AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Romagnoli13
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Romagnoli13 » 12 jun 2017, 12:44

Di Marzio napisao da je agent Verrattija u Milanu, a goni ga više u vražiju mater dobit' ću srčani. :rol:

Donnarumma to GQ: "I am looking for a house in the center of Milano. I am very attached to Milan." Nek si i ti sine progovorio konačno.Sigurno vidio u kakvu ekipu se Milan pretvara lagano pa više nema dvojbi. :kafa:
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 12 jun 2017, 13:34

Moze i Brahimi kad je vec rasprodaja :)

Sent from my x600 using Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!

SonVolt
Kontakt:

Post Postao/la SonVolt » 12 jun 2017, 13:38

Romagnoli13 je napisao/la:Di Marzio napisao da je agent Verrattija u Milanu, a goni ga više u vražiju mater dobit' ću srčani. :rol:

Donnarumma to GQ: "I am looking for a house in the center of Milano. I am very attached to Milan." Nek si i ti sine progovorio konačno.Sigurno vidio u kakvu ekipu se Milan pretvara lagano pa više nema dvojbi. :kafa:
Prije će biti da imaju sastanak s Juventusom. Ne bi prvi puta bilo da se Juventusovi agenti nalaze s igračem u Milanu.

Ne kontam kako Silva ima medcinski pregled a njegov agent tek sad dogovara uslove oko prelaska?
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 12 jun 2017, 13:41

Mislim da će Verratti u Barcelonu, barem mi je to najrealnije i najizglednije. Sumnjam baš da smo u stanju dovesti igrača za kojeg se otima cijela Europa, i igrača koji bi vjerovatno bio u prvih 11 svakog kluba na svijetu.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 12 jun 2017, 13:45

SonVolt je napisao/la:
Romagnoli13 je napisao/la:Di Marzio napisao da je agent Verrattija u Milanu, a goni ga više u vražiju mater dobit' ću srčani. :rol:

Prije će biti da imaju sastanak s Juventusom. Ne bi prvi puta bilo da se Juventusovi agenti nalaze s igračem u Milanu.

Ne kontam kako Silva ima medcinski pregled a njegov agent tek sad dogovara uslove oko prelaska?
http://gianlucadimarzio.com/en/psg-verr ... ders-agent

Ima sastanak sa direktorom PSG-a koji će poslije vjerovatno sa Juventusom pričati o Di Marii.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 12 jun 2017, 13:51

Nema veze, opet je lijepo pročitati da je agent Verrattija u Milanu :mrgreen:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 12 jun 2017, 13:56

Silva je prosao medicinski,ostala je formalnost potpisa uguvora,

Sljedeci molim :)

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 12 jun 2017, 14:05

Pa Milano je središte svih transfera. Svi klubovi, domaći i strani, dolaze u Milano razgovarati. :mrgreen:
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 12 jun 2017, 14:15

IlCapitano je napisao/la:Pa Milano je središte svih transfera. Svi klubovi, domaći i strani, dolaze u Milano razgovarati. :mrgreen:
Casa Milan je najprometnija ovog ljeta.A Silva je ljekarske jos sinoc obavio, jutros samo drugi dio.Next :kafa:
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 12 jun 2017, 14:22

I had an appointment with you tonight… in Samarra.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 12 jun 2017, 14:26

Dajte nam kakvu sliku u dresu :ljepota:

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 12 jun 2017, 14:31

u svakom slučaju nešto se kuha sa psg-om, možda bude neka trampa sa baccom :mrgreen:

evo napraviše maksuz video za njega maloprije, ovdje se vidi da momak ima dribling i brzinu, nije klasični sidraš... samo strpljivo s njim, ispast će odličan igrač.
a i zna za promjenu opucati penal, naša najveća boljka :rol:

i ja jedva čekam sliku u dresu :ljepota:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

SonVolt
Kontakt:

Post Postao/la SonVolt » 12 jun 2017, 14:34

Silva je dobar marketinški potez jer nismo imali takvu šminku još od neprevaziđenog

slika
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 12 jun 2017, 14:40

Silva ima tehniku, pas, brzinu I dobar udarac glavom, ali njehov najveci problem je to sto mu treba mnogo sansi da postigne pogodak, ali to dodje s vremenom I iskustvom. Ima izvrsno postavljanje I mislim da ima potencijal da bude jedan od boljih napadacaa u Europi :thumbup:

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 12 jun 2017, 14:46

ma dobro momku je tek 21 godina i razumljiva je nekonstantnost, treba biti spreman istrpiti ga narednu sezonu bez da mu neko yebe mater :mrgreen:
ali generalno gledajući njegove kvalitete i stil igre definitivno ima potencijala postati wc napadač, sad je sve na njemu.

samo da se živ i zdrav vrati sa KK, to bi bila ironija života da se teže povrijedi :mrgreen:

eh, šta dalje? :kafa:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 12 jun 2017, 14:48

Jorge Mendes to Sky: "Andre Silva is a young guy with great quality. He can become one of the best strikers in the world. Silva now plays in the national team with the best in the history of football, Ronaldo. Andre wants to learn everything from CR7. He's a hard worker who wants to improve everyday, aggressive but with a lot of technique. Andre Silva will certainly be the best in Italy in the coming years. Ronaldo is very happy for him. Ronaldo told him [Silva] that he is going to play for one of the best clubs in the world and in history. Milan fans will be very happy with Andre. In the recent years I can't recall Milan bringing someone like him in their team. The merit of this negotiations is divided between Fassone & Mirabelli. At this moment, Milan is very well represented. I think this is the first time that we have a deal with a big club without anyone knowing anything about it. This demonstrates their [Fassone and Mirabelli's] great professionalism. With them, Milan will be back again quickly. Diego Costa to Milan? I cannot tell the press what I am speaking about with Milan."

gambler1899
Kontakt:

Post Postao/la gambler1899 » 12 jun 2017, 14:50

gambler1899 je napisao/la:Montela :thumbup:
Musachio :thumbup:
Kessie :thumbup:
Rodriguez :thumbup:
Conti :arrow:
Donaruma
Biglia
Keita
Costa
Silva :thumbup:
James

da vidimo ko ce od navedenih sve potpisati :D
Ovo sam napisao prije nekoliko dana , spominje se još nekoliko imena ali da vidimo ko će od ovih sve doći :)
Zadnja izmjena: gambler1899, dana/u 12 jun 2017, 14:56, ukupno mijenjano 2 puta.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 12 jun 2017, 14:52

Čovjek više ne zna koga da očekuje u Milanellu na ljekarskim, ima pet igrača koji se aktivno povezuju sa Milanom trenutno :rol:

Conti, Biglia, Forsberg, Costa, James, glava puca od ovoliko igrača :mrgreen:

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 12 jun 2017, 14:53

gambler1899 je napisao/la:
gambler1899 je napisao/la:Montela :thumbup:
Musachio :thumbup:
Kessie :thumbup:
Rodriguez :thumbup:
Conti :arrow:
Donaruma
Biglia
Keita
Costa
Silva :thumbup:
James

da vidimo ko ce od navedenih sve potpisati :D
Ovo sam napisao prije nekoliko dana , spominje se još nekoliko imena ali da vidimo ko će od ovih sve doći :)[/quote

Donaruma :thumbup:
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

gambler1899
Kontakt:

Post Postao/la gambler1899 » 12 jun 2017, 14:56

Nisam.vidio nigdje zvanicno da je produžio ugovor?

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []