Manchester United FC - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Transferi
Ako se dovede Fabinho, iz ove perspektive bi se moglo reći o apsolutnom pogotku. Po meni najvažniji igrač Monaca.
novinar koji je prije par dana pisao kako se Di Maria vraca u UnitedNitro je napisao/la:To za Fabinha je objavio novinar The Suna, najpouzdanije novine na otoku.
Za Fabinha kaze 100% gotovo
Di Marzio je potvrdio prije 15tak dana da su poceli pregovori e sad do koje faze je to doslo pitanje je
Ali bi bio pun pogodak
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
MrUnited,OfficialAgent.
Strasan bi transfer bio. Samo eto ako je taj izvor onda je suplja prica.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Teško da imamo bolju, a dostupnu, 6-icu za dovesti. All round igrač veznog reda, skoro podjednako dobar i defanzivno i ofanzivno. Kad mu dodamo Herreru i Pogbu može biti samo bolji nego što je sad. Dodatna prednost je što pokriva i poziciju desnog beka. Odličan s loptom u nogama, za razliku od Bakayoka, koji se također spominjao. Jbg, kad već nismo u borbi za Verratija ili Nainggolana, on dođe kao najbolje rješenje.
Kakav kraljPoliceman je napisao/la:novinar koji je prije par dana pisao kako se Di Maria vraca u UnitedNitro je napisao/la:To za Fabinha je objavio novinar The Suna, najpouzdanije novine na otoku.dakle tipican zaposlenik The Suna
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
-
reddevil96
- Kontakt:
Calciomercatocom(En) @CmdotCom_En
#MUFC confident of securing 40 million deal for #Perisic as he tells his new boss that he's going to Old Traffordhttp://****/2tct3Dk
1:08 PM - 12 Jun 2017
Mourinho prije par dana dao intervju gdje se žalio da u unitedovoj ekipi osim starijih igrača nema igrača koji su osvajali trofeje a on dovodi igrača od 28.5g koji nikad nije osvojio nista bitno
Sam sebi mourinho u usta skače
Sent from my iPhone using Tapatalk
#MUFC confident of securing 40 million deal for #Perisic as he tells his new boss that he's going to Old Traffordhttp://****/2tct3Dk
1:08 PM - 12 Jun 2017
Mourinho prije par dana dao intervju gdje se žalio da u unitedovoj ekipi osim starijih igrača nema igrača koji su osvajali trofeje a on dovodi igrača od 28.5g koji nikad nije osvojio nista bitno
Sam sebi mourinho u usta skače
-
reddevil96
- Kontakt:
Griez potpisao novi ugovor s Atletico, ne znam je li dignuta klauzula ali vjerojatno nista od njega ni sljedece godine u Unitedu
Velika šteta
Velika šteta
- GhostRecon
Corriere dello Sport obaveštava da Ivan Perišić želi transfer u Manchester United i je odbio Spallettija da bude i naredne sezone dio Intera.
Hmm
Hmm
Griezmann je odbio juriti dječački san da ne bi ispao pi.čka u Madridu, bar tako on misli. Glupa odluka, ali kako god.
Dječački san mu je igrat za Real Madrid.Nitro je napisao/la:Griezmann je odbio juriti dječački san da ne bi ispao pi.čka u Madridu, bar tako on misli. Glupa odluka, ali kako god.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
navodno je ostala istareddevil96 je napisao/la:Griez potpisao novi ugovor s Atletico, ne znam je li dignuta klauzula ali vjerojatno nista od njega ni sljedece godine u Unitedu
Velika šteta
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Da, David Beckham je nosio sedmicu dugih rukava u Realu iz Madrida.Lillard je napisao/la:Dječački san mu je igrat za Real Madrid.Nitro je napisao/la:Griezmann je odbio juriti dječački san da ne bi ispao pi.čka u Madridu, bar tako on misli. Glupa odluka, ali kako god.
Di Marzio: PSG have asked informations about Ivan Perisic, to know how much the negotiations with Manchester United are advanced. They haven't reach an agreement yet so Paris Saint-Germain will evaluate about whether they'll make an offer for the Croatian player in the coming days.
Hoce PSG da nam otme glavnu metu
Hoce PSG da nam otme glavnu metu
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
Pa nije budala, da ode u losiji klubNitro je napisao/la:Griezmann je odbio juriti dječački san da ne bi ispao pi.čka u Madridu, bar tako on misli. Glupa odluka, ali kako god.
27.10.2020
Samo najobičnija neznalica, kakvih je prepun ovaj forum, ne vidi da je Greizmannovo potpisivanje ugovora identičan pattern Suarezovom u Liverpoolu prije prelaska u Barcelonu, ili Ronaldovom u Unitedu prije prelaska u Real. Klauzula mu je identična, a za vjernost dodatne godine dobija povećanu platu u toj godini. Taj je iduće sezone Unitedov, nema nikakve dileme.
Možemo reći da je i nas izradio, trebali smo ga da ove godine napadnemo svim silama, neće doći, a duga je godina i sezona da ga tek tako čekaš. Do tad United mora naći dostojne alternative pa ako budemo uspješni sa takvim igračima, šta će nam onda Griezmann?
- theboss_RD07
- Kontakt:
Za koga ono ti navijas, molim te?leorey je napisao/la:Pa nije budala, da ode u losiji klubNitro je napisao/la:Griezmann je odbio juriti dječački san da ne bi ispao pi.čka u Madridu, bar tako on misli. Glupa odluka, ali kako god.Atletico je dimenzija vise od ovog Manchestera ruznogzagledanje United.
⭐
Nije bitno ovdje za koga ja navijam. Ja sam volio pogledati utakmicu Uniteda 2008 godine, gdje nisu dali protivniku da izadju iz 16. Jer volim pogledati lijep, napadacki nogomet. Tim kupis i neutralca.theboss_RD07 je napisao/la:Za koga ono ti navijas, molim te?leorey je napisao/la:Pa nije budala, da ode u losiji klubNitro je napisao/la:Griezmann je odbio juriti dječački san da ne bi ispao pi.čka u Madridu, bar tako on misli. Glupa odluka, ali kako god.Atletico je dimenzija vise od ovog Manchestera ruznogzagledanje United.
Igraci kao sto je Griezmann bi bez pogovora dosli u takav klub 2008. U 2017 godini to nije slucaj. Zasto ? To je nesto sira tema, o kojoj ne bih sada.
27.10.2020
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ista je ostala klauzula, ide on iduće sezone.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.