno traje njegova predstava.*p!p!t@* je napisao/la:analiticar pod nickom fighters na temi Hrcak Ahmo
E Ahmo ides i ti u PM..
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
jos jedna od fightersa
"ako nam je reprezentacija spala na to da za nju igraju klocevi tipa Ibisevic, Medunjanin, pa sad i ovaj Lulic bolje pratit ono kuglanje na ledu"

"ako nam je reprezentacija spala na to da za nju igraju klocevi tipa Ibisevic, Medunjanin, pa sad i ovaj Lulic bolje pratit ono kuglanje na ledu"
Admin na nekom pokušaju od temedobro je sa igricama.
2-3 hajde i OK, ali počinjemo imati više igrica, nego normalnih tema. nije ovo obdaništeobradnište.ba
uostalom, ovo već imamo. tema se zove "Ovo ili ono".
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Virtu4l je napisao/la:Admin na nekom pokušaju od temedobro je sa igricama.
2-3 hajde i OK, ali počinjemo imati više igrica, nego normalnih tema. nije ovo obdaništeobradnište.ba
uostalom, ovo već imamo. tema se zove "Ovo ili ono".
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
BaOrT na temi Prorocanstva :
"nestace krampi 2012 nazalost
"
"nestace krampi 2012 nazalost
Someone's mouth said paint them all red.
tarikz je napisao/la:BaOrT na temi Prorocanstva :
"nestace krampi 2012 nazalost![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"
jao botčina je car
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Volim ovu temu 
I ja, ali više ništa mi nije smiješno kako tu nema analiticara i Hairlije. Dvije legende ovog foruma, velika nepravda im je učinjena.OTNYS_YNWA je napisao/la:Volim ovu temu
@RiNo legenda.Btw, nisam vidio da je Miske išta pokazao u utakmici večeras...(gledao sam samo prvo poluvrijeme)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
@Stevie G hahahaha oplako fightersa i kuglanje na ledu ! 
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
BiHfan na temi o Lyonu.Danas protiv Bresta igramo, sve osim poraza je katastrofa.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Dylan Dog je napisao/la:BiHfan na temi o Lyonu.Danas protiv Bresta igramo, sve osim poraza je katastrofa.
Rođen s tobom da budem
Dylan Dog je napisao/la:BiHfan na temi o Lyonu.Danas protiv Bresta igramo, sve osim poraza je katastrofa.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- the scouser
- Kontakt:
BIHfan je napisao/la:Dylan Dog je napisao/la:BiHfan na temi o Lyonu.Danas protiv Bresta igramo, sve osim poraza je katastrofa.
![]()
![]()
Uhvatili ste moj biser. Ovo je namjerno napisano da se zna.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
Trenutno korisnika/ca: LegendKiller i 11 gostiju.