Kad završi sezona podijelim, da ti ne kvarim trenutnu idiluVirtu4l je napisao/la:Ima li to takmicenje neki websajt?

Šalu na stranu, interesuje me šta ćemo najaviti kao cilj/ ciljeve ove sezone.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Kad završi sezona podijelim, da ti ne kvarim trenutnu idiluVirtu4l je napisao/la:Ima li to takmicenje neki websajt?
Fali ti ovdje i treća kategorija navijača, onih koji bacaju smjliće klanjače kad Dejo kaze da smo zaradili na raskidima preko 50 milja i kad nas obavjeste o pronalasku sredsva za čiščenje stolicaRooney88 je napisao/la:Cuj ne znas odakle. Ovakvi dolaze iz dva tabora. Violinini puleni i clanovi strukture koja zeli otjerati trenutnu upravu. Ili onaj mentalni sklop "navijaca" koji je fulio profesiju pomislivsi kako klub postoji kako bi on lijecio svoje frustracije udarajuci po njemu, nista ne valja i sve je apsolutno crno a pobjedi i golu se i ne raduju ovakvi specijalno. Neka bira u koju skupinu ce se svrstati, svejedno mi.Virtu4l je napisao/la:Naravno da nisi, vec imam formirano misljenje o takvima kao ti. Samo ne znam odakle toliko pakosti i zla u vama.
Postoji razlika izmedju kriticara I pljuvaca. Ja takodjer na tvrdim da je ova sezona bila bajna ali mrzim one koji samo vide losu stranu I nista vise. One koji bi stalno tjerali, koji psuju igracu nakon prvih 10 minuta utakmice, oni koji nazovu projekat izgradnje stadiona "humanitarnom donacijom"... duga je lista fraza koji jedni te isti po jednom te istom sablonu ponavljaju.narodniheroj je napisao/la:Fali ti ovdje i treća kategorija navijača, onih koji bacaju smjliće klanjače kad Dejo kaze da smo zaradili na raskidima preko 50 milja i kad nas obavjeste o pronalasku sredsva za čiščenje stolicaRooney88 je napisao/la:Cuj ne znas odakle. Ovakvi dolaze iz dva tabora. Violinini puleni i clanovi strukture koja zeli otjerati trenutnu upravu. Ili onaj mentalni sklop "navijaca" koji je fulio profesiju pomislivsi kako klub postoji kako bi on lijecio svoje frustracije udarajuci po njemu, nista ne valja i sve je apsolutno crno a pobjedi i golu se i ne raduju ovakvi specijalno. Neka bira u koju skupinu ce se svrstati, svejedno mi.Virtu4l je napisao/la:Naravno da nisi, vec imam formirano misljenje o takvima kao ti. Samo ne znam odakle toliko pakosti i zla u vama.![]()
Prestanite više sa bajkama i dozvolite da ima navijača koji nikad neće halaliti zadnju godinu amaterima i neznalicama. Jeste li uopšte svijesni kakvu su nam lakrdiju priredili, i nikom ništa, sve ok , nema promjena, nema odgovornosti, samo klimaj glavom i viči yes, yes
I sta si ti u svemu tome, pa ti budi toliku mrznju? Daj bolan spusti se malo na zemlju. Nismo huligani. Ako ti se nesvidja ignorisi i zdravo.Rooney88 je napisao/la:[
Postoji razlika izmedju kriticara I pljuvaca. Ja takodjer na tvrdim da je ova sezona bila bajna ali mrzim one koji samo vide losu stranu I nista vise. One koji bi stalno tjerali, koji psuju igracu nakon prvih 10 minuta utakmice, oni koji nazovu projekat izgradnje stadiona "humanitarnom donacijom"... duga je lista fraza koji jedni te isti po jednom te istom sablonu ponavljaju.
Neko kome stalno pljuvanje smeta, kratko I jasno. Huliganceros nisi, sto opet nije lose, ali doprinosis destrukciji na svoj nacin.samoposmatram je napisao/la:I sta si ti u svemu tome, pa ti budi toliku mrznju? Daj bolan spusti se malo na zemlju. Nismo huligani. Ako ti se nesvidja ignorisi i zdravo.Rooney88 je napisao/la:[
Postoji razlika izmedju kriticara I pljuvaca. Ja takodjer na tvrdim da je ova sezona bila bajna ali mrzim one koji samo vide losu stranu I nista vise. One koji bi stalno tjerali, koji psuju igracu nakon prvih 10 minuta utakmice, oni koji nazovu projekat izgradnje stadiona "humanitarnom donacijom"... duga je lista fraza koji jedni te isti po jednom te istom sablonu ponavljaju.
