Manchester United FC - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Transferi
Počelo da se kuha na pijaci.To mi se sviđa jako,jer očekujem da završimo sve svoje mete do priprema.
Mislim da će jako bitno biti ove godine da pripreme odu u dobrom smjeru.
Recimo ako ne možes dovesti Rađu ili Veratija,onda je jako dobra opcija ovaj Fabhinjo.Mislim da je u dobrim godinama,kada Mou od njega još uvijek može da napravi mašinu.
Što se tiće Morate,to će biti završeno.Eh sada,jel on dovoljno dobar za nas,to ćemo da vidimo.Ja se nadam da jest i da će ove sezone eksploridati.Ali se isto tako i nadam da će mu staviti klauzulu u ugovor.Pogotovo da neće pristati ni na kakve Realosve klauzule prema kojim će ga oni moći uzeti za toliko miliona ako budu htjeli.radije odmah više platiti i ćao.
Eh sada iskreno za Perišu se nadam da neće doći,jer bi ipak više volio da gledam i Raha i Martijala nego njega.Ali ako ga dovede Mou,onda ću to privatiti i vidjeti šta će on uraditi.
Brine me što se ne prića o LB...mislim da nam je to goruća pozicija.
Jedino ako L.Shawa nemamo kao ozbiljnu opciju.Onda tako odlučili,može biti super opcija,ali može kao i ove godine biti katastrofa.
Što se tiće 10-ke,tu bi ja volio da se ništa i ne dešava do Grizmana.Ako ga planiraju dovest,onda neka tu poziciju pokrivaju Mata i Miki ove sezone.
Jer dovoditi Jamesa a planiraš poslije dovesti i Grizmana...to mi nikako nebi bio dobar potez.
I jel iko vidio tu listu igrača koji napuštaju United?Spominju se samo Ibra i Small...
I to najavljeno famozno iznenađenje!!!???Koga očekujete ???
Mislim da će jako bitno biti ove godine da pripreme odu u dobrom smjeru.
Recimo ako ne možes dovesti Rađu ili Veratija,onda je jako dobra opcija ovaj Fabhinjo.Mislim da je u dobrim godinama,kada Mou od njega još uvijek može da napravi mašinu.
Što se tiće Morate,to će biti završeno.Eh sada,jel on dovoljno dobar za nas,to ćemo da vidimo.Ja se nadam da jest i da će ove sezone eksploridati.Ali se isto tako i nadam da će mu staviti klauzulu u ugovor.Pogotovo da neće pristati ni na kakve Realosve klauzule prema kojim će ga oni moći uzeti za toliko miliona ako budu htjeli.radije odmah više platiti i ćao.
Eh sada iskreno za Perišu se nadam da neće doći,jer bi ipak više volio da gledam i Raha i Martijala nego njega.Ali ako ga dovede Mou,onda ću to privatiti i vidjeti šta će on uraditi.
Brine me što se ne prića o LB...mislim da nam je to goruća pozicija.
Jedino ako L.Shawa nemamo kao ozbiljnu opciju.Onda tako odlučili,može biti super opcija,ali može kao i ove godine biti katastrofa.
Što se tiće 10-ke,tu bi ja volio da se ništa i ne dešava do Grizmana.Ako ga planiraju dovest,onda neka tu poziciju pokrivaju Mata i Miki ove sezone.
Jer dovoditi Jamesa a planiraš poslije dovesti i Grizmana...to mi nikako nebi bio dobar potez.
I jel iko vidio tu listu igrača koji napuštaju United?Spominju se samo Ibra i Small...
I to najavljeno famozno iznenađenje!!!???Koga očekujete ???
- theboss_RD07
- Kontakt:
Fabinho vec jest masina, buraz.
Trenutne mete su:
Lindelof - rijesen
Morata
Fabinho
Belotti
Perisic
To je u biti to. Jedina pozicija koja se ne spominje je taj LB. Siguran sam da su 4 od ovih 5 vec nasi. Vjerujem da se vaga izmedju Belottija i Morate, i kad se to rijesi onda ce MOZDA do kraja odradit peto pojacanje u vidu tog LB-a.
Ako izleti kakva povoljna opcija Mou i Ed ce to rijesiti po kratkom
Ako ne, moze se polusezona isprobat sa Shawom i Darmianom, pa ganjat nesto u Januaru ako doticni kiksaju
Trenutne mete su:
Lindelof - rijesen
Morata
Fabinho
Belotti
Perisic
To je u biti to. Jedina pozicija koja se ne spominje je taj LB. Siguran sam da su 4 od ovih 5 vec nasi. Vjerujem da se vaga izmedju Belottija i Morate, i kad se to rijesi onda ce MOZDA do kraja odradit peto pojacanje u vidu tog LB-a.
