AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Romagnoli13
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Romagnoli13 » 13 jun 2017, 12:42

Evo malo u brojkama kakav plan ima novi predsjednik Milana i kako bi to moglo da izgleda u povećanju prihoda Milana u narednih par godina.

Do kraja 2018e godine očekuje se da prihodi budu negdje oko 270M eura.
Zatim je plan da već 2019-e ti prihodi skoče za 150M. Da bi već 2020 godine Milan imao prihode veće od 450M eura. A preko pola milijarde eura već u sezoni 2021/22. Ovaj plan je detaljno razrađen od strane finansijskih i marketniških stručnjaka i UEFA je dobila dopis o tome, koji će biti na razmatranju krajem ove godine.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 13 jun 2017, 12:55

bonaventura je živ primjer da sve zavisi od igrača a ne od debelog krmka (koliko god ga pokušavali napraviti babarogom, on je tek sporedna ličnost), on je onomad bez ikakvih problema i dizanja pompe potpisao novi ugovor jer je momku bilo u cilju ostati u milanu.

to što gigi jede vnago, to je drugi par opanaka i za to je isključivo on kriv.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 13 jun 2017, 12:55

Koji su vam relevantni izvori oko situacije u Milanu,transfera i sl.?

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 13 jun 2017, 13:02

SiamoNoi je napisao/la:Koji su vam relevantni izvori oko situacije u Milanu,transfera i sl.?
Milannews vjerovatno, osim što oni direktno prenose informacije, tako ih i preuzimaju sa svih relevantnih medija.A dobra je stranica Milan Fans na facebooku.Strašno su aktivni i rijetko šta ne objave odmah nakon što se to pojavi upravo na Milannews.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 13 jun 2017, 14:35

Gigio će danas-sutra pokazati svoje pravo lice. Dobro se sjećamo kad je Raiola izjavio da nema problema sa tim da Gigio ostane u Milanu, ali mora prvo da vidi kakav je projekat Milana i šta žele u narednoj sezoni.Pa evo doveli su 4 igrača, uveliko se pregovara sa još 3-4, i tako su poslali jasnu poruku šta žele, ne samo Raioli već cijelom svijetu. Ako Gigio ne potpiše onda je stvar novca i ništa drugo.Znači da će Raiola opet profitirati i da je ubjedio Donnarummu da je novac jedino što je bitno u fudbalu.A ponuda koju je Milan stavio na stol je i više nego dobra, zapravo fantastična za jednog golmana, pogotovo za jednog momka od 18 godina.

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 13 jun 2017, 14:37

Teško je danas reći koji medij je relevantan. GDM i Luca Marchetti su nadaleko poznati kao najbolje informisani, mada znaju i oni imati fulova.
Ja uglavnom čitam sa milannews.com jer objedinjuju vjesti sa više izvora pa mi nekako dodje sve na jednom mjestu.
Il Club più titolato al mondo!

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 13 jun 2017, 14:57

Keita je rekao ne Milanu, neka je, ako ne volis Milan, nemoj ni igrati.

Valjda je agent Papu Gomeza I i Basselija dosao u Casu Milan :hmmmmm:

Moja zeljaa je Forsberg :kafa:

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 13 jun 2017, 14:59

U Casi Milan je trenutno Guiseppe Riso, njegova agencija zastupa sljedeće igrače: Mattia Caldara, Galiardini, Vrsaljko, Cristante, Petagna, Baselli, Papu Gomez, Sportiello..

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 13 jun 2017, 15:11

sve bezveze igrači, za klupe :zzz:

neka ga nogiraju iz case milan, ovo sad je nivo ispod za milan :tralala:

ja sam više za keitu, al' ako neće ko ga yebe, ne možeš nikoga moliti.
forsberg je sličan klinac kao bonaventura i smiješno je misliti da će uspjeti upisati onolike asistencije u italiji, pitanje je treba li nam uopšte sad i šta će donijeti novo u ekipu.

doduše samo neka dovedu contija, bigliu i kreativca, ostalo me ne zanima puno.

FORZA MILAN !

SonVolt
Kontakt:

Post Postao/la SonVolt » 13 jun 2017, 15:12

nextterrain je napisao/la:Keita je rekao ne Milanu, neka je, ako ne volis Milan, nemoj ni igrati.

Valjda je agent Papu Gomeza I i Basselija dosao u Casu Milan :hmmmmm:

Moja zeljaa je Forsberg :kafa:
Igrač tipa Forsberga nedostaje ovom Milanu.