Titulu.Neandertalac je napisao/la:Šta ćemo postaviti kao cilj ove sezone? Šta najaviti?
Vaše mišljenje molim.
Dajte nam ovu anketu.
Plus dva mlada min. Sa što više utakmica u nogama.Rooney88 je napisao/la:Titulu.Neandertalac je napisao/la:Šta ćemo postaviti kao cilj ove sezone? Šta najaviti?
Vaše mišljenje molim.
Dajte nam ovu anketu.
Moze.Neandertalac je napisao/la:Plus dva mlada min. Sa što više utakmica u nogama.Rooney88 je napisao/la:Titulu.Neandertalac je napisao/la:Šta ćemo postaviti kao cilj ove sezone? Šta najaviti?
Vaše mišljenje molim.
Dajte nam ovu anketu.
Može?
Gdje onaj Virtu ode da nam precizira koliko je važno biti prvak ove sezone.
mislim da je nikad nismo uzeli kad smo je najavljivali i postavljali kao cilj.Rooney88 je napisao/la:Titulu.Neandertalac je napisao/la:Šta ćemo postaviti kao cilj ove sezone? Šta najaviti?
Vaše mišljenje molim.
Dajte nam ovu anketu.
Neznam u kojem drustvu ti zivis, pa da jedan obicni tekst na forumu anonimnih ljudi, moze donjeti ikakvu razliku bile gdje. Primjeti ovu malu saku ljudi koji pisu na ovom pdf-u uz onog lika ili likova koji prave bruku avatara, i narod koji je na stadionu i gleda utakmice. Uz to primjeti da uprave u Zelji odlaze samo kad je 5 do 12. Ovo sad je daleko od toga, ali nema sumnje da ni ova, kao ni prosle uprave nece otici na visokoj noti.Rooney88 je napisao/la:Neko kome stalno pljuvanje smeta, kratko I jasno. Huliganceros nisi, sto opet nije lose, ali doprinosis destrukciji na svoj nacin.samoposmatram je napisao/la:I sta si ti u svemu tome, pa ti budi toliku mrznju? Daj bolan spusti se malo na zemlju. Nismo huligani. Ako ti se nesvidja ignorisi i zdravo.Rooney88 je napisao/la:[
Treba mudro ne najaviti a onda zap, uzmemo jeKapitenK je napisao/la:mislim da je nikad nismo uzeli kad smo je najavljivali i postavljali kao cilj.Rooney88 je napisao/la:Titulu.Neandertalac je napisao/la:Šta ćemo postaviti kao cilj ove sezone? Šta najaviti?
Vaše mišljenje molim.
Dajte nam ovu anketu.
Nevjerujem da je saradnja izmedju Amara i ove uprave moguca, jer bi uprava morala se pomiriti sa tim da Cenan leti i da sva saradnja sa menadzerima se odkazuje.narodniheroj je napisao/la:Šta god da postavimo za cilj to neće odrediti sudbinu kluba u idućoj sezoni.
Što se lično mene tiče, ako najavimo izgradnju juga ili neki drugi infrastrukturni cilj, trebamo kao cilj odrediti izlazak u Evropu. Ako zastanemo sa infrastrukturom onda kao prioritet odrediti titulu mada sam potpuno svijestan koliko je to težak zadatak za postojeću garnituru. Da imamo malo više pameti pa angažujemo ODMAH Amara, onda se više ne bi razgovaralo na ovu temu. Titule bi se podrazumjevale same po sebi a upravi bi se olakšao ostatak poslova oko kluba.
Mislim na one bombasticne najave da titula dolazi na Grbavicu i tako to kao sto su Nikolic i Kostic uradili. To vise ne smijemo sebi dozvoliti.Neandertalac je napisao/la:
Šalim se, fakat šta bi ti najavio?
Misliš nije nam cilj titulaKapitenK je napisao/la:Mislim na one bombasticne najave da titula dolazi na Grbavicu i tako to kao sto su Nikolic i Kostic uradili. To vise ne smijemo sebi dozvoliti.Neandertalac je napisao/la:
Šalim se, fakat šta bi ti najavio?
Zna se sta je cilj Željezničara u svakoj sezoni, ali treba raditi mudro i u tišini.
Trenutno korisnika/ca: zeljovolimte i 23 gosta.