o dugovima ne bih, sve sto bih mogao pisati o tome bilo bi mahalanje i nagadjanje i ne bi bilo korektno. pogotovo sto se pisanje i prica o tom dugu, svakako, svodi na nagadjanja i mahalanja i nigdje se nije moglo procitati o tome, izuzev na forumima, po principu rekla-kazala. iz iskustva, smatram da kada bi bilo istine o tom dugu, do sada bi mnogi od portala nesto i napisali o tome. neki radi "senzacije", neki radi opozicije.Virtu4l je napisao/la:Strašno je ovo. Eventualni dug za istočnu tribinu se koristi kao argument, pazi, za istočnu tribinu. I to ga spominju oni koji podržavaju ekipitzu koja nas je u crno zavila.starigrad je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:Auuu, što se spinneri otkriše nabrzinu... ima ova Uprava neprijatelje, itekako ih ima.
u velikoj je zabludi onaj ko misli da nije tako. gdje god se vrte pare, opozicija je neminovna i tako nije samo u bosni, nego u citavom svijetu.
da ne budem pogresno shvacen, duze vrijeme nisam, skoro nikako, direktno upucen u desavanja u samom klubu i oko njega. imam drugih, daleko prioritetnijih stvari u zivotu i forumi su mi glavni izvor informacija. samim tim, ne zelim, niti imam namjeru bilo koga etiketirati kao "neprijatelja" kluba i opozicionara. ali, ponovo kazem, takve situacije su neminovnost. vrijeme ce pokazati ko je sta i kako radio.
ova uprava ima podrsku kao nijedna prije i odradili su mnogo toga. medjutim, mi smo FK i najvazniji je, barem po mom shvatanju, sporstki rezultat. tu opasno stekaju i ovaj prelazni rok bi mogao mnogo toga odrediti u buducnosti po pitanju daljnje podrske prema njima.
isto tako, nadam se da ce se pokazati istinitim neke njihove najave: tuzbe protiv odgovornih za ranije dugove, transparetnost po pitanju finansija, 100%-no prepustanje sportskog segmenta struci, ne zalijetanje sa nekakvim najavama titula (u dvije sezone, prvo zaimovic, pa onda nikolic), pokusavanje pranja sebe za neke neuspjehe (primjer prozivanja miroslava za neproduzavanje ugovora zimus)... da ne nabrajam. ima ona narodna: "cuvaj se sam, pa ce te i Bog cuvati". do njih je samih hoce li sacuvati povjerenje koje su stekli ili ce sve sami sebi baciti pod noge bjezeci od onoga sto su sami najavljivali.