Ono malo što sam upratio, ima odličnu kontrolu lopte, pregled igre, prvo gleda da uposli saigrača, izvlači se u sredinu i razigrava.
Minus mu je što nema brzinu, nije jak, fizički.

Mogao bi vrlo dobro nadomjestiti nedostatak nekog kreativnijeg igrača u sredini.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 13 jun 2017, 15:23

pa to sve radi i bonaventura :zzz:

a to što je spor i nije fizički jak je ozbiljan hendikep, znači tip je apgrejdovana verzija honde :P

ja bih najviše volio neko brzo prodorno krilo koji se voli sjuriti u šesnaeterac i da po mogućnosti što manje melja loptu jer za to već imamo susa i jacka, bezveze je kad imaš oba takva igrača po bokovima.
ova dvojica često imaju potez viška i usporavaju akcije, dok je profil igrača kao keita drugačiji i opasniji po gol.

FORZA MILAN !

SonVolt
Kontakt:

Post Postao/la SonVolt » 13 jun 2017, 15:39

A jeste sličan tip igrača kao Jack. Nisam ga dovoljno pratio da bi mogao reći koliko je kvalietniji tj. da li je uopšte kvalitetniji.

Imaš Nianga da se sjuri u šesnaesterac :mrgreen:
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 13 jun 2017, 15:54

Forsberg je za klasu bolji od Bonaventure I covjek rijetko kada ima potez viska, barem ono sto sam ja pratio, ali eto nije marketinski poznat I popularan pa je zato samo malo bolji od Honde. Milan bi s njim donio sasvim novu dimenziju :shh:

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 13 jun 2017, 16:06

pa kažete da je spor i fizički slab, to odmah ne valja u startu :mrgreen:

a treba uzeti u obzir da su italijanska i njemačka liga nebo i zemlja, teško da će ti se ovdje proslaviti sporiji slabašni igrač i upisati toliko asistencija.
ma neka ga dovedu što se mene tiče, boli me briga, ali nisam siguran koliki je upgrade u odnosu na jacka.

baš čitam da se sa psg-om između ostalog pričalo i o lucasu mouri, e to bi bilo pojačanje :tokralju:

FORZA MILAN !

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 13 jun 2017, 16:12

Ma isto prenapuhan, zna samo trcat :kafa:

Da nije brazilac, bio bi u Chievu :mrgreen:

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 13 jun 2017, 16:39

Forsberg je bolji igrač od Bonaventure, prije svega brž sa loptom i konkretniji od Jacka.

Nema ni Forsberg onu klasičnu brzinu današnjeg modernog krila, al' je definitivno u tom segmentu bolji i od Bonaventure i od Susa. Druga stvar, konkretno Bonaventura, zna milion puta lomiti, driblati protivnika i na kraju predribla sam sebe, kod Forsberga nema toga, lik skoro uvijek ide agresivno i okomito na gol, tako da uvijek može napraviti problem protivniku kada je lopta u njegovim nogama.

Jedostavno, bolja verzija Bonaventure, kratko i jasno.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 13 jun 2017, 17:23

Bonaventura da u 8 od 10 slučajeva nema potez viška, bio bi nadomak igrača svijetske klase, ovako je dva koraka iza. Forsberg je bez ikakve sumnje bolji i konkretniji igrač od njega.

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 13 jun 2017, 18:35

Forsberg bi bio ekstra pojačanje, gledao sam ga u Leipzigu, dečko ima pregled igre kao malo koji igrač, inteligentan igrač koji igra timski. Kakav Bonaventura, ja njega i onako u novom Milanu vidim na klupi a iduće sezone noga. Budimo realni lik je bio dobar, ali samo dobar, u ovako lošem Milanu.
Forsbergova proigravanja i asistencije su ono što milanu treba, a ne Bonaventurino peglanje lopte.

Što se tiče Deloufea čitam da je na listi igrača koje novi trener Barse zeli dovesti.

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 13 jun 2017, 19:35

Evo zašto će za par godina Silva biti jedan od najboljih napadača današnjice :thumbup:

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 13 jun 2017, 21:37

Milan are surprised to have not received a response from Donnarumma, according to Sky.
Milan wanted to obtain a response by today, but it did not arrive. This extra time could potentially allow Gigio to listen to other offers.

yebo me svak' ako sad ne bi stopirao sve dogovore i poslao ga na tribine do iduće sezone, pa neka mu to bude lekcija za ove igrice koje igra. :facepalm:

dali su ti rok, ganjaju te već pola godine sa novim ugovorom i ti ne ispoštuješ zadani rok, ma mrš ljigavcu jedan :puke:

FORZA MILAN !

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []