U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: U-21, U-19, U-17
Ovaj Demirovic kaze da su Svicarci medju top 5 ekipa u Evropi 
I ja najveće nade polažem u Marinovića, uz malo srece mogli bi se vratiti neporaženi.
Rezultat je trend, ideal je vječan!
Evo stream za sutra http://www.sfvplay.ch/desktopdefault.as ... _view-163/
Svaka domace utakmica ima na stranici savaza uzivo.
Svaka domace utakmica ima na stranici savaza uzivo.
Kakav je ovaj Vinko Marinovic, more li od njega biti kakve nafake da preuzme A selekciju , za godinu dvije?
Tesko...Samo na ovom sada EP sto treba da pocne, Nijemci, Italijani, Španci, Srbi, Portugalci...imaju po par odlicnih igraca 96-97 generacije, koji imaju pravo nastupa i u sledecim kvalifikacijama. + Francuzi, Holandjani, pa Englezi koji su postali U20 svjetski prvaci...Vucevich je napisao/la:Ovaj Demirovic kaze da su Svicarci medju top 5 ekipa u Evropi
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
stoo da neDrFilgud je napisao/la:Kakav je ovaj Vinko Marinovic, more li od njega biti kakve nafake da preuzme A selekciju , za godinu dvije?
kao Bilic, nakon Hajduka, U-21 repku, pa ona A repka i vidi ga sad
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
marconato je napisao/la:Tesko...Samo na ovom sada EP sto treba da pocne, Nijemci, Italijani, Španci, Srbi, Portugalci...imaju po par odlicnih igraca 96-97 generacije, koji imaju pravo nastupa i u sledecim kvalifikacijama. + Francuzi, Holandjani, pa Englezi koji su postali U20 svjetski prvaci...Vucevich je napisao/la:Ovaj Demirovic kaze da su Svicarci medju top 5 ekipa u Evropi
- f0rest1946
- Kontakt:
Pa iznad lik postavio link jbt..sonpenn je napisao/la:Ima li gdje prenos tekme danas ? Ili makar link neki ?
http://www.sfvplay.ch/desktopdefault.as ... _view-163/
A vidi fkt haha nisam ni vidio,u svakom slucaju hvalaf0rest1946 je napisao/la:Pa iznad lik postavio link jbt..sonpenn je napisao/la:Ima li gdje prenos tekme danas ? Ili makar link neki ?![]()
http://www.sfvplay.ch/desktopdefault.as ... _view-163/
Sarajevo ljubavi moja.
Karacic
Memija, Mihojevic, Radeljic, Todorovic
Hadziahmetovic, Redzic
Menalo, Gojak, Andjusic
Kuzmanovic
Moja "zelja" za veceras. Menalo je zavrsio sezonu u strasnoj formi, Andjusic pokazao takodjer da se i dalje moze na njega racunati, Kuzmanovica sa krila na spic staviti pa vidjeti tokom meca sta i koliko moze sa svicarcima u odbrani, ma da nebi me cudilo ni da Demirovic pocne mec. Redzic i Hadzija na DMF, odbrana kao i protiv Lihtenstajna, samo sto ovaj put nemamo lijevog beka pa ce tu sigurno Darko igrati, ako Marinovic ne proba nesto novo, u sta sumnjam. Na golu Goran standardno.

Hadziahmetovic, Redzic
Menalo, Gojak, Andjusic
Kuzmanovic
Moja "zelja" za veceras. Menalo je zavrsio sezonu u strasnoj formi, Andjusic pokazao takodjer da se i dalje moze na njega racunati, Kuzmanovica sa krila na spic staviti pa vidjeti tokom meca sta i koliko moze sa svicarcima u odbrani, ma da nebi me cudilo ni da Demirovic pocne mec. Redzic i Hadzija na DMF, odbrana kao i protiv Lihtenstajna, samo sto ovaj put nemamo lijevog beka pa ce tu sigurno Darko igrati, ako Marinovic ne proba nesto novo, u sta sumnjam. Na golu Goran standardno.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Da se mene pita, i ja bih ovako poceo. Steta zbog povrede Civica, jer je on vjerovatno jedan od najboljih u ovoj selekciji i s njim bi po lijevoj strani bili dosta opasniji. Isto tako, Kuzmanovica bih prije klasicnog napadaca, jer mi tamo ne idemo da ih svim silama napadnemo. Demirovicu mozda dati sansu nekad u 70. minuti. Medjutim, iskreno ne ocekujem Menala u prvih 11, bez obzira sto je odigrao odlicno zavrsni dio prvenstva.sajo10 je napisao/la:Karacic
Hadziahmetovic, Redzic
Menalo, Gojak, Andjusic
Kuzmanovic
![]()
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Ja bih na ovaj sajin sastav samo Miću na lijevo krilo, Demirović naprijed, Anđušić na klupu...
U koliko je utakmica?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
19:00High je napisao/la:U koliko je utakmica?
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Ima li prenosa na nekoj tv
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
19hHigh je napisao/la:U koliko je utakmica?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- SantiCazorla08
- Kontakt:
Nema na tv imas gore link za utakmicu.
Zvanicni sastav:
1. Goran Karačić (GK)
3. Darko Todorović
4. Marko Mihojević
6. Stjepan Radeljić
7. Kerim Memija (C)
8. Ajdin Redjić
9. Dženis Beganović
10. Amer Gojak
11. Mićo Kuzmanović
18. Amir Hadžiahmetović
19. Luka Menalo
Demirovic, Osmankovic, Osmanovic, Muminovic, Serbecic i Dujakovic ispali sa zavrsnog spiska za mec.Klupa: Trkulja, Suljic, Aganspahic, Andjusic & Loncar
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Beganović zabija.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, ObjektivnaSApublika, robijadotokija123, Soli i 60 gostiju.