FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ilievski kaze dodje par kapitalaca, posto je rekao u mnozini ocekujem minimum 3 provjerena kapitalca, ako on laze lazem i ja sam sebe.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- dynamodresden1
evo sharbini i bugari cekaju na granici
- HordasIstok
- Kontakt:
valentin pokazuje ozbiljnost i muda sa sabrinom u zadnje vrijeme i naravno logicno da se ceka rasplet ino arazmana pa da se mi namirimo onda ako oni ne odu van jbg treba bit strpljiv ima vremena jos mada 14tog tek rok pocinje
Pokazivali su i Ibraković, Kusturica, Selimović... kleli smo se u njih.HordasIstok je napisao/la:valentin pokazuje ozbiljnost i muda sa sabrinom u zadnje vrijeme i naravno logicno da se ceka rasplet ino arazmana pa da se mi namirimo onda ako oni ne odu van jbg treba bit strpljiv ima vremena jos mada 14tog tek rok pocinje
Zavisi šta njima predstavlja kapitalac. Nama su to Jajalo i Benko, Faruku je to bio Ahmetović. Vidjet ćemo šta je Valentinu i Sabrini.ElCartel11 je napisao/la:Ilievski kaze dodje par kapitalaca, posto je rekao u mnozini ocekujem minimum 3 provjerena kapitalca, ako on laze lazem i ja sam sebe.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Grozno stvarno...to je trebao biti prioritet! Kakvi nesposobnjakovići ccc...PitarBordo je napisao/la:Al' ovo mi je najjače. Dulja i Balić u fokusu stranicu kad otvoriš. Balić otišao haman ima 10 godina iz kluba. Kako shvatiti menadžment kluba ozbiljno i da će dovesti nekoga pravovremeno kada običnu pozadinu na službenoj stranici Klub ne mogu da promjene na vrijeme?![]()

Onda Sabrinu otjerat.BelminM23 je napisao/la:Pokazivali su i Ibraković, Kusturica, Selimović... kleli smo se u njih.HordasIstok je napisao/la:valentin pokazuje ozbiljnost i muda sa sabrinom u zadnje vrijeme i naravno logicno da se ceka rasplet ino arazmana pa da se mi namirimo onda ako oni ne odu van jbg treba bit strpljiv ima vremena jos mada 14tog tek rok pocinje
- ElCartel11
- Kontakt:
Murgaskoroalen je napisao/la:Zavisi šta njima predstavlja kapitalac. Nama su to Jajalo i Benko, Faruku je to bio Ahmetović. Vidjet ćemo šta je Valentinu i Sabrini.ElCartel11 je napisao/la:Ilievski kaze dodje par kapitalaca, posto je rekao u mnozini ocekujem minimum 3 provjerena kapitalca, ako on laze lazem i ja sam sebe.

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Kako je krenulo, prizivat ćemo mi MurguElCartel11 je napisao/la:Murgaskoroalen je napisao/la:Zavisi šta njima predstavlja kapitalac. Nama su to Jajalo i Benko, Faruku je to bio Ahmetović. Vidjet ćemo šta je Valentinu i Sabrini.ElCartel11 je napisao/la:Ilievski kaze dodje par kapitalaca, posto je rekao u mnozini ocekujem minimum 3 provjerena kapitalca, ako on laze lazem i ja sam sebe.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- PitarBordo
- Kontakt:
Slažem se. Možda ne svi, ali dobar dio nije kvalifikovan za posao koji obavlja.ColdDemon je napisao/la:Grozno stvarno...to je trebao biti prioritet! Kakvi nesposobnjakovići ccc...PitarBordo je napisao/la:Al' ovo mi je najjače. Dulja i Balić u fokusu stranicu kad otvoriš. Balić otišao haman ima 10 godina iz kluba. Kako shvatiti menadžment kluba ozbiljno i da će dovesti nekoga pravovremeno kada običnu pozadinu na službenoj stranici Klub ne mogu da promjene na vrijeme?![]()

Samo Saraj'vo.
-
- Kontakt:
Ma ne znam ni sam, ne možeš biti pametan.
Svi znamo da su nam prijeko potrebna pojačanja u veznom redu i napadu, a mi puštamo igrača iz zadnje linije i pravimo sebi još posla, sada fali i štoper a nismo u stanju na vrijeme dovesti pojačanja gdje nije da smo tanki, znači nema nas niđe!
Da li ćemo biti bolja ekipa sljedeće sezone? Kako smo krenuli, sumnjam.
Teško će biti nadomjestit Duljevića koji će vjerovatno i otići.
Veznih igrača ni na vidiku a pripreme u toku a evropske utakmice sve bliže.
Svi znamo da su nam prijeko potrebna pojačanja u veznom redu i napadu, a mi puštamo igrača iz zadnje linije i pravimo sebi još posla, sada fali i štoper a nismo u stanju na vrijeme dovesti pojačanja gdje nije da smo tanki, znači nema nas niđe!
Da li ćemo biti bolja ekipa sljedeće sezone? Kako smo krenuli, sumnjam.
Teško će biti nadomjestit Duljevića koji će vjerovatno i otići.
Veznih igrača ni na vidiku a pripreme u toku a evropske utakmice sve bliže.
- HordasIstok
- Kontakt:
ma polahko bit ce pojacanja ja nigdje nisam vidio da je taj murga na probi i da je klub objavio a ni na slikama ga nisam vidio, a sto se tice ibrakovica i ostalih vidi se odmah da covjek uvodi novi koncept plata idt imat ces platu imat ces bonuse pa se izvoli boriti jbg sve po zaslugama i to je ispravan rad i put ka ozdravljenju i samoodrzavanje kluba kroz budjet sponzore zarade idt, vec se pocelo ostranjivati menadzersko uhljebjeno gnjijezdo u klubu i to me raduje u svakom slucaju do tada su nas svi **** i bili smo ustanova za udomljavanje igraca i davanja svima vitri i sadake ni po cemu i eto tome se stalo u kraj sto je super, i naravno pokazali smo damu onima sa uskotracnice i tako i treba da bude, uvijek dok se isti bahato ponasaju a mi cemo gospodski po svome.
-
- Kontakt:
Imali braco moja kakvih pojacanja slabo ulazim sada nemam vremena sem kuzmanovica, dali se spominje ko sta je reci ? 

04.10.2009 !
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
High je napisao/la:

Good morning!
Yeaaaaah
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Hajmo sačekati da se opet sve sjebe, pa ćemo onda pljuvati.. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
sulejman bugari?dynamodresden1 je napisao/la:evo sharbini i bugari cekaju na granici

VVVBK
- PitarBordo
- Kontakt:
Pitar lažu sebe na ljeto - godina broj četri.joker90 je napisao/la:Hajmo sačekati da se opet sve sjebe, pa ćemo onda pljuvati..
Samo Saraj'vo.
I onda ce opet ovi sto pohvaljuju rad uprave pljuvati tjerati sve po redu.PitarBordo je napisao/la:Pitar lažu sebe na ljeto - godina broj četri.joker90 je napisao/la:Hajmo sačekati da se opet sve sjebe, pa ćemo onda pljuvati..
Nista novo.
Plakat ćemo mi za ovim koji odoše!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Hajdeee, nedimmmm1337 i 23 gosta.