PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
polupo si lončiće nije lako bit čoban na durmitoruVirtu4l je napisao/la:Slusas sariele, slusas, nemoj se sad vaditi
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Zamijenio sam te sa kolegom iz katolifije, halali.Sariel je napisao/la:Ha?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pu pu pu gluho i bukovicasto bilo..
Mozda nisam normalan.al tompsonovac.pu pu pu ...
Mozda nisam normalan.al tompsonovac.pu pu pu ...
Dje vam je taj famozni tuborg?ajde ba casticu bogami
Mogu mislit u tuborgu sarajevsko puca u 16
Prvo moraš ići na provjeru DNKSariel je napisao/la:Dje vam je taj famozni tuborg?ajde ba casticu bogami
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kaka ba dna..
Gospodin cojk Fukara iz Tuzle.
Je bemu zivot zar je umro sav domacinluk u vama?
Osto samo dusmanluk???
Je bemu zivot zar je umro sav domacinluk u vama?
Osto samo dusmanluk???
nisi zar sariele djecu pravio koja su zastranilaVirtu4l je napisao/la:Prvo moraš ići na provjeru DNKSariel je napisao/la:Dje vam je taj famozni tuborg?ajde ba casticu bogami
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Boze sacuvaj.djeca su crvena linija.no go.nisam ja onaj fasist iz zapadnog mostara.da djecu u ova sranja uvlacim...
Ne može to tako ba, ti misliš samo se ušetaš i kažeš 'ja doš'o'?Sariel je napisao/la:Kaka ba dna..
Moraš imati Željin DNK, znati napamet sastav iz sedamdes'druge i osamdes'četvrte
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Onda je marisana.Virtu4l je napisao/la:Ne može to tako ba, ti misliš samo se ušetaš i kažeš 'ja doš'o'?Sariel je napisao/la:Kaka ba dna..
Moraš imati Željin DNK, znati napamet sastav iz sedamdes'druge i osamdes'četvrte
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Kritika za intepunkciju je urodila plodom. Morati ces poraditi malo na tom polju ali to dode s vjezbom. Covjek uci dok je ziv, ovaj koza...Sariel je napisao/la:Boze sacuvaj.djeca su crvena linija.no go.nisam ja onaj fasist iz zapadnog mostara.da djecu u ova sranja uvlacim...
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- Probisvjet
- Kontakt:
Cestitke Zrinji na osvojenoj tituli.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Gradonacelnik
- Kontakt:
Radi Ordagica?Probisvjet je napisao/la:Cestitke Zrinji na osvojenoj tituli.
Čuvali te zemljo usamljeni vuci, slavio ih narod, zvali se hajduci.
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Dje ce ti koza bit ???Rigoletto je napisao/la:Kritika za intepunkciju je urodila plodom. Morati ces poraditi malo na tom polju ali to dode s vjezbom. Covjek uci dok je ziv, ovaj koza...Sariel je napisao/la:Boze sacuvaj.djeca su crvena linija.no go.nisam ja onaj fasist iz zapadnog mostara.da djecu u ova sranja uvlacim...
Smradek jedan razdvoji formu od sadrzaja.
Forum je. Neformalna zajebancija.
Tipkam s moba milo ion jedna greska ku rac cu zbog vas klosara svaki put stat i ispravit.
Lakse mi ovako ja te je bem a ti pazis na gramatiku.
tompsonovac.kus gore gramaticke i greske.prirode..
Re: RE: Re: RE: Re: PL prepucavanja
Izvinjenje, vjerovatno ne mogu zamisliti koliko je vama iz porodice papkara parnoprstasa tipkanje na mobitel komplicirano.Sariel je napisao/la:Dje ce ti koza bit ???Rigoletto je napisao/la:Kritika za intepunkciju je urodila plodom. Morati ces poraditi malo na tom polju ali to dode s vjezbom. Covjek uci dok je ziv, ovaj koza...Sariel je napisao/la:Boze sacuvaj.djeca su crvena linija.no go.nisam ja onaj fasist iz zapadnog mostara.da djecu u ova sranja uvlacim...
Smradek jedan razdvoji formu od sadrzaja.
Forum je. Neformalna zajebancija.
Tipkam s moba milo ion jedna greska ku rac cu zbog vas klosara svaki put stat i ispravit.
Lakse mi ovako ja te je bem a ti pazis na gramatiku.
tompsonovac.kus gore gramaticke i greske.prirode..
Re: RE: Re: RE: Re: PL prepucavanja
Nije to porodica nego red seljacino kamenjarska.je bem ti uciteljicu i komplet uzgajivacku smjenu beraca smilja.Rigoletto je napisao/la: Izvinjenje, vjerovatno ne mogu zamisliti koliko je vama iz porodice papkara parnoprstasa tipkanje na mobitel komplicirano.
Porodica su bovide kad vec hocws da se praivs pametan.topmsonovac.koj ku rac ja tebi objasnjavam idi ukradi lome.stan ulicu.stadion.
Stavi kakvu barikadu na cesti to tebi ide.kamenjar jedan.nacionalisticki.
SmRt.fasizmu!
Papkari parnoprstasi su naucili koristiti Google. Mi imamo srecu da svjedocimo evoluciji iz prve ruke.
Malo si se tu po kamenjarskom obicaju prekontao.nesto kao uznici haski duznici.Rigoletto je napisao/la:Papkari parnoprstasi su naucili koristiti Google. Mi imamo srecu da svjedocimo evoluciji iz prve ruke.
Dok su tvoji uzgajali ovce po dinaridima i brali smilje moji su isli u skolu.picka te na povrsini izbacila i zakebala se.
Udaras u granit kamencicu a ne u sodu bikarbonu...
Papkari parnoprstasi su se poceli i skolovati. To je sustav koji gajimo i vrednujemo, jednakost za sve!
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.