FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ovim laznim pozitivcima, jedno pitanje?
Je li bolje Hadzicu dati platu 2000€ i prodati ga za godinu za odredjenu cifru, ili ga izgubiti za dzaba?
Oni koji ocekuju da ce neko igrati za kikiriki i da treba biti sretan radi toga, neka se zapitaju da li bi oni radili za sicu, ako negdje mogu dobiti vise.
Ovakvim nacinom, mi cemo ostati i bez igraca i bez zarade.
Ovakvom politikom, klub se vodi u propast i ka amaterizmu.
Liga 6 slijedece godine ce nam uspjeh biti, a Europu ne trebamo niti igrati.
Je li bolje Hadzicu dati platu 2000€ i prodati ga za godinu za odredjenu cifru, ili ga izgubiti za dzaba?
Oni koji ocekuju da ce neko igrati za kikiriki i da treba biti sretan radi toga, neka se zapitaju da li bi oni radili za sicu, ako negdje mogu dobiti vise.
Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
Pricat cemo kako smo najbolji, najveci, divovi i kako imamo milijardera vlasnika i kako je prodaja kluba najbolje sto nam se desilo...FrancescoTotti je napisao/la:U **** smo. Sta sad? Hocemo prestat pratit i navijat da bude bolje?Evander je napisao/la: Nije ovo nikakva prognoza nego cinjenicno stanje.
Da opet cutimo dok ne krene prevenstvo?
Pun mi je vise debbila i debilne lazne pozitive. Pomirite se sa cinjenicom da smo u strasnim govvnima.
Ko garantuje da ce se Hadzic prodati ? Vidimo na primjeru Radovac da talenat ne znaci nuzno i fudbaler i milioni od transferaEvander je napisao/la:Ovim laznim pozitivcima, jedno pitanje?

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Uprava konacno pocne radit kako Bog zapovjeda a evander se vrati iz turske i opali po starom. Ajd ziv bio sacekaj makar da se kompletira igracki kadar pa cemo onda komentarisat kakva bi to mogla bit sezona.
Pises gluposti, idi djevojci, islaufaj ga ako je nemas pa se onda vrati da ocekujemo sms-ove u miru.
Pises gluposti, idi djevojci, islaufaj ga ako je nemas pa se onda vrati da ocekujemo sms-ove u miru.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- PitarBordo
- Kontakt:
Najjači su mi ovi koji psuju Kovačeviću. Većinom su to oni koji u po' sezone dođu i prozivaju ostale što prozivaju igrače FK Sarajevo.
Uvijek mi je to bilo zanimljivo kako im je malo mantra "FKS iznad svih," a onda malo Kolačić je iznad svega... I tako to.
Samo imajte na umu da mi možemo biti u finansijskom plusu na kraju fiskalne godine i sa 5. mjesta.
Uvijek mi je to bilo zanimljivo kako im je malo mantra "FKS iznad svih," a onda malo Kolačić je iznad svega... I tako to.
Samo imajte na umu da mi možemo biti u finansijskom plusu na kraju fiskalne godine i sa 5. mjesta.

Samo Saraj'vo.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Ako je talenat kakvim ga smatramo prodat ce se, ako nije zasto u opste pricamo o njemu?Mokes je napisao/la:Ko garantuje da ce se Hadzic prodati ? Vidimo na primjeru Radovac da talenat ne znaci nuzno i fudbaler i milioni od transferaEvander je napisao/la:Ovim laznim pozitivcima, jedno pitanje?
Hajmo ga onda proslijediti u Bosna Semu i da vise ne razglabamo...
Ni Amar nije zelio Gojaku dati vecu platu...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hocemo igrace, igrace na Koševu!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Sta kako treba? Kako treba je to stovnisu u stanju produziti ugovor nikome ili nikog dovesti da valja?FrancescoTotti je napisao/la:Uprava konacno pocne radit kako Bog zapovjeda a evander se vrati iz turske i opali po starom. Ajd ziv bio sacekaj makar da se kompletira igracki kadar pa cemo onda komentarisat kakva bi to mogla bit sezona.
Ako je to kako treba, onda svaka cast.
Jbg. Mi ocekujemo nekakve kapitalce,a ne mozemo prosjecne PL igrace zadrzati,ne mozemo se dogovoriti na najboljim juniorom oko ugovora,ne mozemo platiti neko minimalno obestecenje za igraca iz drugog kluba itd.
Ja se sve nadam necemu i hocu da budem optimista,ali mi sve mirise na jos jednu reprizu sezone bez trofeja i sa jos manje publike na Kosevu. Ipak se nadam (mada bez ikakva pokrica ili argumenta) da nece biti tako,ali su svi pokazatelji u suprotnom smjeru.
Ja se sve nadam necemu i hocu da budem optimista,ali mi sve mirise na jos jednu reprizu sezone bez trofeja i sa jos manje publike na Kosevu. Ipak se nadam (mada bez ikakva pokrica ili argumenta) da nece biti tako,ali su svi pokazatelji u suprotnom smjeru.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ne nego davati normanle plate svima, citaj cistiti ono sto su zasrali neki ranije.Evander je napisao/la:Sta kako treba? Kako treba je to stovnisu u stanju produziti ugovor nikome ili nikog dovesti da valja?FrancescoTotti je napisao/la:Uprava konacno pocne radit kako Bog zapovjeda a evander se vrati iz turske i opali po starom. Ajd ziv bio sacekaj makar da se kompletira igracki kadar pa cemo onda komentarisat kakva bi to mogla bit sezona.
Ako je to kako treba, onda svaka cast.
Nisu u stanju produzit ugovor a Hodzic prije par dana produzio. Produzit ce i Hadzic u to budi siguran.
A sto se tice dolazaka tu cekamo i ja i ti. Transfer rok nije jos ni otvoren u europi.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- PitarBordo
- Kontakt:
Al' ovo mi je najjače. Dulja i Balić u fokusu stranicu kad otvoriš. Balić otišao haman ima 10 godina iz kluba. Kako shvatiti menadžment kluba ozbiljno i da će dovesti nekoga pravovremeno kada običnu pozadinu na službenoj stranici Klub ne mogu da promjene na vrijeme?