Ako izleti kakva povoljna opcija Mou i Ed ce to rijesiti po kratkom
⭐
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
ispravljenotheboss_RD07 je napisao/la:pa ganjat nesto za 2 mjeseca kad doticni kiksaju
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Slažem se da je Fabhinjo mašina,ali po meni nije još nivo ni Rađe niti Veratija.
Ali isto tako mislim da će biti još bolji kod nas.volim igrače koji daju sve od sebe,pa neka je to nekada i manje nego se očekuje.
Bolje i to nego da može dosta više,ali jednom to pokaže u 30 utakmica.
Mislim da ni u kom slučaju nećemo kupiti i Belotija i Moratu.
Jedan nam je dovoljan...To su igrači od 70+ miliona što znaći da moraju igrati.A ne želim da dođu skupa,jer onda mi se Rash gubi.
Ali isto tako mislim da će biti još bolji kod nas.volim igrače koji daju sve od sebe,pa neka je to nekada i manje nego se očekuje.
Bolje i to nego da može dosta više,ali jednom to pokaže u 30 utakmica.
Mislim da ni u kom slučaju nećemo kupiti i Belotija i Moratu.
Jedan nam je dovoljan...To su igrači od 70+ miliona što znaći da moraju igrati.A ne želim da dođu skupa,jer onda mi se Rash gubi.
Mani se Radja sekunde ne svidja, Fabinha uvijek prije njega. O Veratiu ne treba pricati,s njim se mislim nikada I nismo povezivali.
Samo da hoce zavrsiti Fabinha I Moratu sto prije.
Samo da hoce zavrsiti Fabinha I Moratu sto prije.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
-
reddevil96
- Kontakt:
Treba nam jer cemo s Griez opet biti jos bolji jer nemamo u rosteru nit približno takvu klasu, pa i da osvojimo ligu opet nam trebaju pojačanja pa i on prije svih jer se konkurencija stalno pojačava , che i Real su prvaci pa opet traže pojačanja da budu jos boljiUnitedWA je napisao/la:Možemo reći da je i nas izradio, trebali smo ga da ove godine napadnemo svim silama, neće doći, a duga je godina i sezona da ga tek tako čekaš. Do tad United mora naći dostojne alternative pa ako budemo uspješni sa takvim igračima, šta će nam onda Griezmann?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ma kako i @Baader reče na prethodnoj stranici scenario s Griezzmanom smo već gledali na primjeru nekih drugih igrača. Pa i Lindelof je potpisao novi ugovor u januaru pa je sad potpisao za nas za iznos dosta manji od otkupne klauzule. On je na ljeto naredne godine naš igrač, aBd
.
Da je Januzaja tušnuti što prije. Ovo što Sociedad traži: iznos manji od 10 miliona plus procenat od transfera treba prihvatiti i pustiti ga.
Morata bi se mogao završiti ove a Fabinho naredne sedmice. Belotti neće dolaziti jer je alternativna opcija Morati.
Edo je jako dobru cijenu ispregovarao s Benficom. Mislim da bi i on i Bailly mogli razviti jako dobro partnerstvo i jedva čekam da ih Mou uigra.
Da je Januzaja tušnuti što prije. Ovo što Sociedad traži: iznos manji od 10 miliona plus procenat od transfera treba prihvatiti i pustiti ga.
Morata bi se mogao završiti ove a Fabinho naredne sedmice. Belotti neće dolaziti jer je alternativna opcija Morati.
Edo je jako dobru cijenu ispregovarao s Benficom. Mislim da bi i on i Bailly mogli razviti jako dobro partnerstvo i jedva čekam da ih Mou uigra.
- Feldmarschall
- Kontakt:
Na tragu apsolutne medijske tišine mislim da je rješenje za poziciju lijevog beka već u klubu. Ukoliko ne bude težih povreda i većeg pada u formi, Lindelof i Bailly su štoperski par Uniteda za narednu sezonu. U tom slučaju će se obojica naći u vrhu liste igrača po broju odigranih minuta, jer Mourinho vrlo rijetko rotira uigranu užu odbranu. To ostavlja oporavljenog Roja van XI, a igrača u onakvoj formi u kakvoj je dočekao povredu se ne ostavlja van ekipe. Zbog toga mislim da bi on mogao biti rješenje za lijevi bek. Mourinhove ekipe su uvijek imale balans na bekovskim pozicijama. Dok su na jednoj strani igrali Marcelo i Maicon, na drugoj je koristio Arbelou i Chivua. United već ima Valenciju desno, a igra s Pogbom lijevo. Ne vjerujem da će se otvoriti i lijevo. Iako priželjkujem novog kvalitetnog beka, a ne priučena rješenja, sa obzirom na stanje na tržištu nije isključeno da sa četiri imena na pozicijama koje se već vrte završi prelazni rok.
