Roger u onakvoj formi i odmoran je glavni i jedini favorit za Wimbly. Rafu bi stavio na drugo mjesto zbog toga jer su Djokovic i Murray totalno van nivoa. I zbog toga jer je jednostavno sampion i ozbiljniji teniser od ove ostale djece.
Ali Rafa nikako nije prvi favorit, sve je tu moguce, jak server, los dan i out si.[/quote]
Rafa na WB protiv Rogera ne bi bio favorit ni prije 3 sezone kad je ovaj los bio a ne ovako kad je Fedex u naletu...mislim shvatam ja navijas i volis nekoga ali cemu pisanje takvih gluposti,i jos u postvima brani kao taj svoj stav ,ja kontam naucio je covjek iz 3 poraza ove sezone ali nista i dalje valjanje gluposti ....naravno niko ne kaze da je nemoguce da ga Rafa dobije desi se los dan kao sto ti kazes,kao sto bi se na RG mogao desiti Rafi los dan pa da ga Roger dobije nekako...ali pricati o njemu kao favoritu stvarno ne kontam...sto ti kazes tu jedino vadi los dan ..[/quote]
Ma ispast ce u drugom kolu lik...uvijek tako potrosi se na sljaci i hladno ispadne
Salu na stranu, meni je Rafa uvijek ispred ostalih i na Wimblu, nakon Rogera naravno. Jednostavno, jer je mnogo ozbiljniji teniser od ostalih. I jer je sampion. Ali da ga na travi mogu dobiti npr Raonic i ostali- itekako mogu.[/quote]
ma brate danas je Rafi procenat prvog servisa u prvom setu bio 40 % cini mi se ....o cemu mi tu pricamo...kako da to prodje protiv nekog servera kojem je deovoljan samo jedan jedini brejk ....ma ako neko zasluzuje da bude odmah iza Federera to je Rafa fkt...postujem lik i djelo...ali njegove navijace je tesko postovati ....veca ocekivanja imaju ovi njegovi tzv fanovi nego licno on