FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- PaskalHens
- Kontakt:
Re: FC Internazionale Milano
Zinho za vodstvo u finalu na poluvremenu. Izdržati još 45 minuta 
Viva la France, as they say in Rome.
Kad nemogu ovu stariji onda je barem primavera uzela titulu 
CAMPIONI D'ITALIA
CAMPIONI D'ITALIA
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
- PaskalHens
- Kontakt:
Nije samo Primavera nego standardno i ovi mlađi.Dominacija kao i uvijek u ovim kategorijama.Tritolone je napisao/la:Kad nemogu ovu stariji onda je barem primavera uzela titulu
CAMPIONI D'ITALIA
Trebalo bi napraviti studiju gdje se gube ovi omladinci u tranziciji izmedju omladinskog fudbala i ovog profesionalnog jer osvajaju sve redom, i ono prvo izdnanje LP, i dominacija kroz domicilna takmicenja ali odjednom kao da nestanu.
Neke nade polazem u Pinamontija i Dimarca.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Na ovaj dan se rodio PRINC
JZ: "Now I have something else to do and I do not know if I am good or bad at it but one thing is certain: I always always defend Inter like I have done on the field.”
Bas sam otiso da vidim sta je sa te generacije koja je osvojila nextgen, ko je jos u zivotu:Puma je napisao/la:Trebalo bi napraviti studiju gdje se gube ovi omladinci u tranziciji izmedju omladinskog fudbala i ovog profesionalnog jer osvajaju sve redom, i ono prvo izdnanje LP, i dominacija kroz domicilna takmicenja ali odjednom kao da nestanu.
Di Gennaro - jos je nas igrac- posudbe: Cittadella, Latina, Ternana(96 nastupa),
MBaye(Bologna),
Duncan(Sassuolo),
Crisetig(Bologna),
Benassi(Torino),
Bessa(Verona) - jos uvijek nas igrac, imo dobru sezonu u Veroni. Njihov najbolji igrac kolko sam mogo vidjet po komentarima,
Longo - bio na posudbi u Gironi(14 golova) - cini mi se da je skoro produzio ugovor do 2020.
Livaja(Las Palmas)
Od Ajaxovih igraca jedini je uspio Klaassen, koji je ove godine bio kapiten Ajaxa, ostali se vucaraju po holandiji i belgiji.
Definitivno treba uvest rezervne timove, da se ovaj prelaz olaksa
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Pa eto nije uopće loša situacija.Benassi i Duncan stoje vrlo dobro samo je Duncana ove sezone uzljeda usporila pa je odigrao tek 15ak utakmica.Obojica su više nego pristojni prvoligaški igrači.Crisetig je isto ok sa dvije sezone kao prvoligaški igrač sa značajnom minutazom.Longa je krenulo pa je kao najbolji strijelac kluba usao sa Gironom u Primeru.Livaja je imao vrlo dobru minutažu u Primeri,a imao bi i veću da nije hrpu utakmica propustio zbog suspenzija i nesto zbog ozljede.Nakon njih ide Bessa koji ima dobru statistiku u Veronu i minutazu i sad su izborili Serie A pa ćemo vidjet kako će se tu pokazat.I ovi neki su još solidni drugoligaški igrači.To je ukupno prilično dobro ispalo...ne moze se očekivat da će 2-3 zvijezde od njih ispast i još 4-5 dobrih prvoligaških igrača.Bolje bi po Inter bilo da je odavde izašla jedna zvijezda,jedan vrlo dobar starter i 6-7 prosječnih nego 2 vrlo dobra prvoligaška,nekoliko solidnih prvoligaških i par solidnih drugoligaških igrača,ali eto.Generacija je sasvim pristojno ispala i nekako sumnjam da su ove ostale ekipe Serie A i do ovoga dogurale kao i da ima puno boljih generacija u prijašnjim Interovim Primaverama.Jasno,trebalo bi nekima davati više prilike u prvoj ekipi pa bi se možda dobilo još nešto više ili bi se dobili Benassi i Duncan koji su mogli igrati ovdje bez problema umjesto raznih drugih mediokriteta koji su se forsirali.Znači ako su Pinamonti,Di Marco,Vanheusden...takvi talenti treba im dat priliku uskoro da vidimo do kuda mogu dogurat.Trebalo bi izvadit i neke ranije ekipe kao i ove kasnije pa da baš vidimo koliko se igrača stvorilo.Jer nije bit Primavere samo stvarat igrače za matični klub nego za cijelu ligu.Evo prvi mi na pamet pada Gnoukouri koji bi u najmanju ruku trebao biti ovo što su Benassi i Duncan.A nadam se da ćemo uz Suning dočekat i bolji rad sa mladim igračima pa da se u nekom periodu nekoliko igrača probije do prve ekipe i igra pristojnu ulogu.
Ajax je osim Klaassena dobio i Veltmana i Densvila ovako na prvu kad gledam.Ostali mi baš i nisu poznati.Oni su izgleda dobili tog jednog odlicnog prvoligaškog igrača,jednog dobrog,solidnog i ostali su vjerojatno prosjek dok je Inter nema tu veću klasu,ali ima više ovih dobrih.
