FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Neandertalac
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Neandertalac » 12 jun 2017, 11:24

Virtu4l je napisao/la:Ima li to takmicenje neki websajt?
Kad završi sezona podijelim, da ti ne kvarim trenutnu idilu :lol:

Šalu na stranu, interesuje me šta ćemo najaviti kao cilj/ ciljeve ove sezone.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

narodniheroj
Kontakt:

Post Postao/la narodniheroj » 12 jun 2017, 11:28

Rooney88 je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Naravno da nisi, vec imam formirano misljenje o takvima kao ti. Samo ne znam odakle toliko pakosti i zla u vama.
Cuj ne znas odakle. Ovakvi dolaze iz dva tabora. Violinini puleni i clanovi strukture koja zeli otjerati trenutnu upravu. Ili onaj mentalni sklop "navijaca" koji je fulio profesiju pomislivsi kako klub postoji kako bi on lijecio svoje frustracije udarajuci po njemu, nista ne valja i sve je apsolutno crno a pobjedi i golu se i ne raduju ovakvi specijalno. Neka bira u koju skupinu ce se svrstati, svejedno mi.
Fali ti ovdje i treća kategorija navijača, onih koji bacaju smjliće klanjače kad Dejo kaze da smo zaradili na raskidima preko 50 milja i kad nas obavjeste o pronalasku sredsva za čiščenje stolica :tokralju:

Prestanite više sa bajkama i dozvolite da ima navijača koji nikad neće halaliti zadnju godinu amaterima i neznalicama. Jeste li uopšte svijesni kakvu su nam lakrdiju priredili, i nikom ništa, sve ok , nema promjena, nema odgovornosti, samo klimaj glavom i viči yes, yes :zzz:

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 12 jun 2017, 11:34

narodniheroj je napisao/la:
Rooney88 je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Naravno da nisi, vec imam formirano misljenje o takvima kao ti. Samo ne znam odakle toliko pakosti i zla u vama.
Cuj ne znas odakle. Ovakvi dolaze iz dva tabora. Violinini puleni i clanovi strukture koja zeli otjerati trenutnu upravu. Ili onaj mentalni sklop "navijaca" koji je fulio profesiju pomislivsi kako klub postoji kako bi on lijecio svoje frustracije udarajuci po njemu, nista ne valja i sve je apsolutno crno a pobjedi i golu se i ne raduju ovakvi specijalno. Neka bira u koju skupinu ce se svrstati, svejedno mi.
Fali ti ovdje i treća kategorija navijača, onih koji bacaju smjliće klanjače kad Dejo kaze da smo zaradili na raskidima preko 50 milja i kad nas obavjeste o pronalasku sredsva za čiščenje stolica :tokralju:

Prestanite više sa bajkama i dozvolite da ima navijača koji nikad neće halaliti zadnju godinu amaterima i neznalicama. Jeste li uopšte svijesni kakvu su nam lakrdiju priredili, i nikom ništa, sve ok , nema promjena, nema odgovornosti, samo klimaj glavom i viči yes, yes :zzz:
Postoji razlika izmedju kriticara I pljuvaca. Ja takodjer na tvrdim da je ova sezona bila bajna ali mrzim one koji samo vide losu stranu I nista vise. One koji bi stalno tjerali, koji psuju igracu nakon prvih 10 minuta utakmice, oni koji nazovu projekat izgradnje stadiona "humanitarnom donacijom"... duga je lista fraza koji jedni te isti po jednom te istom sablonu ponavljaju.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 12 jun 2017, 11:38

