FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Dobar je Gnabry, igrač mikro poteza.Šteta što se neće naigrati.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
A to je onaj vaš gnabri. Dobar je to igrač koji će u bayernu dodatno napredovat.Marsal je napisao/la:Jedan od najvećih talenata u posljednjih 10 godina u Arsenalu. Nažalost skenjala ga jedna yebena povreda i Wengerova ljubav prema vanbračnom sinu Walcottu. Sa 17 godina bio standardan kod nas nažalost do te povrede.sekerbay je napisao/la:Kakav je taj gnabri?
Prošlo ljeto kad je otišao kolektivno smo yebali Wengeru mater jer je njega prodao, a ostavio Walcotta, Chamberlaina ili Iwobija.
Dobili ste mega talenta i igrača koji će bit svjetska kalsa samo ako dobije pravu priliku i tretman koji zaslužuje.
A ja mislio bremen nahvato neku afričku izbjeglicu
Ozbiljno. Mislim da sam negdje pročitao da je neki bundesligaš potpisao neku izbjeglicu.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

Ne bi se trebali brinuti sa ovim momcima za budućnost, više me sekira trener, mora isforsirati svih 5 ako želi da postanu igrači.
Kupovina Gnabrya je odličan potez mlad i talentovan igrač svakako da se od njega može puno očekivati a izgleda da je i Tolisso haman završen transfer.
Gnabry,Tolisso,Sanches,Kimmich,Coman,Sule dosta talenta samo je pitanje ko će izrasti u top klasu.
Neko spomenu poslati Costu i nešto keša u Torino za Dybalu not bad, not bad at all.
Gnabry,Tolisso,Sanches,Kimmich,Coman,Sule dosta talenta samo je pitanje ko će izrasti u top klasu.
Neko spomenu poslati Costu i nešto keša u Torino za Dybalu not bad, not bad at all.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Pa samo je pitanje hoce li svi zajedno nabrojani imati 30 utakmicaGnabry,Tolisso,Sanches,Kimmich,Coman,Sule dosta talenta samo je pitanje ko će izrasti u top klasu.
Je li Tolisso gotov ili samo spekulacija?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Prema pisanju na Bildu on je 90% naš igrač cifra između 35-40 mil.Treba napomenuti da se za ovog igrača interesovali Chelsea i Juventus.harden je napisao/la:Pa samo je pitanje hoce li svi zajedno nabrojani imati 30 utakmicaGnabry,Tolisso,Sanches,Kimmich,Coman,Sule dosta talenta samo je pitanje ko će izrasti u top klasu.![]()
Je li Tolisso gotov ili samo spekulacija?
Sa Francuzima imamo pozitivna isksutva.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Igrace tipa Draxler, Sane, de Bruyne ne kupujemo, igrace tipa Kroos, Can prodajemo, dok igrace tipa Gnabry, Baumjohann, Schlaudraff, Kirchhoff dovodimo.
Haj dobro 8 milki za Gnabriya nije puno. Samo pitanje je koliko ce se Gnabry, Kimih, Renato, Sule i Coman naigrati poznavajuci Carla ne puno, nadam se sa grijesim. Sada se čeka bomba wc igrač..
Rezultat je trend, ideal je vječan!
- muhamedhulk
- Kontakt:
Posto nema Lahma i Xabija morace mladji igrati. Eto odgovora hoce li ili nece igrati.
