Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
Re: Rukometna reprezentacija BiH
Vidit cemo koliko mozemo protiv Španije, nama ova utakmica ne znači gotovo nista ukoliko Austrija pobjedi Finsku..
Rezultat je trend, ideal je vječan!
-
- Kontakt:
Jučerašnji Avaz :
... U ponedjeljak i utorak odradit ćemo još jednu videoanalizu. Što se tiče atmosfere u ekipi, svi želimo samo jedno - plasman na Euro. Najvažnije je da volju, želju i motiv prenesemo na parket i da damo sve od sebe da napravimo pravo malo čudo te da savladamo favorizirane Špance i tako kolo prije kraja osiguramo plasman na Evropsko prvenstvo - kazao je Šuman.
To je ono što sam ja govorio, Šuman već mjesecima govori da pobjedom protiv Španije osiguravamo Euro. Ne znam vala da bi toliki zayeb napravio pa o ovome trabunjao mjesecima ako nije istinit navod ... Znači da bi se trebala gledati gol razlika, naša je +6 ako se ne varam, Austrija ima -15.
... U ponedjeljak i utorak odradit ćemo još jednu videoanalizu. Što se tiče atmosfere u ekipi, svi želimo samo jedno - plasman na Euro. Najvažnije je da volju, želju i motiv prenesemo na parket i da damo sve od sebe da napravimo pravo malo čudo te da savladamo favorizirane Špance i tako kolo prije kraja osiguramo plasman na Evropsko prvenstvo - kazao je Šuman.
To je ono što sam ja govorio, Šuman već mjesecima govori da pobjedom protiv Španije osiguravamo Euro. Ne znam vala da bi toliki zayeb napravio pa o ovome trabunjao mjesecima ako nije istinit navod ... Znači da bi se trebala gledati gol razlika, naša je +6 ako se ne varam, Austrija ima -15.
Suman se nada ponovnom kiksu Austrije protiv Finske i mi bi pobjedom u Skenderiji vec osigurali plasman na prvenstvo , ali za to su male sanse , pogotovo da Austrija ponovo izgubi ...
Udarila mu u glavu pedofilija.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
High je napisao/la:Udarila mu u glavu pedofilija.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Izgleda da Šuman ima dojavu da Austrija neće dobiti Finskuboomerang5 je napisao/la:Jučerašnji Avaz :

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ko prenosi ove dvije utaknice BHT1 ili Face?
Rezultat je trend, ideal je vječan!
- SantiCazorla08
- Kontakt:
Al' kako loša promocija ovih duela sa Španijom i Austrijom, nigdje nikakve najave na televizijama, po portalima su možda izašle tri vijesti u zadnjih 10 dana, od toga dva intervjua Šumana i jedna vijest o formiranju novog saveza.
Niko da spomene utakmice, u kakvom su sastavu Španija i Austrija, da li možemo, da li ne možemo do Eura u Hrvatskoj, neke analize nešto. Nemoguće je da ne postoji nijedan sportski novinar koji se razumije u rukomet da napiše koji tekst vezano za ove utakmice...
Niko da spomene utakmice, u kakvom su sastavu Španija i Austrija, da li možemo, da li ne možemo do Eura u Hrvatskoj, neke analize nešto. Nemoguće je da ne postoji nijedan sportski novinar koji se razumije u rukomet da napiše koji tekst vezano za ove utakmice...
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- hule_barca
- Kontakt:
Rules for classification: 1) points; 2) head-to-head points; 3) head-to-head goal difference; 4) head-to-head number of goals scored; 5) goal difference.
Stvarno ne znam kako Bilal misli s pobjedom protiv Španije osigurati plasman ako Austrija uzme Finsku.
Stvarno ne znam kako Bilal misli s pobjedom protiv Španije osigurati plasman ako Austrija uzme Finsku.
Mes Que Un Club
Tada nam igra i remi u AustrijiAlminjo99 je napisao/la:Vidit cemo koliko mozemo protiv Španije, nama ova utakmica ne znači gotovo nista ukoliko Austrija pobjedi Finsku..
"Put ka Evropskom prvenstvu nam je otvoren, imamo dvije utakmice u kojima znamo šta nam je potrebno. Moja lična želja je da u srijedu završimo to putovanje, a to znači da savladamo veliku Španiju i da nas pogleda sreća u Finskoj. Nadam se da će nam publika u ‘Skenderiji’ biti vjetaru leđa, jer se nalazimo pred istorijskim rezultatom, prvim plasmanom na Evropsko prvenstvo. Dakle, idemo da probamo pobijediti Španiju i učinićemo sve da ostvarimo taj cilj“, kaže Šuman za AA.hule_barca je napisao/la:Rules for classification: 1) points; 2) head-to-head points; 3) head-to-head goal difference; 4) head-to-head number of goals scored; 5) goal difference.
Pusti ove Avazove novinare šta pišu, još su jednom pisali da nam treba pobjeda protiv Španije za plasman na EP, ili ne znaju ili ne prenose dobro Šumanove riječi.
Bit će TV-prijenos, na FACE-u.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- hule_barca
- Kontakt:
Sad je već jasnije. Bez obzira što je Austrija veliki favorit u Finskoj, za očekivati je da se i Finci neće tako lahko predati, mada kao što gledam (pesimista, haman me tako navikli), fasovaćemo od Španije 1 gol razlike, istrošiti se bespotrebno i onda u punoj euforiji popušiti u Beču
.

Mes Que Un Club
Ne znam za vas, ali po meni nikakve euforije nema.. Misli ja ću lično ići, ali moji prijatelji niko nista, danas pitam ovog jednog kaze ko igra, gdje, sta reko u redu je nema veze. Nisam optimističan u smislu navijačča, izgleda da će Sarajlije opet "izdati" 

FK Sarajevo !
-
- Kontakt:
Zastrašujuča je nezainteresiranost javnosti za rukomet u BiH.Najave predstoječih mečeva nigdje.O fudbalerima svakodnevno na desetine informacija o rukometašima NIŠTA ili vrlo malo. Nije ni spomenuto da su bili kao podrška fudbalerina na utakmici protiv Grčke. Niti jedne vijesti niti slike sa subotnje večere gdje je bilo 130 rukometaša svih selekcija BiH u Sarajevu. Nigdje najave,analize predstoječih važnih utakmica. A u slučaju neuspjeha pljuvanju i vrijeđanju nečeg biti kraja. Da nema Jasmina Tajiča novinara oslobođenja o rukometašima i repki se nebi ništa ni znalo. Nek je sportskim novinarima na čast. E takvi smo mi.Raonffa je napisao/la:Al' kako loša promocija ovih duela sa Španijom i Austrijom, nigdje nikakve najave na televizijama, po portalima su možda izašle tri vijesti u zadnjih 10 dana, od toga dva intervjua Šumana i jedna vijest o formiranju novog saveza.
-
- Kontakt:
Tebi jarane niko ne valja. Panič igra sezonu života. Malinovič trenutno ima problema sa povredama a kad si ti gledao zadnji put Lončara?ovisnik je napisao/la:Šuman pokušava da proširi roster i traga za igračima,što je pohvalno, ali mu je problem zaista mali izbor igrača bar solidne kvalitete koji su rođeni u BiH.Na spisak je stavio sve što imalo vrijedi a vezano je za BiH, ali je to prilično tanko.Ako savez konačno zaživi za naredni ciklus kvalifikacija ili EP ako izborimo,mora se pokušati naturalizovati neki bek šuter koji može zabiti 7+ golova jer mi takvog nemamo.Nikola je svoje dao,lončar se ne razvija kako smo se nadali,šarac nas je odbio,a malina,vegar,savić i panić nisu taj kvalitet.Šuman će napraviti rezultat s ovom repkom samo da ga savez bar malo proprati
Stoji da je rukomet relativno nepopularan sport, al' eto kod nas bi rukomet trebao biti treći sport po popularnosti iza fudbala i košarke. Al' eto kako nemamo nekog "rukometnog Džeku" ili "rukometnog Teletovića", tako je i interes ljudi manji. Mada, siguran sam da kod nas u državi ima mnogo mnogo ljudi koji vole rukomet, al' jednostavno nam je liga za qurac, klubovi nekonkurentni u europskim okvirima, reprezentacija prosjek i eto dobiješ ovo što imaš, tj. slabo šta imaš u medijima o našoj reprezntaciji.zlatnidjecaci je napisao/la:Zastrašujuča je nezainteresiranost javnosti za rukomet u BiH.Najave predstoječih mečeva nigdje.O fudbalerima svakodnevno na desetine informacija o rukometašima NIŠTA ili vrlo malo. Nije ni spomenuto da su bili kao podrška fudbalerina na utakmici protiv Grčke. Niti jedne vijesti niti slike sa subotnje večere gdje je bilo 130 rukometaša svih selekcija BiH u Sarajevu. Nigdje najave,analize predstoječih važnih utakmica. A u slučaju neuspjeha pljuvanju i vrijeđanju nečeg biti kraja. Da nema Jasmina Tajiča novinara oslobođenja o rukometašima i repki se nebi ništa ni znalo. Nek je sportskim novinarima na čast. E takvi smo mi.Raonffa je napisao/la:Al' kako loša promocija ovih duela sa Španijom i Austrijom, nigdje nikakve najave na televizijama, po portalima su možda izašle tri vijesti u zadnjih 10 dana, od toga dva intervjua Šumana i jedna vijest o formiranju novog saveza.
Al' zato ako se plasiramo na EP, a nadam se da hoćemo, vidjet ćeš kako će se krenuti pratiti rukometna reprezentacija, pratila se u Kataru, možeš misliti kako će se tek pratiti ako odemo na EP koje se odražava u Hrvatskoj. Svi će odjednom biti rukometni stručnjaci, od novinara do običnih ljudi koji su tri puta u životu gledali rukomet

-
- Kontakt:
Ništa fudbaleri nemaju više uspjeha od rukometaša.Plasman u Brazil rukometaši plasman u Katar. Rukometaši kakvi su takvi su.Trenutno boljih nemamo .Zaslužuju bolji respekt.
Mi da imamo ovako stručnog i "drčnog" selektora u fudbalskoj reprezentaciji kao što je Šuman u rukometu , čovjek je nas preporodio ...Ima ekstra pristup, hvala mu što radi maltene volonterski. Ali čovjek ima viziju , znanje , vidi se da je pravi patriota , ne boji se nijednog protivnika , na pobjedu se ide svaki put , ne ziheraški kao u fudbalskoj reprezentaciji Baždarević ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.