http://www.hcl.hr/vijest/xbox-one-x-107816/
Moderator/ica: insider
meni se svidja dizajn, minimalizam je way to goPenaltiky je napisao/la:liči na ps2
da, strasna konzola, Microsoft je pogodio u sridu sto se kazeHigh je napisao/la:Dakle, oni su na tronu do PS5.
Ovaj zadnji, Pro. Slim i prvi su zapravo isti po specifikacijama, samo je ovaj jedan slim, a drugi fat.High je napisao/la:PS4 Slim ili onaj obični, prvi?
Prije dva ljeta kupio sam LED TV 3D, pa mi se ne kupuje 4K radi PS4 Pro, tako da se dvoumim između ove dvije verzije.Otelo je napisao/la:Ovaj zadnji, Pro. Slim i prvi su zapravo isti po specifikacijama, samo je ovaj jedan slim, a drugi fat.High je napisao/la:PS4 Slim ili onaj obični, prvi?

PRO EVOLUTION SOCCER 2018 Online Beta, Available on PlayStation®4 and Xbox One™ in July
Duration
8:00 20/7/2017 to 4:00 31/7/2017(UTC)*
*We will announce changes in date/time if they are made.
Modes included:
Quickmatch
Online CO-OP
Slim je naravno lakši i valjda troši manje struje. Ostalo je sve isto.High je napisao/la:PS4 Slim ili onaj obični, prvi?
Torrent sinkoJeftha je napisao/la:Megadownloader vise ne moze probiti onaj limit na MEGI.
Kakva su vremena dosla, vise ne mozes ni skinuti igru kako treba.
Ma MEGA je bila zakon.MElloo je napisao/la:Torrent sinkoJeftha je napisao/la:Megadownloader vise ne moze probiti onaj limit na MEGI.
Welcome back haha
je.biga ne znam ja st aje skinut toliku igru ja one od 5 gb skidamJeftha je napisao/la:Ma MEGA je bila zakon.MElloo je napisao/la:Torrent sinkoJeftha je napisao/la:Megadownloader vise ne moze probiti onaj limit na MEGI.
Welcome back haha![]()
5 GB limit, a igre po 60.
Jedino da probam VPN.
Jeftha je napisao/la:Megadownloader vise ne moze probiti onaj limit na MEGI.
Currently only ways to download files that exceed 5GB in size are:
1.Using VPN and megadownloader. Once you get the error stop your downloads, exit megadownloader, turn on VPN and switch to a different location, open megadownloader again and resume. Downloads should continue fine. download speed I'm getting with free VPN(it is throttled by a lot, but at least it works)
2.Using VPN and megasync. Import files to your account and start downloading with megasync. When the 5gb limit is met use your VPN to switch location. Download should resume in a couple of seconds. (credit: /u/WrenchMonkey319)
3.If you have a dynamic IP, you can reset your router or use Reset-TCPIP.exe (credit: /u/Vitus1992)
miki_92 je napisao/la:Jeftha je napisao/la:Megadownloader vise ne moze probiti onaj limit na MEGI.
Kakva su vremena dosla, vise ne mozes ni skinuti igru kako treba.Currently only ways to download files that exceed 5GB in size are:
1.Using VPN and megadownloader. Once you get the error stop your downloads, exit megadownloader, turn on VPN and switch to a different location, open megadownloader again and resume. Downloads should continue fine. download speed I'm getting with free VPN(it is throttled by a lot, but at least it works)
2.Using VPN and megasync. Import files to your account and start downloading with megasync. When the 5gb limit is met use your VPN to switch location. Download should resume in a couple of seconds. (credit: /u/WrenchMonkey319)
3.If you have a dynamic IP, you can reset your router or use Reset-TCPIP.exe (credit: /u/Vitus1992)
Ma hajde, probacemo sve kombinacije, varijacije i permutacije.miki_92 je napisao/la:neki kazu da moze i preko JDownloader-a, samo napravis free akaunt na MEGA i onda ga dodas na JD
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.