FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
mogla bi nas Sloga sljedeće sezone u gradskog derbiju dobijati lagano... Hamzabegovic, Omerović, Ibrahimović, Muminović, Radovanović pa sada izgleda još Kostić i Efendić...
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Eh igraca i kurcaSlobodaTuzla1919 je napisao/la:mogla bi nas Sloga sljedeće sezone u gradskog derbiju dobijati lagano... Hamzabegovic, Omerović, Ibrahimović, Muminović, Radovanović pa sada izgleda još Kostić i Efendić...
Niko, niko, samo Sloboda
-
- Kontakt:
eto nek' su kod nas trenutno sta boljikatarakta je napisao/la:Eh igraca i kurcaSlobodaTuzla1919 je napisao/la:mogla bi nas Sloga sljedeće sezone u gradskog derbiju dobijati lagano... Hamzabegovic, Omerović, Ibrahimović, Muminović, Radovanović pa sada izgleda još Kostić i Efendić...
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Da vidimo sad predstavnike naseg kluba kako ce reagovati u slucaju Asima Zeca,navodno potpisao na 3 godine sa Zeljeznicarom !
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Ja tebi predlazem da na vrijeme pocnes navijati za Slogu, jer ovdje se u zadnje vrijeme vise prica o Slogi nego o SlobodiSlobodaTuzla1919 je napisao/la:eto nek' su kod nas trenutno sta boljikatarakta je napisao/la:Eh igraca i kurcaSlobodaTuzla1919 je napisao/la:mogla bi nas Sloga sljedeće sezone u gradskog derbiju dobijati lagano... Hamzabegovic, Omerović, Ibrahimović, Muminović, Radovanović pa sada izgleda još Kostić i Efendić...
-
- Kontakt:
mosa bodaSlo do bagroSARS je napisao/la:Ja tebi predlazem da na vrijeme pocnes navijati za Slogu, jer ovdje se u zadnje vrijeme vise prica o Slogi nego o SlobodiSlobodaTuzla1919 je napisao/la:eto nek' su kod nas trenutno sta boljikatarakta je napisao/la:
Eh igraca i kurca

Pa sta će reagovat uprava kad u petak istice zecu ugovor. Sto mu nisu ponudili uslove i produzenje ugovora a ne svi im sad krivi osim njih samih.
-
- Kontakt:
Izostavi Efendića. Što se tiče mene Efe treba ostati. Za ove nabrojane plus zecic me libo racku.katarakta je napisao/la:Eh igraca i kurcaSlobodaTuzla1919 je napisao/la:mogla bi nas Sloga sljedeće sezone u gradskog derbiju dobijati lagano... Hamzabegovic, Omerović, Ibrahimović, Muminović, Radovanović pa sada izgleda još Kostić i Efendić...
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa nema tu sto se tebe tice, sto se tice Efendica on misli da ne treba ostati 

Ode zeko u kamatare.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- Probisvjet
- Kontakt:
Ko kaze da se ne smije Sloga pogledati? Ne moram biti navijac al' ako budu kvalitetni zasto da ne gledati. To je tuzlanski klub, nije zeljescar!SARS je napisao/la:Ja tebi predlazem da na vrijeme pocnes navijati za Slogu, jer ovdje se u zadnje vrijeme vise prica o Slogi nego o SlobodiSlobodaTuzla1919 je napisao/la:eto nek' su kod nas trenutno sta boljikatarakta je napisao/la:
Eh igraca i kurca

Sloboda se ne moze iz insana istjerati zbog pacova i neprijatelja koji je devastiraju.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Eh igraca i kurca[/quote]
eto nek' su kod nas trenutno sta bolji[/quote]
Ja tebi predlazem da na vrijeme pocnes navijati za Slogu, jer ovdje se u zadnje vrijeme vise prica o Slogi nego o Slobodi[/quote]
Ko kaze da se ne smije Sloga pogledati? Ne moram biti navijac al' ako budu kvalitetni zasto da ne gledati. To je tuzlanski klub, nije zeljescar!
Sloboda se ne moze iz insana istjerati zbog pacova i neprijatelja koji je devastiraju.[/quote]
Pa gledaj,navijaj radi sta hoces al ne morate je ovdje toliko forsirati, uceram i njoj i svima koji je gledaju
eto nek' su kod nas trenutno sta bolji[/quote]
Ja tebi predlazem da na vrijeme pocnes navijati za Slogu, jer ovdje se u zadnje vrijeme vise prica o Slogi nego o Slobodi[/quote]
Ko kaze da se ne smije Sloga pogledati? Ne moram biti navijac al' ako budu kvalitetni zasto da ne gledati. To je tuzlanski klub, nije zeljescar!

Sloboda se ne moze iz insana istjerati zbog pacova i neprijatelja koji je devastiraju.[/quote]
Pa gledaj,navijaj radi sta hoces al ne morate je ovdje toliko forsirati, uceram i njoj i svima koji je gledaju
eto nek' su kod nas trenutno sta bolji[/quote]SARS je napisao/la:Eh igraca i kurca

Pa gledaj,navijaj radi sta hoces al ne morate je ovdje toliko forsirati, uceram i njoj i svima koji je gledaju[/quote]
Nije nama Sloga kriva,za 100 godina...nicega.
Gledam i Lipnicu,Mladost iz Soline,gledao sam i Bosnu iz Kalesije,Slogu iz Tojsica,rodjak mi kapiten bio tamo,i sta sada...uceras nam svima......
Nismo posteni u razmisljanjima,nikako...
"Modra boja,na bijelome platnu,
- tuzlak1987
- Kontakt:
Mujkanovicu molim te nemoj nas voditi u jos jednu bitku i za Zeca, poklopi se i suti.
Sta je sad sa Lazevskog ? Ostaje li ili ide? Vidim da se pojavio na prozivci
? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3
-
- Kontakt:
Neka mu je sa srećom gdje god bio. Jedan od rijetkih koji igra srcem za Slobodu i meni je drag igrač. Ko se ne slaže ima na to puno pravo. Bolji bek neće doći sigurno.tuzlak1987 je napisao/la:Pa nema tu sto se tebe tice, sto se tice Efendica on misli da ne treba ostati
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
- Kontakt:
šta ono neki po fejsu pišu kako Adnanu Mujkiću zvanom Carlos treba dati kapitensku traku

- tuzlak1987
- Kontakt:
Taj momak/covjek to ponavlja jedno 10 puta na toj grupiSlobodaTuzla1919 je napisao/la:šta ono neki po fejsu pišu kako Adnanu Mujkiću zvanom Carlos treba dati kapitensku traku![]()

To je ta sorta sto im je bitnije da budu dobri sa igracima nego da Sloboda bude uspjesna.
- Probisvjet
- Kontakt:
eto nek' su kod nas trenutno sta bolji[/quote]SARS je napisao/la:Eh igraca i kurca

Pa gledaj,navijaj radi sta hoces al ne morate je ovdje toliko forsirati, uceram i njoj i svima koji je gledaju[/quote]
Idi podrzavaj Macka, on je Sloboda, kikaska Sloboda.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Probisvjet
- Kontakt:
Sva sreca pa macak sjeba zeku da ostane u Slobodi. Reko cojk tako.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.