Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Kako ih Bogicevic nije uputio blagodetima knjiga, doduse jest da je otkrio knjigu u 33 godini, ali bolje ikad nego nikad svakako.Neandertalac je napisao/la:Tako jemaldini3 je napisao/la:Neandertalac je napisao/la:
Nismo se dobro shvatili, piše "navijači" koji su a ne samo Neo. Tako da smo svi krivi
Otjerati Neandertalca i sve forumaše, dovesti nove
Ti ko i Slavko nek je neko drugi kriv samo nek nisi ti![]()
Kaže Slavko da igrači čitaju forume i da to utiče na njih. Pa kaže dalje upravi, smjenjuju se treneri ali kad tad če se forumaši pitati ko je njih doveo jer ih do sada izbjegavaju u kritikama. Po forumašima imamo samo 1-2 igrača da valjaju, trenera ziheraša a Ćenan je Pitar.
Valjda nije tako![]()
Moj zenzo u sportu postoji nešto što se zove odgovornost. Ne možeš kroz klub provući 103 igrača u dvije sezone a pritom potrošiti ogromnu lovu i ne ispuniti ni jedan sportski cilj, a da ne pozoveš na odgovornost one koji su se bavili tim poslovima. Čak šta više jednog od njih promovišeš na funkciju sportskog direktora. Moj zenzo koga boli qrac što će sutra Zakarić imati veću penziju od recimo Tomića jer mu je klub uplatio doprinose na puni iznos plaćeZenzo je napisao/la:Treba otjerati ovu upravu jer veze nemaju sta rade, kao i Slavka i Cenana, a onda svi da se sklone Amaru i njegovim ljudima (novoj upravi) koja ce sve postaviti na svoje mjesto, a naravno za njima dolaze i milioni marka u klub.
Ovdje na forumu uvjeka ista ekipa predvođena jednim likom samo sere i izmislja toplu vodu, znaju sve probleme, uzroke i rjesenje istih, znaju za dugove, za tribine, znaju svaki naredni korak uprave i Slavka.
Konobari iz tuborga imaju fudbal u malom prstu, kao i konobar iz drugih kafica gdje se okupljaju navijaci, inforamcija se prvo pojavi u tuborgu a onda u upravi i klubu.
Kako ste samo naproni, yebo vas pitar Cenan, vazno je da vi znate nekog vaseg ultra-mega SD koji nam treba. Kao i ljude za upravu i trenera.
Slazem se.Neandertalac je napisao/la:Samo ti čekaj pa se mijenjaj kako vjetar puše.
Trener koji ne zna zašto mu igrali nisu trčali u utakmicama za titulu, koji izjavi da su mu ekipe najspremnije a nisu, kojeg javno prozivaju igrači što je jasan znak da ne vlada svlačionicom od mene nema podršku. Pogotovo jer se riješio "trulih" jabuka.
Pa zna sa mladima, rekoše.
Ćenan. Ma zdravo, neću na tu temu uopšte. Ker i tačka.
Podršku može dobiti samo Željo a smatram da sam toliko puta preventivno pisao i da sam bio poslušan a ne napadan da bi danas ako ništa imali par mladih, da ne pretjerujem pa kažem, imal bi tim, trofej, ne bi skršili more para, hrakali legende, stvarali neprijatelje, bili kokuzi.
Ne valja moje pisanje a valja kada se svršava na svaki hebeni potez iako je iz aviona vidljivo da nanosi štetu klubu. Gdje ću šutiti na to, osjećao bi se kao piqka najveća.
Bez uvrede, drug si moj.
Odgovornost je rijec koja se dvije godine ne koristi kod nas. Ukro neko pare ili ih procerdo ko ovi streberi dodje ti isto - gubitak za Zelju. Ne treba sporiti zelju, ali i ja bih da **** Brenu, a ne ide me nikako.narodniheroj je napisao/la:Moj zenzo u sportu postoji nešto što se zove odgovornost. Ne možeš kroz klub provući 103 igrača u dvije sezone a pritom potrošiti ogromnu lovu i ne ispuniti ni jedan sportski cilj, a da ne pozoveš na odgovornost one koji su se bavili tim poslovima. Čak šta više jednog od njih promovišeš na funkciju sportskog direktora. Moj zenzo koga boli qrac što će sutra Zakarić imati veću penziju od recimo Tomića jer mu je klub uplatio doprinose na puni iznos plaćeZenzo je napisao/la:Treba otjerati ovu upravu jer veze nemaju sta rade, kao i Slavka i Cenana, a onda svi da se sklone Amaru i njegovim ljudima (novoj upravi) koja ce sve postaviti na svoje mjesto, a naravno za njima dolaze i milioni marka u klub.
Ovdje na forumu uvjeka ista ekipa predvođena jednim likom samo sere i izmislja toplu vodu, znaju sve probleme, uzroke i rjesenje istih, znaju za dugove, za tribine, znaju svaki naredni korak uprave i Slavka.
Konobari iz tuborga imaju fudbal u malom prstu, kao i konobar iz drugih kafica gdje se okupljaju navijaci, inforamcija se prvo pojavi u tuborgu a onda u upravi i klubu.
Kako ste samo naproni, yebo vas pitar Cenan, vazno je da vi znate nekog vaseg ultra-mega SD koji nam treba. Kao i ljude za upravu i trenera.nas navijače interesuje rezultat. A rezultat smo imali i njime smo se ponosili čak i dan danas se samo na to vadimo kad pričamo najj, najj.
plavousrcu je napisao/la:Ukro neko pare ili ih procerdo ko ovi streberi dodje ti isto
@narodniheroj objasnionarodniheroj je napisao/la:Moj zenzo u sportu postoji nešto što se zove odgovornost. Ne možeš kroz klub provući 103 igrača u dvije sezone a pritom potrošiti ogromnu lovu i ne ispuniti ni jedan sportski cilj, a da ne pozoveš na odgovornost one koji su se bavili tim poslovima. Čak šta više jednog od njih promovišeš na funkciju sportskog direktora. Moj zenzo koga boli qrac što će sutra Zakarić imati veću penziju od recimo Tomića jer mu je klub uplatio doprinose na puni iznos plaćeZenzo je napisao/la:Treba otjerati ovu upravu jer veze nemaju sta rade, kao i Slavka i Cenana, a onda svi da se sklone Amaru i njegovim ljudima (novoj upravi) koja ce sve postaviti na svoje mjesto, a naravno za njima dolaze i milioni marka u klub.
Kako ste samo naproni, yebo vas pitar Cenan, vazno je da vi znate nekog vaseg ultra-mega SD koji nam treba. Kao i ljude za upravu i trenera.nas navijače interesuje rezultat. A rezultat smo imali i njime smo se ponosili čak i dan danas se samo na to vadimo kad pričamo najj, najj.
Prosao ljekarski pregled, bice oficijalno do kraja dana.Blueboy1 je napisao/la:Graovac je na ljekarskim i ako sve bude u redu potpisuje danas.
Bravo Virtu. Joj kakav je ovo doktor igre Allahu dragi, poslije prvog primanja i dijagonale, znao sam da samo njegov dres dolazi u obzirVirtu4l je napisao/la:![]()
Trenutno korisnika/ca: Levin, Lokomotifa i 26 gostiju.