2600km od Sarajeva, kakva vukojebina.MortemHz je napisao/la: Ljudi koji dolaze odavde bi nam mogli planove pokvariti.![]()
Đe ja živim u **** materinu, gledaj kuća finih, prava romantika ovdje sa djevojkom živjeti i raditi neki fin i pošten posao.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
2600km od Sarajeva, kakva vukojebina.MortemHz je napisao/la: Ljudi koji dolaze odavde bi nam mogli planove pokvariti.![]()
BelminM23 je napisao/la:2600km od Sarajeva, kakva vukojebina.MortemHz je napisao/la: Ljudi koji dolaze odavde bi nam mogli planove pokvariti.![]()
Đe ja živim u **** materinu, gledaj kuća finih, prava romantika ovdje sa djevojkom živjeti i raditi neki fin i pošten posao.
Sa terase pecas ribe.BelminM23 je napisao/la:2600km od Sarajeva, kakva vukojebina.MortemHz je napisao/la: Ljudi koji dolaze odavde bi nam mogli planove pokvariti.![]()
Vala bilo je komšija prije tri godine koji su po dnevnoj fatali.fks74 je napisao/la: Sa terase pecas ribe.
Ni priblizno, bas ni blizu..Orangina85 je napisao/la:Isto je on igrao u Sarajevu kao u zrinjskom sto igra...samo sto mi ne znamo gledati igrace u Sarajevu kako ih gledamo u drugim klubovimaMortemHz je napisao/la:Pa jednostavno, ako bude k'o sto je bio u Sarajevu prije par godina onda definitivno ne, ako bude k'o sto je u Zrinjskom onda da..Mokes je napisao/la:Bilbija u FKS: da ili ne
Valjda bi napisali, jbg bio je u Olimpiću, samo ne znam od kad.nukleusmember je napisao/la:zna li neko jesmo li dobili kakvih rampapa od ovoga maka varešanovića?
VVVBK
Pa bio je zasluzeno medju onima koji su dobijali manju platu iz razloga sto nije pruzao dobre partije evo ove polusezone kada je ''eksplodirao''... valjda mu iz guzice u glavu doslo da pocne igrati. Vecinu je iznervirao njegov odnos i to ''bubanje'' cifri.FrancescoTotti je napisao/la:Kova otkako je u klubu bio je medju onim igracima koji su imali najmanju platu. Prosle sezone je gledao kako u dva mjeseca balic za par mjeseci uzme njegovu godisnju platu, a vise je Kovacevic igrao i doprinosio ekipi. Pa se vi postavite na negovo mjesto i obektivno pogledajte situaciju.
Klub i on se nisu dogovorili i to je to, hvala mu i sretno mu dalje u karijeri, amin da uzme deset miliona eura gdje. Ne morate psovat svakom ko nece da produzi ugovor.
Lik je napisao/la:Valjda bi napisali, jbg bio je u Olimpiću, samo ne znam od kad.nukleusmember je napisao/la:zna li neko jesmo li dobili kakvih rampapa od ovoga maka varešanovića?
VVVBK
A jes'HordasIstok je napisao/la:BelminM23 je napisao/la:2600km od Sarajeva, kakva vukojebina.MortemHz je napisao/la: Ljudi koji dolaze odavde bi nam mogli planove pokvariti.![]()
bas tako brate gedaj cistih ulica nema buke na jahtama odmaras garant je negdje zavucen bar sa pivom ljepota Allaha mi
Sta ti gledas druze? Kovacevic je jedan od rijetkih koji nisu lelujali u igri. Uvijek je bio konstantan, a poslije povrede se vratio jos jaci.Rahma je napisao/la:Pa bio je zasluzeno medju onima koji su dobijali manju platu iz razloga sto nije pruzao dobre partije evo ove polusezone kada je ''eksplodirao''... valjda mu iz guzice u glavu doslo da pocne igrati. Vecinu je iznervirao njegov odnos i to ''bubanje'' cifri.FrancescoTotti je napisao/la:Kova otkako je u klubu bio je medju onim igracima koji su imali najmanju platu. Prosle sezone je gledao kako u dva mjeseca balic za par mjeseci uzme njegovu godisnju platu, a vise je Kovacevic igrao i doprinosio ekipi. Pa se vi postavite na negovo mjesto i obektivno pogledajte situaciju.
Klub i on se nisu dogovorili i to je to, hvala mu i sretno mu dalje u karijeri, amin da uzme deset miliona eura gdje. Ne morate psovat svakom ko nece da produzi ugovor.
Slažem se sa @Tottijem. Kovačević je uvijek bio više nego solidan igrač u skoro svim utakmicama, a nerijetko i odličan.FrancescoTotti je napisao/la:Sta ti gledas druze? Kovacevic je jedan od rijetkih koji nisu lelujali u igri. Uvijek je bio konstantan, a poslije povrede se vratio jos jaci.Rahma je napisao/la:Pa bio je zasluzeno medju onima koji su dobijali manju platu iz razloga sto nije pruzao dobre partije evo ove polusezone kada je ''eksplodirao''... valjda mu iz guzice u glavu doslo da pocne igrati. Vecinu je iznervirao njegov odnos i to ''bubanje'' cifri.FrancescoTotti je napisao/la:Kova otkako je u klubu bio je medju onim igracima koji su imali najmanju platu. Prosle sezone je gledao kako u dva mjeseca balic za par mjeseci uzme njegovu godisnju platu, a vise je Kovacevic igrao i doprinosio ekipi. Pa se vi postavite na negovo mjesto i obektivno pogledajte situaciju.
Upravo to! Igraci kao Kova, Mihi, Pavlovic, Ivetic zasluzuju da imaju platu medju top u klubu, jer su uvijek uz klub i nikad nista ruzno o njima nismo culi. Ali ipak lakse je dati Husejinovicu, Cetkovicu, Cezaru enormne plate, a ne naprave nista i jos prljaju obraz kluba.FrancescoTotti je napisao/la:Kova otkako je u klubu bio je medju onim igracima koji su imali najmanju platu. Prosle sezone je gledao kako u dva mjeseca balic za par mjeseci uzme njegovu godisnju platu, a vise je Kovacevic igrao i doprinosio ekipi. Pa se vi postavite na negovo mjesto i obektivno pogledajte situaciju.
Evo nam i prognozera, vidim ja nešto faliEvander je napisao/la:Ovo sve sta se desava je samo dokaz da mi prebijene nemamo i da je jedino bitno ustediti na svemu. Postajemo lagano amaterski klub za koji ce igrati amateri placeni sukladno tome.
Ovo je gora situacija nego na virslama kad smo bili. Mislim da nam je godisnji budzet ove godine puno manji nego je bio i prije dolaska kineskog kriminalca.
Igraci nisu ludi da igraju za kiki riki. Ja sam vec halalio i sllijedecu sezonu, koja ce ocito biti jos gora nego ova.