Nemoj nas furati brate, ne treba nam toSiouxLukavac je napisao/la:sutra od 11-12h očekujte poruku

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Nemoj nas furati brate, ne treba nam toSiouxLukavac je napisao/la:sutra od 11-12h očekujte poruku
Da ti se ne bude štucalo sutra oko podneSiouxLukavac je napisao/la:sutra od 11-12h očekujte poruku
E ovdje ja mogu da potvrdim da Mehmedagić nije, čeka angažman u Izrael.HordasIstok je napisao/la:MartinSco je napisao/la:Jel iz tvog kantona?SiouxLukavac je napisao/la:sutra od 11-12h očekujte poruku
mehmedagic ili neko deseti
FrancescoTotti je napisao/la:Evo kapitalacaaa
A napadač?escobarpablo je napisao/la:Sutra potpisuje holanđanin Al Me Neyde.
Ja hoću da neko spomene Ordagića, al neće niko...HordasIstok je napisao/la:MartinSco je napisao/la:Jel iz tvog kantona?SiouxLukavac je napisao/la:sutra od 11-12h očekujte poruku
mehmedagic ili neko deseti
Bekić je garant zbog njeg i odbio potpisati ugovor.escobarpablo je napisao/la:Neko napisa na jednoj od grupa da Dulja definitivno ide. Naši nudili 8 000 eura platu, svako 6 mjeseci po 50 000 KM, + stan.
muhamedhulk je napisao/la:Liivak odigrao 85 min za U21 Estoniju protiv Albanije.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, miguelramos, mnon46, riki46, SHZ82, skoJaa i 60 gostiju.