ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: ATP Tour
@Willy pravo osvježenje za ovaj pdf, sve prati. Samo tako nastavi.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Zahvaljujem na pohvali.Unofficialpage je napisao/la:@Willy pravo osvježenje za ovaj pdf, sve prati. Samo tako nastavi.
tekst pun grešaka. blagi užas
- Romagnoli13
- Kontakt:
I am very sorry to say that I am not going to be able play Queen’s next week. I am sad to make this decision because I love Queen’s, I won the tournament in 2008 and every time I reached the Wimbledon final it was after playing Queen’s. I was hoping to take some days off and then be ready, but at 31, and after a long clay court season with all of the emotions of Roland Garros, and after speaking to my team and doctors, I have decided my body needs to rest if I am going to be ready to play Wimbledon. Sorry to all the great fans in Britain and to the tournament organisers. I hope to see you at Queen’s next year.
-Rafa Nadal
-Rafa Nadal
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
eto ga ....roger i rafa su se davno dogovorili da jedan drugome ustupe njihove turnire pa da se onda pobiju na hardu 
Znaci Rafa dolazi bez pripreme na Wimbeldon, šteta.
Sent from my SM-N910F using Tapatalk
Nema veze, ako je odlučio sa Tonijem i doktorima da je potrebno malo više odmora da se dodje potpuno spreman na Wimbledom dobra odluka svakako. Iako mi je malo žao što ga nećemo gledati u Queensu jer je konkurencija strašna.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Doduše trenirat ce maksimalno na travi al sumnjam da nesto ozbiljnije moze napraviti na Wimbeldonu, da se ne desi ispadanje u 1 ili 2 kolu.
Iako je duga sezona, trave ionako nema mnogo pa poslje Wimbeldona ide hard i pripreme za US Open gdje ce Rafa traziti svoju šansu.
Iako je duga sezona, trave ionako nema mnogo pa poslje Wimbeldona ide hard i pripreme za US Open gdje ce Rafa traziti svoju šansu.
- RafaGarros9
- Kontakt:
Pametna odluka Rafe odustati i odmoriti se kako treba i ne riskirati neku povredu pa da se upropasti i dio sezone poslije Wimbledona gdje mu sanse rastu drasticno...U prvom dijelu sezone odradio je ono sto je zacrtao 3la decime su tu sto je bio prioritet a drugi dio treba igrati pametno,ocigledno da je krenuo u tom pravcu... 
Ima li neki stream za Stuttgart ?
Hvala
http://www.sport365.live/en/player/5940 ... rt/768/432delko je napisao/la:Ima li neki stream za Stuttgart ?Hvala
Stream i pojopaa7 je napisao/la:http://www.sport365.live/en/player/5940 ... rt/768/432delko je napisao/la:Ima li neki stream za Stuttgart ?Hvala
Imate Federer-Haas na Eurosport 2.
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
Kakvo ubijanje zdravog razuma gledati ove balvane na travi. Za 2 i po sata tenisa Kohlija i Johnsona sam izbrojao na prste jedne ruke relije od 7 ili više udaraca, patnja od tenisa. Totalno negledljivo.
Valjda Haas i Roger poprave dojam.
Valjda Haas i Roger poprave dojam.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Šljaku i travu ne volim, na obe podloge dolazi samo jedan stil igre. Na šljaci igra sa osnovne a na travi igra na mreži i lupanje. Beton je najbolji, svi tu mogu igrati, dozvoljava sve ijedan stil tenisa.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Kako je lošija podloga u Stuttgartu u odnosu na Hertogenbosch.

- AshburtonG
- Kontakt:
Odlicno igra Haas u 2.setu
Iskusno Roger produžava meč za dodatne minute koje su mu potrebne nakon duge pauze.
Going on up to a spirit in the sky...
- AshburtonG
- Kontakt:
Haas odlican u drugom setu do kraja. Federera je servis koliko toliko izvlacio u bitnim momentima. U razmjenama Haas dosta sigurnije izgleda. 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.