AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Dova postaca se ne odbija!!! Na Bajram svi da nam platite kahvu za nase dove, vidite kako se isplati moliti...
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ovo je ključna stvar.Uzalud ti sav talenat ovog svijeta ako ne daješ od sebe 120%.U najbolji mogući vakat igra u Portugalu.Tamo će još barem dvije godine biti u mogućnosti da trenira i igra sa najvećim radoholičarem u modernom fudbalu. I ako sam mišljenja da je Messi najbolji ikad, isto tako sa mišljenja da je Cristiano pravi primjer kako jedan profesionalni igrač treba da trenira i radi na sebi. Svi smo vidjeli kako su se mnogi igrači upropastili zbog nerada.A bili su vjerovatno talenotovaniji i od Ronalda, evo odmah dva primjera Robinho i Quaresma.rope11 je napisao/la:dovedeš jednog od najboljih mladih napadača koji ima potencijala postati wc igrač za samo 38 miliona što je postala uobičajena cijena u svijetu fudbala za takve igrače (a milan je još dobro prošao jer je prvobitna cijena u klauzuli bila 60 miliona) i opet neko nađe tražiti mane![]()
da je milan bio u poziciji dovesti aubu ili moratu, doveli bi, ali pošto još nisi u mogućnosti ići rame uz rame sa najvećim klubovima izabrali su najbolju moguću alternativu.
čak i u slučaju da flopne, momak je prilično popularan i vrlo brzo će se sam otplatiti tako da je to win-win situacija
ali radi ovog dijela vjerujem da će uspjeti, osim talenta ima šampionski mentalitet koji je odlika velikih igračaIma i jednu zanimljivu sličnost sa Ronaldom. Ono koji poznaju Silvinu priču kažu da je poput Ronalda ludi radoholičar. Trenira više od svih ostalih, gori od želje da da napreduje i da se usavrašava. Ronaldo mu je idol i daje mu savete kako da ide njegovim stopama i kako da uvek bude što bolji.samo ga treba istrpiti i pustiti da se razvija, bit će to ok.
I još jedna stvar mi je zapala za oko oko malog Silve, naime danas je izjavio " da nije čisto moja odluka i moja velika želja da pređem u Milan, to se nikad ne bi ni desilo.Presretan sam."
Dalje, koliko je to igrača u prvih 60ak profesionalnih utakmica za klub i reprezentaciju imalo učinak od 31 gola i 14 asistencija? Također Porto je sve osim neozbiljan klub, a Portugalska liga je jedan od top 5 u Evropi. Samo 38M za njega je sića u današnjem fudbalu.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Romagnoli13
- Kontakt:
Very happy with this new challenge it's a honor to dress the A.C. Milan shirt!

Edit: Milan will close a deal for Conti with Atalanta within the coming two weeks. Transfer fee should be around €25m [Alfredo Pedullà]. Da se i ovo konačno privede kraju.

Edit: Milan will close a deal for Conti with Atalanta within the coming two weeks. Transfer fee should be around €25m [Alfredo Pedullà]. Da se i ovo konačno privede kraju.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- _forzamilan_
- Kontakt:
Usutili se za Bigliu ili nemaju vremena za njega trenutno. Steta bi bilo ako ne dodje.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
- Romagnoli13
- Kontakt:
Taj posao koči peškirić Keita.Naime Milan i Lazio su se dogovorili da oni dođu u paketu vrijednom 52M, i to 32M Keita i 20M Biglia, međutim peško se nećka i ako konačno odbije Milan.Lazio želi onda 25M za Bigliu, što znači da klubovi moraju ponovo za pregovarački sto._forzamilan_ je napisao/la:Usutili se za Bigliu ili nemaju vremena za njega trenutno. Steta bi bilo ako ne dodje.
inace pratim Porto i mogu sa sigurnoscu da tvrdim da lik ne kosta 38 miliona i da je preplacen barem u ovom trenutku jer je odigrao samo jednu sezonu za prvi tim Porta u kojoj nije bas toliko odskakao od ostalih da se moze reci e ovaj ce biti strasan igrac, sto ne mora znaciti da nece postati no po meni je u ovom trenutku malo rizicno dati tolike pare za njega, no u Milanu ocito vjeruju da se isplati rizikovati i nek im je sa srecom, nista ja protiv momka nemam naprotiv, kao simpatizeru Porta mi je drago kad ovi igraci uspiju u vecim klubovimagambler1899 je napisao/la:Mislim da su odma demantovani...maldini3 je napisao/la:Borja Valero je novo ime koje se povezuje sa nama. I kako se cini veoma je blizu potpisa (marca je izvor info). Nisam nesto odusevljen ako je ovo istina
@THEC zbog cega preplacen? u ova luda vremena sto se tice transfera mislim da je cijena "realna"
Pyro is not a crime !