Rooney88 je napisao/la:[
Postoji razlika izmedju kriticara I pljuvaca. Ja takodjer na tvrdim da je ova sezona bila bajna ali mrzim one koji samo vide losu stranu I nista vise. One koji bi stalno tjerali, koji psuju igracu nakon prvih 10 minuta utakmice, oni koji nazovu projekat izgradnje stadiona "humanitarnom donacijom"... duga je lista fraza koji jedni te isti po jednom te istom sablonu ponavljaju.
I sta si ti u svemu tome, pa ti budi toliku mrznju? Daj bolan spusti se malo na zemlju. Nismo huligani. Ako ti se nesvidja ignorisi i zdravo.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 12 jun 2017, 11:43

samoposmatram je napisao/la:
I sta si ti u svemu tome, pa ti budi toliku mrznju? Daj bolan spusti se malo na zemlju. Nismo huligani. Ako ti se nesvidja ignorisi i zdravo.
Neko kome stalno pljuvanje smeta, kratko I jasno. Huliganceros nisi, sto opet nije lose, ali doprinosis destrukciji na svoj nacin.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 12 jun 2017, 11:44

Šta ćemo postaviti kao cilj ove sezone? Šta najaviti?

Vaše mišljenje molim.

Dajte nam ovu anketu.

UPRAVA NAPOLJE!

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 12 jun 2017, 11:45

Neandertalac je napisao/la:Šta ćemo postaviti kao cilj ove sezone? Šta najaviti?

Vaše mišljenje molim.

Dajte nam ovu anketu.
Titulu.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 12 jun 2017, 11:48

Rooney88 je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Šta ćemo postaviti kao cilj ove sezone? Šta najaviti?

Vaše mišljenje molim.

Dajte nam ovu anketu.
Titulu.
Plus dva mlada min. Sa što više utakmica u nogama.

Može?

Gdje onaj Virtu ode da nam precizira koliko je važno biti prvak ove sezone.

UPRAVA NAPOLJE!

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 12 jun 2017, 11:52

Neandertalac je napisao/la:
Rooney88 je napisao/la:

Vaše mišljenje molim.

Dajte nam ovu anketu.
Titulu.
Plus dva mlada min. Sa što više utakmica u nogama.

Može?

Gdje onaj Virtu ode da nam precizira koliko je važno biti prvak ove sezone.
Moze.
R.I.P

MIRZA RASCIC

KapitenK
Kontakt:

Post Postao/la KapitenK » 12 jun 2017, 11:53

Rooney88 je napisao/la:

Vaše mišljenje molim.

Dajte nam ovu anketu.
Titulu.
mislim da je nikad nismo uzeli kad smo je najavljivali i postavljali kao cilj.

narodniheroj
Kontakt:

Post Postao/la narodniheroj » 12 jun 2017, 11:53

Šta god da postavimo za cilj to neće odrediti sudbinu kluba u idućoj sezoni.
Što se lično mene tiče, ako najavimo izgradnju juga ili neki drugi infrastrukturni cilj, trebamo kao cilj odrediti izlazak u Evropu. Ako zastanemo sa infrastrukturom onda kao prioritet odrediti titulu mada sam potpuno svijestan koliko je to težak zadatak za postojeću garnituru. Da imamo malo više pameti pa angažujemo ODMAH Amara, onda se više ne bi razgovaralo na ovu temu. Titule bi se podrazumjevale same po sebi a upravi bi se olakšao ostatak poslova oko kluba.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 12 jun 2017, 11:55

Rooney88 je napisao/la:
samoposmatram je napisao/la:
Neko kome stalno pljuvanje smeta, kratko I jasno. Huliganceros nisi, sto opet nije lose, ali doprinosis destrukciji na svoj nacin.
Neznam u kojem drustvu ti zivis, pa da jedan obicni tekst na forumu anonimnih ljudi, moze donjeti ikakvu razliku bile gdje. Primjeti ovu malu saku ljudi koji pisu na ovom pdf-u uz onog lika ili likova koji prave bruku avatara, i narod koji je na stadionu i gleda utakmice. Uz to primjeti da uprave u Zelji odlaze samo kad je 5 do 12. Ovo sad je daleko od toga, ali nema sumnje da ni ova, kao ni prosle uprave nece otici na visokoj noti.

