PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Tompsoncicu.
Vidili smo mi svi sta i kako vi gajite.ajde malo rukicu u zrak i zapjevaj onu vasu nesto u vezi doma ...
Doduse jes da je to blize rikanju.sta govedo zna sta je pj2vanje..
Vidili smo mi svi sta i kako vi gajite.ajde malo rukicu u zrak i zapjevaj onu vasu nesto u vezi doma ...
Doduse jes da je to blize rikanju.sta govedo zna sta je pj2vanje..
Zadnja izmjena: Sariel, dana/u 12 jun 2017, 22:42, ukupno mijenjano 1 put.
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Vid ovog dusmana.ko da mu je juka ujko..Eisenbahner1921 je napisao/la:"papkari parnoprstasi"
Boze sacuvaj![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tompsoncicuuu crni pticu.znas li onu dje goveda ricu?kako ne znas?to ti je zov rodn og kraja..
Tompsoncicuuu crni picicuuu..
Kus gore uvrede tompsoncic fasist idol...
Govedo koje rice glazbena zvijezda no.1

Kus gore uvrede tompsoncic fasist idol...
Govedo koje rice glazbena zvijezda no.1
Tompsoncicuuu pe dercicuuu muuuuu
Je bem ti naramak smilja.
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Papkari parnoprstasi su se poceli baviti i poezijom.Sariel je napisao/la:Tompsoncicuuu crni pticu.znas li onu dje goveda ricu?kako ne znas?to ti je zov rodn og kraja..
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Takozvana.a fakat bivsa erceg bosno ...uznicima haskim duznicima srce konusno muuuuuuuuRigoletto je napisao/la:Papkari parnoprstasi su se poceli baviti i poezijom.Sariel je napisao/la:Tompsoncicuuu crni pticu.znas li onu dje goveda ricu?kako ne znas?to ti je zov rodn og kraja..
Tematski parti na Pl prepucavanjima ponedjeljkom navecer pod nazivom Kozije ludilo
Re: Odg: RE: Re: PL prepucavanja
Bruceloza je yebena bolest!!Rigoletto je napisao/la:Tematski parti na Pl prepucavanjima ponedjeljkom navecer pod nazivom Kozije ludilo
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Stipu vola stukli mu jaja i dali gulas da jede, ustrojili ga ostalo mu da laprda iz tora.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Re: RE: Re: Odg: RE: Re: PL prepucavanja
Netko mu je stavio drogu u sijeno ili su bili na ispaši na nekoj kontaminiranoj livadi, ne vidim drugog objašnjenjaALOBOLA je napisao/la:Bruceloza je yebena bolest!!Rigoletto je napisao/la:Tematski parti na Pl prepucavanjima ponedjeljkom navecer pod nazivom Kozije ludilo
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Koji naučnici ma akademici se sastaliRigoletto je napisao/la:Netko mu je stavio drogu u sijeno ili su bili na ispaši na nekoj kontaminiranoj livadi, ne vidim drugog objašnjenjaALOBOLA je napisao/la:Bruceloza je yebena bolest!!Rigoletto je napisao/la:Tematski parti na Pl prepucavanjima ponedjeljkom navecer pod nazivom Kozije ludilo
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Rigoletto je napisao/la:Netko mu je stavio drogu u sijeno
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
e sve u ku.racVirtu4l je napisao/la:Rigoletto je napisao/la:Netko mu je stavio drogu u sijeno![]()
Životni saputnik! 1921
Mora da je ona nova gadro kako se ono zove kokRodil , jel se tako kaze Sari
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"
Najjaci su mi ovi sadakajevski pacenici koji se krevelje tumpsonovcima da bi kao izgledalo smijesno , sampi vas sve zajedno.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Drago im što su im šokci puštaju titule redovnoavenija je napisao/la:Najjaci su mi ovi sadakajevski pacenici koji se krevelje tumpsonovcima da bi kao izgledalo smijesno , sampi vas sve zajedno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.