Samo Saraj'vo.
Ocekuje nas jos jedna jako losa sezona
- ElCartel11
- Kontakt:
Vezista, vezista, vezista je nas!MortemHz je napisao/la:Hocemo igrace, igrace na Koševu!
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
E cuj na kraju fiskalne godine.PitarBordo je napisao/la:Najjači su mi ovi koji psuju Kovačeviću. Većinom su to oni koji u po' sezone dođu i prozivaju ostale što prozivaju igrače FK Sarajevo.

Falio si brato, otjerase te na pravdi Boga.

Ovo je naprofesionalniji nacin rada sto sam ja vidio koliko pratim fks....
Da se odmah zna s kim idemo dalje a s kim ne, ne da vodis lika na pripreme i prodje ih s ekipom pa te isfura i ode hodat po probama....rjese se ugovori i onda dovodis nove igrace + zamjene....
Bekic bi volio da ostane prvenstveno jer je fajter i to je nesto sto bi volio da ne izgubimo taj duh koji nas je krasio prosle sezone....Hadzica necu previse, volio bi da ako ima nekih sposobnosti i talenta da se usmjeri na to pa da i klub moze nesto od njega, ali je ocigledno da ce i on odsetat dogodine, Kova odlazi pomalo bezze al eto....mislim da dalje od regije nece dogurat, dobar za lige ali mislim da je htjeo igrat u prvih 11,...Said ako ode mi smo na konju...
Samo zdravi i fit igraci
vazecih ugovora
i fudbalere dovodit....
Da se odmah zna s kim idemo dalje a s kim ne, ne da vodis lika na pripreme i prodje ih s ekipom pa te isfura i ode hodat po probama....rjese se ugovori i onda dovodis nove igrace + zamjene....
Bekic bi volio da ostane prvenstveno jer je fajter i to je nesto sto bi volio da ne izgubimo taj duh koji nas je krasio prosle sezone....Hadzica necu previse, volio bi da ako ima nekih sposobnosti i talenta da se usmjeri na to pa da i klub moze nesto od njega, ali je ocigledno da ce i on odsetat dogodine, Kova odlazi pomalo bezze al eto....mislim da dalje od regije nece dogurat, dobar za lige ali mislim da je htjeo igrat u prvih 11,...Said ako ode mi smo na konju...

Samo zdravi i fit igraci

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- ThrillerHz
- Kontakt:
Evander = HusaraEvander je napisao/la:Ovim laznim pozitivcima, jedno pitanje?
1946~
Igrače ili kapitalceMortemHz je napisao/la:Hocemo igrace, igrace na Koševu!

SRETAN BROJ - 1725
- PitarBordo
- Kontakt:
Evo ljepim letke po Vegasu brate. Uđem ovdje il' se psuje bivšim il' budućim igračima, ne zna se ko je gori.Sarajlijica1946 je napisao/la:E cuj na kraju fiskalne godine.PitarBordo je napisao/la:Najjači su mi ovi koji psuju Kovačeviću. Većinom su to oni koji u po' sezone dođu i prozivaju ostale što prozivaju igrače FK Sarajevo.
Samo imajte na umu da mi možemo biti u finansijskom plusu na kraju fiskalne godine i sa 5. mjesta.![]()
Falio si brato, otjerase te na pravdi Boga.

Samo Saraj'vo.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
MortemHZ
Kakve su sanse da igramo sa Olimpijom u Evropi.
Da brat Pitar vidi Leona jos jednom.
Kakve su sanse da igramo sa Olimpijom u Evropi.
Da brat Pitar vidi Leona jos jednom.

Pavlović, Hodzić, Novaković, Mihojević, lb?, zv?, zv?, Mico, 10ka?, lk?, napadač? Nama je potrebno 5 kvalitetnih pojačanja da se nadamo nekom trofeju iduću sezonu!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 20 gostiju.