Samo polako 
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Ne mora znaciti... Ako ce biti ko proslu sezonu, Alonsa mijenja Rudy a Lahma Rafko.muhamedhulk je napisao/la:Posto nema Lahma i Xabija morace mladji igrati. Eto odgovora hoce li ili nece igrati.Samo polako
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Meni je samo bitno da nas napusti onaj peh sa povredama,jer bolji je i zdrav Gnabry od povrijedjenog Sancheza 
- muhamedhulk
- Kontakt:
Pomladio bi se tim takoharden je napisao/la:Ne mora znaciti... Ako ce biti ko proslu sezonu, Alonsa mijenja Rudy a Lahma Rafko.muhamedhulk je napisao/la:Posto nema Lahma i Xabija morace mladji igrati. Eto odgovora hoce li ili nece igrati.Samo polako
Ali nemaju oni kvalitete da igraju, Rudy i Rafinha. Izbacice ih Thiago i Kimmich.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Ganabry nemoze biti greska nikako on ima ogroman pozencijal ako ga ispuno dobro je imam top igraca ako ne pa nista on vrijedi svakako puno vise od ovih 8 mil i sigurni bi ga lako prodali za vise kesa tako da je to win win situacija u svakom slucaju
Uprava je održala s Carlom sastanak i nakon toga je dogovorena strategija za narednu sezonu i između ostalog je dogovoreno da će se dati prilika više i mladim igračima. O tome se pisalo i sam sam pisao. A Carlo je tako nešto i izjavio u jednom intervju i od toga je već prošlo najmanje 3 sedmice.
Ipak se ovdje i dalje pili o tome kako se mladi igrači neće naigrati. Podlijeće se pod dezinformacije krivih portala ili krivih osoba, koji bi ovdje stalno da plasiraju dezinformacije i da stvore negativnu atmosferu.
Ipak se ovdje i dalje pili o tome kako se mladi igrači neće naigrati. Podlijeće se pod dezinformacije krivih portala ili krivih osoba, koji bi ovdje stalno da plasiraju dezinformacije i da stvore negativnu atmosferu.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Nadam se da uprava zna sta radi, prenosi Kicker da bi se Tolisso mogao zavrsiti za 35mil+15 bonusi. Znam da se ima novca i da je princip da se ne daje ogromna svota za igraca, vrijeme ce pokazati da li ce pogoditi sa Tolissoom ili je pak bolja opcija lova za Verrattija koji ce vjerovatno put Katalonije
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
- Omerbavarac
- Kontakt:
Neko rece da je BILD najpouzdaniji, pa eto, ocito da su dosli do pravih informacija.BILD: #FCBayern are ready to offer Arsenal's Alexis Sanchez a four-year deal until 2021, earning €15m a year.
Nista ovdje nije gotovo, trazi se klasa tipa Alexis i vezni tipa Tolisso ili Veratti.
Za Italijana ne bi bilo steta oboriti sve rekorde.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Time ce se prelazni rok i zavrsiti Alexis i veznjak, dijelimo isto misljenje za Italijana, svakako da ce se nesto zaraditi prodajom Coste, a moglo bi se izvuci 40 kada se pogleda da igraci koji nisu bolji od njega vrijede toliko plus ima zainteresovanih hvala Bogu. Nego jel' ostaju Bernat i Rafinha? Nema nikakvih informacija za njih o mogucoj prodajiOmerbavarac je napisao/la:Neko rece da je BILD najpouzdaniji, pa eto, ocito da su dosli do pravih informacija.BILD: #FCBayern are ready to offer Arsenal's Alexis Sanchez a four-year deal until 2021, earning €15m a year.
Nista ovdje nije gotovo, trazi se klasa tipa Alexis i vezni tipa Tolisso ili Veratti.
Za Italijana ne bi bilo steta oboriti sve rekorde.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
- muhamedhulk
- Kontakt:
Pa 15 je max sto hoce dati...plus 40 Arsenalu. Da se zaokruzi na 100 milki sveukupno
Poenta je da igrac hoce vise...a vjerovatno i Arsenal.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Mislim da će se još ganjati Tolisso i Sanchez i to je to (eventualno golman i neka sića). Ako se kupe oba Costa i Sanches (možda na posudbu) su van i kadar je kompletan.
-
schickeria
- Kontakt:
Sto ce nam sanchez,vec imamo 4 krila plus costa .....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.