Sve se slažem sa tobom.Može tu pomoći i Roho,može naravno i Shaw,pa i Blind.Tako da možda i nije ključno pitanje tog transfera ovo ljeto.Ako tako razmišljamo...Ali sam siguran da već naredno ljeto moramo riješiti tu poziciju.Feldmarschall je napisao/la:Na tragu apsolutne medijske tišine mislim da je rješenje za poziciju lijevog beka već u klubu. Ukoliko ne bude težih povreda i većeg pada u formi, Lindelof i Bailly su štoperski par Uniteda za narednu sezonu. U tom slučaju će se obojica naći u vrhu liste igrača po broju odigranih minuta, jer Mourinho vrlo rijetko rotira uigranu užu odbranu. To ostavlja oporavljenog Roja van XI, a igrača u onakvoj formi u kakvoj je dočekao povredu se ne ostavlja van ekipe. Zbog toga mislim da bi on mogao biti rješenje za lijevi bek. Mourinhove ekipe su uvijek imale balans na bekovskim pozicijama. Dok su na jednoj strani igrali Marcelo i Maicon, na drugoj je koristio Arbelou i Chivua. United već ima Valenciju desno, a igra s Pogbom lijevo. Ne vjerujem da će se otvoriti i lijevo. Iako priželjkujem novog kvalitetnog beka, a ne priučena rješenja, sa obzirom na stanje na tržištu nije isključeno da sa četiri imena na pozicijama koje se već vrte završi prelazni rok.
Znaći neka ostane tako i ja ću biti zadovoljan.Lindelof je došao,Morata i Fabhinjo dolaze.Sada četvrti igrač je Perišić vjerovatno...
A reci mi,ko je bem ga više to posebno ime?to iznenađenje?
Kakvo iznenadjenje?
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Što je Mou dan nakon osvoajanja LE izjavio.Rooney88 je napisao/la:Kakvo iznenadjenje?
Kada su ga pitali za prelazni rok,on je rekao da sve njegove želje su već od marta kod Wooda i da jedino može otkriti da lista sadrži jedno veliko iznenađenje...
Ma nema iznenadjenja u modernim transferima. Dosta strana je tu ukljuceno, dosta ljudi radi na transferima i mediji ce uvijek saznati cak i za same pregovore. Na toj listi su ocigledno Lindelof, Fabinho, Morata (bio je Griezman dok nije kazna ATLMu potvrdjena) i Perisa. Cisto sumnjam da moze neko vam ova 4 doci u kombinaciju.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Manchester United and Real Madrid are expected to agree a €75m/80m fee for Alvaro Morata in the coming hours. (cadena ser)
A smooth sea never made a skilled sailor.
cijena transfera je nevjerovatno. Alvaro jeste dobar igrac ali ?!Asteriks je napisao/la:Manchester United and Real Madrid are expected to agree a €75m/80m fee for Alvaro Morata in the coming hours. (cadena ser)
Max Allegri
-
reddevil96
- Kontakt:
Svaka čast realu na cijeni za koju ce prodati rezervnog napadača
Platiti cemo ga malo manje nego sto smo Ronalda prodali
Sve više mi se čini da pogba uopće nije puno koštao
Platiti cemo ga malo manje nego sto smo Ronalda prodali
Sve više mi se čini da pogba uopće nije puno koštao
Jose nakon transfera Pogbe
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
-
reddevil96
- Kontakt:
Ako Morata dođe 90 Mil pa koliko dođe Griez koji je bio najbolji strijelac europskog i treći u utrci za zlatnu loptu
Nemoguce da Griez 100 a ovaj 90 jer je razlika bar duplo između njih
Nemoguce da Griez 100 a ovaj 90 jer je razlika bar duplo između njih
-
reddevil96
- Kontakt:
James Robson @JamesRobsonMEN
Probably not what United fans want to hear, but understand Mourinho has no plans to move for Fabinho
Nadam se da nije istina jer fabinho nam treba biti prioritet broj 1 od ovih igraca s kojima se dovodimo u vezu
Probably not what United fans want to hear, but understand Mourinho has no plans to move for Fabinho
Nadam se da nije istina jer fabinho nam treba biti prioritet broj 1 od ovih igraca s kojima se dovodimo u vezu
Platit cemo i 30m iznad neke max realne vrijednosti al ko te pita (tu su nam ga debelo suknuli). Boljeg a dostupnijeg sigurno nes naci. Benzemu, Grizija, Lewu,... trenutno nemoguce upecat pa tak cemo morat raspakovat paletu ispod.Mig_Mig je napisao/la:cijena transfera je nevjerovatno. Alvaro jeste dobar igrac ali ?!Asteriks je napisao/la:Manchester United and Real Madrid are expected to agree a €75m/80m fee for Alvaro Morata in the coming hours. (cadena ser)
A smooth sea never made a skilled sailor.
Ti poredis tu trojicu sa njim ? Hm... pa prije bi iskrcao 100 miliona za Harry Kanea ili za Lukakua
ali eto.. tako je kako je
Max Allegri
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.