Zna se kakvo je misljenje navijaca o recimo Telibecirevicu i Landzi, ali opet su tu i niko ih nedira.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 12 jun 2017, 11:57

KapitenK je napisao/la:
Rooney88 je napisao/la:

Vaše mišljenje molim.

Dajte nam ovu anketu.
Titulu.
mislim da je nikad nismo uzeli kad smo je najavljivali i postavljali kao cilj.
Treba mudro ne najaviti a onda zap, uzmemo je :lol:

Šalim se, fakat šta bi ti najavio?

UPRAVA NAPOLJE!

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 12 jun 2017, 11:58

narodniheroj je napisao/la:Šta god da postavimo za cilj to neće odrediti sudbinu kluba u idućoj sezoni.
Što se lično mene tiče, ako najavimo izgradnju juga ili neki drugi infrastrukturni cilj, trebamo kao cilj odrediti izlazak u Evropu. Ako zastanemo sa infrastrukturom onda kao prioritet odrediti titulu mada sam potpuno svijestan koliko je to težak zadatak za postojeću garnituru. Da imamo malo više pameti pa angažujemo ODMAH Amara, onda se više ne bi razgovaralo na ovu temu. Titule bi se podrazumjevale same po sebi a upravi bi se olakšao ostatak poslova oko kluba.
Nevjerujem da je saradnja izmedju Amara i ove uprave moguca, jer bi uprava morala se pomiriti sa tim da Cenan leti i da sva saradnja sa menadzerima se odkazuje.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 12 jun 2017, 11:59

Bolje je da nista ne najavljuju. Svaku priliku iskoristiti,ali u tisini. Nek drugi obecavaju.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 12 jun 2017, 12:02

Ja cu titulu tek najaviti kad odu iz kluba igraci kojima je kurcobolja u glavi a zna se koji su to i kad vidim 2-3 omladinca konstantno u timu jer njihovo srce kuca 365 dana u godini za Zelju i zive za trofej, nauceni tako dok su mali bili. Tad cu ja titulu najaviti u protivnom cut cete sa istoka kako Slavki hebem mater!
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

KapitenK
Kontakt:

Post Postao/la KapitenK » 12 jun 2017, 12:02

Mislim na one bombasticne najave da titula dolazi na Grbavicu i tako to kao sto su Nikolic i Kostic uradili. To vise ne smijemo sebi dozvoliti.
Zna se sta je cilj Željezničara u svakoj sezoni, ali treba raditi mudro i u tišini.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 12 jun 2017, 12:04

KapitenK je napisao/la:
Mislim na one bombasticne najave da titula dolazi na Grbavicu i tako to kao sto su Nikolic i Kostic uradili. To vise ne smijemo sebi dozvoliti.
Zna se sta je cilj Željezničara u svakoj sezoni, ali treba raditi mudro i u tišini.
Misliš nije nam cilj titula ;)

Znamo šta je ali nije titula ;)

UPRAVA NAPOLJE!

Qwerty90
Kontakt:

Post Postao/la Qwerty90 » 12 jun 2017, 12:05

Za početak nek najave da će Kemo, Denis i Anel imati po 20ak nastupa u sezoni, pa ćemo o ostalim ciljevima u hodu, ne ide nam nikako bombastično najavljivanje ovih velikih ciljeva ...

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

maldini3
Kontakt:

Post Postao/la maldini3 » 12 jun 2017, 12:06

Sve osim titule ove sezone je ravno katastrofi!!! Ako je titula ove sezone bila vrijedna 580 000 € + novac od tv prava i prodatih karata (ovo je minimalno tj. da se ispadne u prvom pretkolu) slijedece sezone to cifra skace sigurno do milion €. Uefa ce kao i svake godine povecati nagradi fond za prvaka, iako se ispadne u prvom pretkolu ide se kao nosioc u LE. Znaci garantovane 4 a vjerovatno i 6 utakmica u euro takmicenjima. Znaci titula je OBAVEZA.
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: zeljovolimte i 23 gosta.