-
gambler1899
- Kontakt:
Bez doze rizika nema ni profita, ista stvar bi bila i sa Belotijem koji ima jednu dobru sezonu i Mbapea ko dovede isto postoji rizik da ne bude ono što svi ocekuju.... ovako tih 38miliona zvuci smijesno spram 100-120miliona koliko za pojedine traže..Vrijeme će pokazati da li je napravljen pravi potez ne samo za njega nego i za ostale..THEC je napisao/la:inace pratim Porto i mogu sa sigurnoscu da tvrdim da lik ne kosta 38 miliona i da je preplacen barem u ovom trenutku jer je odigrao samo jednu sezonu za prvi tim Porta u kojoj nije bas toliko odskakao od ostalih da se moze reci e ovaj ce biti strasan igrac, sto ne mora znaciti da nece postati no po meni je u ovom trenutku malo rizicno dati tolike pare za njega, no u Milanu ocito vjeruju da se isplati rizikovati i nek im je sa srecom, nista ja protiv momka nemam naprotiv, kao simpatizeru Porta mi je drago kad ovi igraci uspiju u vecim klubovimagambler1899 je napisao/la:Mislim da su odma demantovani...maldini3 je napisao/la:Borja Valero je novo ime koje se povezuje sa nama. I kako se cini veoma je blizu potpisa (marca je izvor info). Nisam nesto odusevljen ako je ovo istina
@THEC zbog cega preplacen? u ova luda vremena sto se tice transfera mislim da je cijena "realna"
- Romagnoli13
- Kontakt:
Standardni prvotimac Evropskog prvaka i igrač koji je odlično počeo svoju karijeru vrijedi 38M pa kako god da okreneš. Real Madrid je platio 50M za igrača koji ima odigranih 10 minuta u Brazilskoj ligi.Eh to se zove rizik, a ovo ljeto će neko platiti i 120-130M za igrača koji ima jednu dobru sezonu.I to je rizik.A 38M za igrača koji se već ustalio u prvom timu Portugala i Porta je ništa, sića takoreći.THEC je napisao/la:inace pratim Porto i mogu sa sigurnoscu da tvrdim da lik ne kosta 38 miliona i da je preplacen barem u ovom trenutku jer je odigrao samo jednu sezonu za prvi tim Porta u kojoj nije bas toliko odskakao od ostalih da se moze reci e ovaj ce biti strasan igrac, sto ne mora znaciti da nece postati no po meni je u ovom trenutku malo rizicno dati tolike pare za njega, no u Milanu ocito vjeruju da se isplati rizikovati i nek im je sa srecom, nista ja protiv momka nemam naprotiv, kao simpatizeru Porta mi je drago kad ovi igraci uspiju u vecim klubovimagambler1899 je napisao/la:Mislim da su odma demantovani...maldini3 je napisao/la:Borja Valero je novo ime koje se povezuje sa nama. I kako se cini veoma je blizu potpisa (marca je izvor info). Nisam nesto odusevljen ako je ovo istina
ma preplacuju se danas igraci opasno, al jbg takvo vrijeme doslo, ugl ja skidam kapu upravi Porta, momak je prosle godine prakticno u ova doba igrao za njihovu B ekipu a evo godinu dana kasnije je igrac Milana, i reprezrntativac Portugala vrijedan 38 miliona eura, za mene licno fascinantno, i zato mi i izgleda nerealno i ovaj transfer i ova cifra ovako brzo, no da je talentovan jeste i najiskrenije se nadam da ce uspjeti napraviti dobru karijeru
ps. i za MIlan bi bilo pametno da imaju i jednog iskusnijeg napadaca koji ce mu pomoci jer pritisak je i u Portu igrati no Milan je ipak veci nivo i trebat ce mu mozda i malo vremena da se navikne na sve to
ps. i za MIlan bi bilo pametno da imaju i jednog iskusnijeg napadaca koji ce mu pomoci jer pritisak je i u Portu igrati no Milan je ipak veci nivo i trebat ce mu mozda i malo vremena da se navikne na sve to
Pyro is not a crime !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Pa radi se na tome da dođe jedan iskusniji napadač kako bi Silva bio pod manjim pritiskom.Vjerovatno će to biti igrač koji već ima iskustva u Serie A.THEC je napisao/la:ma preplacuju se danas igraci opasno, al jbg takvo vrijeme doslo, ugl ja skidam kapu upravi Porta, momak je prosle godine prakticno u ova doba igrao za njihovu B ekipu a evo godinu dana kasnije je igrac Milana, i reprezrntativac Portugala vrijedan 38 miliona eura, za mene licno fascinantno, i zato mi i izgleda nerealno i ovaj transfer i ova cifra ovako brzo, no da je talentovan jeste i najiskrenije se nadam da ce uspjeti napraviti dobru karijeru
Gledam Silva odmah dobija na popularnosti,za jedan dan 50k ima vise fanova na instagramu,vjerovatno su sve zene 
Nego nismo nikoga doveli ima 24 h to me brine
Nego nismo nikoga doveli ima 24 h to me brine
pravda za nas muškarce, i ja sam ga zapratio
čitam da pastore hoće ići i da su inter i milan moguće destinacije, može
za dvadesetak miliona i pojačanje za prvi ozbiljni milan poslije dugo godina, što da ne, poslije se lako može zamjeniti boljim igračem kad postaneš bitan faktor u evropi.
ako postoji bolji kreativac na tržištu kojeg možemo ugrabiti, recite
jedino bih volio eriksena ili hakana, ali oni su predaleko od milana.
