Costa ide ovo ljeto.schickeria je napisao/la:Sto ce nam sanchez,vec imamo 4 krila plus costa .....
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
schickeria
- Kontakt:
Nisi shvatio imamo robberia gnabria comana ,costu sam vec prekrizio ,on vise i nije nas igracharden je napisao/la:Costa ide ovo ljeto.schickeria je napisao/la:Sto ce nam sanchez,vec imamo 4 krila plus costa .....
- anelbavarac
- Kontakt:
Bolje Gnabry nego Draxler.
Bolje Rudy nego Carvajal.
Sane imao klauzulu, i nudio se Bayernu.
Sezona odradjena sa jednim klasicnim napadacem.
Krimosi iz uprave preko Bilda, pustaju navodno interesovanje za Alexisa, a lik im davno dao pedalu.
Bitno je da moralista @effe brani neodbranjivo, cak ni on sam ne vjeruje u ono sto pise.
Bolje Rudy nego Carvajal.
Sane imao klauzulu, i nudio se Bayernu.
Sezona odradjena sa jednim klasicnim napadacem.
Krimosi iz uprave preko Bilda, pustaju navodno interesovanje za Alexisa, a lik im davno dao pedalu.
Bitno je da moralista @effe brani neodbranjivo, cak ni on sam ne vjeruje u ono sto pise.
-
Nerminovic
- Kontakt:
Ma Gnabry moze spica igrati ako nista, treca opcija Muller

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Dajte ba rezercu za Lewu, pa makar to bio Husjejnovic panj iz Sarajeva
-
schickeria
- Kontakt:
Vjerujem da ce potpisati sandro wagner
gnabry je bekap napadac, uz muliju
-
schickeria
- Kontakt:
Ne ,po najnovijim informacijama gnabry ide na posudbu a mi nastavljamo lov na neko klasno krilosljivo je napisao/la:gnabry je bekap napadac, uz muliju
I kakve gluposti sa gnabriem na mjestu napadaca ,momak je lijevo krilo i buduca zamjena za riberia
-
Nerminovic
- Kontakt:
Gluposti nije jer je vise puta ovu sezonu igrao na poziciju laznog napadaca, ono sto bi Svabi rekli hängende spitzeschickeria je napisao/la:Ne ,po najnovijim informacijama gnabry ide na posudbu a mi nastavljamo lov na neko klasno krilosljivo je napisao/la:gnabry je bekap napadac, uz muliju
I kakve gluposti sa gnabriem na mjestu napadaca ,momak je lijevo krilo i buduca zamjena za riberia
Normalno da mu to nije prirodna pozicija ali je dovoljno fleksibilan igrac da moze pokrivati 3-4 pozicija
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Inter se ukljucio u borbu za Costu, nasi traze 40mil. Italijani prenose da se zavrsava deal za Tolissoa 40mil+bonusi
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
- muhamedhulk
- Kontakt:
Gnabry ima šlifa za nekog napadaca, sto fizicki ('nabijen' je, nije bas onako vitak za krila), sto po statistici (daje golove, ali ne voli asistirati
). Plan sa njim ne znamo, samo mozemo pretpostaviti npr. da ce se rotirati od lijevog krila do napadaca...
Hajde Costa potpisi gdje
Namakni love, da se Tolisso dovede...
PS. Renato od osvajac Eura sa A selekcijom do igranja za U-21 selekciju...kroz godinu dana.
Hajde Costa potpisi gdje
PS. Renato od osvajac Eura sa A selekcijom do igranja za U-21 selekciju...kroz godinu dana.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Tancredi PalmeriVerified account @tancredipalmeri 4h4 hours ago
More
Arsenal have been contacted by Bayern Munich for Alexis Sanchez, and has been announced that a bid for Alexis will be made along the week
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Joshua Kimmich has told kicker he would play in goal if it guaranteed him regular first-team football at Bayern Munich.
- "I would prefer to play left-wing, striker or even goalkeeper -- any other position -- rather than sitting on the bench as a central midfielder."
Tako da očigledno ne trebamo se mi zamarat time je li desni bek pozicija za Kimmicha kad je on sam spreman naučit se igrati na toj poziciji da bi igrao u našem Bayi, ovo odlično prikazuje koliko igračima znači prva postava u BAYERNU
- "I would prefer to play left-wing, striker or even goalkeeper -- any other position -- rather than sitting on the bench as a central midfielder."
Tako da očigledno ne trebamo se mi zamarat time je li desni bek pozicija za Kimmicha kad je on sam spreman naučit se igrati na toj poziciji da bi igrao u našem Bayi, ovo odlično prikazuje koliko igračima znači prva postava u BAYERNU
Zato je Wenger stopirao Sanchezov prelazak u rivale City i Chelsea.Saurman je napisao/la:Tancredi PalmeriVerified account @tancredipalmeri 4h4 hours ago
More
Arsenal have been contacted by Bayern Munich for Alexis Sanchez, and has been announced that a bid for Alexis will be made along the week
Eto nam Sancheza.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Tolisso je navodno potvrdio dogovor sa Bayernom.
Odsteta 40M plus bonusi.
Odsteta 40M plus bonusi.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Minhen 1860 seli sa Allianz Arene idu na stadion Grünwalder vrijeme je i bilo.
Cijena Tolissa svaki dan varira od 35mil do 50 mil.
Kako stoje stvari držimo pole position za potpis Sancheza jer Arsenal ga ne želi prodati nikom u Eng.
Prema pisanju Sky Italia za Costu FCB traži 50 mil u igri Inter i Juventus.
Cijena Tolissa svaki dan varira od 35mil do 50 mil.
Kako stoje stvari držimo pole position za potpis Sancheza jer Arsenal ga ne želi prodati nikom u Eng.
Prema pisanju Sky Italia za Costu FCB traži 50 mil u igri Inter i Juventus.
- Bayern@heart
- Kontakt:
Ne znam zaista šta će nam taj Tolisso ako imamo Renata tolike pare bezveze bačeneSaurman je napisao/la: Cijena Tolissa svaki dan varira od 35mil do 50 mil.![]()
Izgleda da će Vidal 2018 uzeti kofere i za Kinu.Bayern@heart je napisao/la:Ne znam zaista šta će nam taj Tolisso ako imamo Renata tolike pare bezveze bačeneSaurman je napisao/la: Cijena Tolissa svaki dan varira od 35mil do 50 mil.![]()
- muhamedhulk
- Kontakt:
Vrlo je jednostavno - nema Alonsa i Kimmicha, a dosao je samo Rudy. Treba jos neko na sredini, pa da se onda kompletira: Vidal, Rudy, Sanches, Thiago i npr. Tolisso. Uz Müllera.
Malo je da samo Thiago bude kreativac, bar po meni. Ovi ostali su radilice, Müller je raumdeuter.
Da se uzme za Costu i dadne za Tolissoa
Bilo bi ekstra.
A Sanchez da bude kao slag na kraju
Malo je da samo Thiago bude kreativac, bar po meni. Ovi ostali su radilice, Müller je raumdeuter.
Da se uzme za Costu i dadne za Tolissoa
A Sanchez da bude kao slag na kraju
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Taman htio pitati jesmo li koga pametno doveli? 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.