Pomjeri se s mjesta!High je napisao/la:Možda je Hrustemović ponovo potpisao!
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Pomjeri se s mjesta!High je napisao/la:Možda je Hrustemović ponovo potpisao!
Pomjeri tastaturu odmah!Evolution87 je napisao/la:Pomjeri se s mjesta!High je napisao/la:Možda je Hrustemović ponovo potpisao!
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Da mi je dočekat da svane to Sutra kad dolazi pojačanje... ovo me podsjeća na onu novogodišnju Vizu za budućnost kad Sudo vara radnike, "isplata će biti sutra).hrn je napisao/la:Ordagic sutra potpisuje
Ili kad čeka onog starca, koji mu je trebao donijeti velike pare, umjesto kojih donese pozdravno pismo.skoroalen je napisao/la:Da mi je dočekat da svane to Sutra kad dolazi pojačanje... ovo me podsjeća na onu novogodišnju Vizu za budućnost kad Sudo vara radnike, "isplata će biti sutra).hrn je napisao/la:Ordagic sutra potpisuje
Ja ja, pa ga muzičari prebiju.High je napisao/la:Ili kad čeka onog starca, koji mu je trebao donijeti velike pare, umjesto kojih donese pozdravno pismo.skoroalen je napisao/la:Da mi je dočekat da svane to Sutra kad dolazi pojačanje... ovo me podsjeća na onu novogodišnju Vizu za budućnost kad Sudo vara radnike, "isplata će biti sutra).hrn je napisao/la:Ordagic sutra potpisuje
Mogo bi ti sletit u BanoviceSiouxLukavac je napisao/la:Ne smijem vam ništa reć, pokvarit ću transfer.![]()
Kad dovedu par igrača od kojih ja bolje ne igram, onda ću ići da ih gledam.FrancescoTotti je napisao/la:@joker sutra u pol 6 je trening na Jahorini, mogao si otic mozda te puste da gledas ovog puta
Jazuk je, jer sam novi dres mislio promovirati u Vistafonu.esprit24 je napisao/la:Ja nmg da vjerujem da je istina da cemo igrati u starim dresovima iducu sezonu. Pa brate do zla da je ratno stanje pa da se ne moze nabaviti nova oprema. Ne znam mozda vi niste perfekcionisti, al meni oprema znaci dosta. Bolje je bilo sa Haad-om barem smo svake godine imali novi dres
Ma cim jedan dobar igrac dodje svi ce svrsavat.Zagor je napisao/la:Ma meni vala svejedno za dresove, jes lijepo promjeniti, svake godine drugi, al opet najvaznije je da su nam Bordo, a ne crveni, te da je grb normalno prisiven, ostalo je manje vise vazno...
A brate ja kako dodje ovaj transfer rok udjem na forum na dan barem po 100 puta, dok kad je trajala liga mozda par puta. Ulazim ovih dana, nista znacajno da procitam, samo negativa.. Valjda bude bolje..
Kako je krenulo prije ćemo ponovo dočekati Zvijezdu Gradačac.FrancescoTotti je napisao/la:Kad docekamo Zvezdu u playoffu![]()
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bvsic, juka55, nedimmmm1337 i 50 gostiju.