Ajax je osim Klaassena dobio i Veltmana i Densvila ovako na prvu kad gledam.Ostali mi baš i nisu poznati.Oni su izgleda dobili tog jednog odlicnog prvoligaškog igrača,jednog dobrog,solidnog i ostali su vjerojatno prosjek dok je Inter nema tu veću klasu,ali ima više ovih dobrih.
Zadnja izmjena: SiamoNoi, dana/u 12 jun 2017, 14:46, ukupno mijenjano 2 puta.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Tako to i ja nekako vidim. Od Besse sam najvise ocekivo iz te generacije al eto i njega su ozljede usporile. Tek se sad poceo budit pa vidit cemo sta ce bit od njega. Poslije njega Duncan i Benassi su izgledali da najvise mogu i tako se i pokazalo. Licno volio bi da vrate Benassija, dobar igrac.

Cekamo teQ: You played with guys such as Diego Simeone and Mauricio Pochettino – did you expect those two to become top coaches, are there more of your former team-mates who could do similar, and do you have ambitions of becoming a manager yourself?
Javier Zanetti: But even when we were all playing, Simeone and Pochettino were like managers; they made you feel that they would eventually go that way. As for others I played with, I think another great future coach is Esteban Cambiasso. He was just like Poch and El Cholo.

Esteban Cambiasso at the coaching licence program at Coverciano
Velike nade u njega polazem.Ne ocekujem ga nista losijeg od dvojca gore.
Spalletti: "If we don't change, we don't improve. If we don't improve, we don't live life well. something radical needs to change here"
Spalletti: "If I'm your friend when I pick you in the starting XI but I'm not your friend when I don't, then I don't want to be your friend"
Spalletti: "We often say that the youngsters have to learn from the first team, but on this occasion it's us who need to learn from them"
Spalletti on @joaome17: "He's a player that helps you command games, and teams that command games have much better chances of winning them"
Ci sarà una rivoluzione dell'organico dell'Inter, un restyling profondo
Pedullà
Također kaze da Candreva moze ići ako dođe prava ponuda.
Pregledao sam presicu i definitivno me Luciano kupio. Prvi ozbiljan trener nakon Moua. Prepun je samopouzdanja i ocekuje nas konacno pravi Inter.
A i Steven car je tu i nadam se da ce sto prije i zvanicno postat predsjednik klub. Cini mi se da se u oktobru otkupljuju ostale dionice od ET i da ce onda Steven da sjedne na mjesto koje mu i pripada.
A i Steven car je tu i nadam se da ce sto prije i zvanicno postat predsjednik klub. Cini mi se da se u oktobru otkupljuju ostale dionice od ET i da ce onda Steven da sjedne na mjesto koje mu i pripada.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.
Imam dobre vibracije ovog ljeta za razliku od nekih proslih.
Kuha se tamo neka dobra corba.
Uglavnom vidjecemo, juni je tek poceo.
Call the coroner!
Ovo.Puma je napisao/la:Imam dobre vibracije ovog ljeta za razliku od nekih proslih.
Osjeti se da se radi smisleno i da su pravi ljudi na pravim pozicijama. Ne vjerujem da se moze desit losa sezona.
Da hoce samo ovaj juni proc...
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Izgleda da se apsolutno svaka želja Spallettija ispunjava i pokušat će se Borja dovest.32 ima,ja mislio 34.A player that would fit in well in Spalletti's tactical system, especially in the midfield: Inter focusing in on Borja Valero. He was Spalletti's objective for Roma last season, but nothing came to fruition. Now, Borja Valero is a name that is well-liked for the Inter midfield and contact with his agent has already been made. Soon, there will be a meeting with Fiorentina to understand the conditions to complete the transfer. Borja Valero was specifically requested by Spalletti as a new reinforcement for Inter.
Pošto je Rudiger na čekanju piše GDM da su dva nova imena Skriniar i Issa Diop.22 i 20 godina.Lajkamo ovo okretanje Ligue 1.Sevilla are at crossroads. The Spanish club is still in negotiation with Inter for Stevan Jovetic and they need to make a decision very soon. According to ABC Sevilla, in fact, the club of Berizzo will have until tomorrow to decide on whether or not to sign the forward on the permanent basis. Inter's request will stay at 13 million, agreed upon last January when the two clubs agreed for the loan move.
It is time for Sevilla to decide: pay or say goodbye to Jovetic.
OčekivanoLuciano Spalletti confirms that Mauro Icardi will remain as club captain at Inter Milan.
Zasad potvrđene prijateljske utakmice
9.7. vs Wattens & 15.7. vs Nurnberg u Brunicu,
21.7. vs Schalke u Changzhou (Kina),
24.7. vs Lyon u Nanjing (Kina), 27.7. vs Bayern & 29.7. vs Chelsea u Singapuru.
9.7. vs Wattens & 15.7. vs Nurnberg u Brunicu,
21.7. vs Schalke u Changzhou (Kina),
24.7. vs Lyon u Nanjing (Kina), 27.7. vs Bayern & 29.7. vs Chelsea u Singapuru.
#Ausilio OUT
Inače:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.