čitam da pastore hoće ići i da su inter i milan moguće destinacije, može
za dvadesetak miliona i pojačanje za prvi ozbiljni milan poslije dugo godina, što da ne, poslije se lako može zamjeniti boljim igračem kad postaneš bitan faktor u evropi.
ako postoji bolji kreativac na tržištu kojeg možemo ugrabiti, recite
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
-
gambler1899
- Kontakt:
Igrači koji bi trebali napustiti Milan: Poli,Zapata/Paleta,Bacca/Lapadula a možda i oboica,Niang se povezuje sa Evertonom,Bertolaci ;Vangioni,Sosa.
Može li mi neko reći jesu se Pasalic i Mati vratili u svoje klubove i ko se nama vraca sa posudbi? Šta je sa Delofeua?
Može li mi neko reći jesu se Pasalic i Mati vratili u svoje klubove i ko se nama vraca sa posudbi? Šta je sa Delofeua?
- nextterrain
- Kontakt:
Pastore bi bio top pojacanje prije 2-3 godine, ali sad je klupiran i nije bolji ni od Jacka ni od Susa u ovom trenutku, on je ofanzivni veznjak koji mozda moze igrati CMF-a, radije bi Forsberga
-
gambler1899
- Kontakt:
According to Il Messaggero.it, Lotitto is leaning towards accepting €18m + €4m bonuses for Biglia. Thursday could be the day for his medical.
pastore kao desetka, šta fali
bez obzira na lošiju minutažu u parizu (što ni ne čudi jer ih tamo skupljaju kao pokemone), siguran sam da nije čovjek zaboravio igrati fudbala.
ma mogu oni dovest nekog drugog, ali pokušavam biti realan i sagledavam situaciju na tržištu, a nije baš da imaš dosta kreativaca koji bi bili dostupni milanu.
možemo mi i o hamezu pričati što se mene tiče, al' ajmo malo realnosti...
ma mogu oni dovest nekog drugog, ali pokušavam biti realan i sagledavam situaciju na tržištu, a nije baš da imaš dosta kreativaca koji bi bili dostupni milanu.
možemo mi i o hamezu pričati što se mene tiče, al' ajmo malo realnosti...
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ne produzi li Gigio ugovor, upitna je buducnost Jacka i Abatea u Milanu.Jer uprava ne zeli vise nista imati sa debelim pohlepnikom.
- nextterrain
- Kontakt:
Ma nista ja nemam protiv njega, ali Forsberg je puno bolja opcija zato sto ne igramo sa ofanzivnim veznjakom, nego:

Pocinje mi se gadit mali, odigras pristojnu sezonu I imas 18 godina I dobijas platu 4 miliona, i nasao je pricati takve gluposti. Stavi mu klauzulu 100 miliona I nek se nosi. Gade mi se takvi ljudi, ljube dres, a ne rade nista da dokazu to. Cuj tvoje interese, imas 18 godina prvi si golman u jednom od najpoznatijih klubova na svijetu I sad poceo glumit, fujDonnarumma: "I am looking for a new apartment to house my entire family. Milan city center is a beautiful place, so maybe I will try there."
The management is new, but they know my will is to stay, but all of my needs should be satisfied."
Donnarumma: "Milan is very close to my heart, but it is important that my interests are aptly represented."
Može biti upitna po isteku ugovora, mada što se tiče Abate može rahat odmah ići.Romagnoli13 je napisao/la:Ne produzi li Gigio ugovor, upitna je buducnost Jacka i Abatea u Milanu.Jer uprava ne zeli vise nista imati sa debelim pohlepnikom.
I da ponovim, Donarumi bi nakon svega bilo najbolje da ode iz kluba.
Imaš mladu djevojku, kojoj si ti prvi u životu i ona tvrdi da je luda za tobom i da te voli najviše na svijetu. Jednog dana ti klekneš otvoriš kutijicu i zaprosiš je,a ona se počne izmotavat. Obećaš da ćeš joj kupiti nov auto, a ona opet neodlučna. Kažeš da ćeš kupiti novu kuću kako bi ona bila sretna u vašem novom domu. Ona opet odugovlači, ali na kraju ipak prihvati.
Jesi li i dalje ubjedjen da te voli i da se udala za tebe zbog ljubavi?
Il Club più titolato al mondo!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.