FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: F.C. Bayern
Znaci , BARCELONA ce biti tamo 16 , ?
Bayern , ce zvarsiti tako na nekom mjestu jer je liga slabija i tako .
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
Nisam znao da ima ovdje ovoliko iskompleksiranih likova, ja kao navijac Bayerna ne smijem reci svoje misljenje, na svojoj tj. nasoj temi, valjda imam pravo na slobodu govora(pisanja) nikog uvrijedio nisam, nisam nista lose rekao osim da mi se ova igra gadi, meni je jasno da je pocetak sezone isto tako mi je jasno da je Wolfsburgu pocetak sezone, isto mi je tako jasno da je Bayern samo Kroosa doveo i da svi isti igraci igraju od prosle godine plus trener, isto tako mi je jasno da je Wolfsburg promjenio igracki kadar (Mandzukic,Cicero,Friedrich,Kjaer...svi iz pocetnih 11) kao i trener Mclaren, i sta sad trebamo reci za njih da su oni uigrani a mi nismo.
Samo zelim biti realan, i da ja sam jedan od onih rijetkih navijaca koji nije slavio pobjedu protiv Fiorentine, jer ja nisam navikao da tako Bayern igra
@ Luca Toni mrs u Italiju
Samo zelim biti realan, i da ja sam jedan od onih rijetkih navijaca koji nije slavio pobjedu protiv Fiorentine, jer ja nisam navikao da tako Bayern igra
Cestitke na pobjedi. Sta ce tek biti kada udjete u formu.
Kao sto sam na temi Bundeslige rekao, ove godine se ostali bore za pozicije 2-5/6, prvak se vec zna.
Kao sto sam na temi Bundeslige rekao, ove godine se ostali bore za pozicije 2-5/6, prvak se vec zna.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Svaka casta na iskrenostiamerosm je napisao/la:Cestitke na pobjedi. Sta ce tek biti kada udjete u formu.![]()
![]()
Nisam siguran. Leverkusen ce biti dobar. I Bremen, Schalke. Mozda HSVamerosm je napisao/la:Cestitke na pobjedi. Sta ce tek biti kada udjete u formu.![]()
![]()
Mislim da Bayern fali Robben i Olic.
DIRK NOWITZKI!!!
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
Eurobasket MVP
HahaCoDe je napisao/la:Znaci , BARCELONA ce biti tamo 16 , ?
Barca je weltklasse, Bayern je semiklasse.
Barca su bolji od Bayern, svi pozicije
Meni je Bundesliga puno bolje od La Liga. Barca i Real su odlicne, but the other teams sucks. U Bundesliga imas 6-7 top ekipe
DIRK NOWITZKI!!!
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
Eurobasket MVP
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
Eurobasket MVP
a koje su to top ekipeD1n0 je napisao/la:HahaCoDe je napisao/la:Znaci , BARCELONA ce biti tamo 16 , ?
Bayern , ce zvarsiti tako na nekom mjestu jer je liga slabija i tako .![]()
Meni je Bundesliga puno bolje od La Liga. Barca i Real su odlicne, but the other teams sucks. U Bundesliga imas 6-7 top ekipe
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO
Bayern, Bremen, Schalke, Leverkusen je za mene top. Dortmund ce biti top za 4-5 godine
Njemacka ce imati 3 ekipe u EP, 3 ekipe u LP. To govori sve
DIRK NOWITZKI!!!
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
Eurobasket MVP
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
Eurobasket MVP
- Omerbavarac
- Kontakt:
Cuj fale, kako to?D1n0 je napisao/la: Mislim da Bayern fali Robben i Olic.
Zadnja izmjena: Omerbavarac, dana/u 21 avg 2010, 02:27, ukupno mijenjano 1 put.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ja sam se u skoli malo zaj.ebavo ove godine na ovaj fazon na koji ti pises, tj. mijesas sve jezike, pa mi je profesorica rekla da je strucni naziv za taj "jezik" europantoD1n0 je napisao/la:HahaCoDe je napisao/la:Znaci , BARCELONA ce biti tamo 16 , ?
A hajd ti molim te, prestani pisati "europantom" i pisi na bosanskom, posto vjerujem dosta zbunjujes raju.
Hvala sto govorite o meni u tvoju skolu
A da, pisem na puno jezike, zato sto znam Njemacki i Engleski i Francuski, i volim mijesati
A da, pisem na puno jezike, zato sto znam Njemacki i Engleski i Francuski, i volim mijesati
DIRK NOWITZKI!!!
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
Eurobasket MVP
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
Eurobasket MVP
ma u pravu si ti,to i jesu top ekipe,ali top u bundes ligi i nigdje vise,b+njemci mogu u evropi imati i 18 predstavnika ali samo bayern moze nesto uciniti,ostali su fus i drugorazredni klubovi za evropska natjecanjaD1n0 je napisao/la:Bayern, Bremen, Schalke, Leverkusen je za mene top. Dortmund ce biti top za 4-5 godine
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO
kralju, uredu je to sto hoces da iskazes svoje misljenje, i to je uredu, i tu te podrzavam u iznosenju tvog misljenja, ali kad kazes da smo bili losi ne mogu se sloziti sa tobom, evo zasto:FC BAYERN je napisao/la:Nisam znao da ima ovdje ovoliko iskompleksiranih likova, ja kao navijac Bayerna ne smijem reci svoje misljenje, na svojoj tj. nasoj temi, valjda imam pravo na slobodu govora(pisanja) nikog uvrijedio nisam, nisam nista lose rekao osim da mi se ova igra gadi, meni je jasno da je pocetak sezone isto tako mi je jasno da je Wolfsburgu pocetak sezone, isto mi je tako jasno da je Bayern samo Kroosa doveo i da svi isti igraci igraju od prosle godine plus trener, isto tako mi je jasno da je Wolfsburg promjenio igracki kadar (Mandzukic,Cicero,Friedrich,Kjaer...svi iz pocetnih 11) kao i trener Mclaren, i sta sad trebamo reci za njih da su oni uigrani a mi nismo.
Samo zelim biti realan, i da ja sam jedan od onih rijetkih navijaca koji nije slavio pobjedu protiv Fiorentine, jer ja nisam navikao da tako Bayern igra![]()
1. prvo poluvrijeme ljudi tjWolfsburg nije preso centra, nisu osutali loptu po golu, posjed lopte je bio negdje pa vjerovatno 70-30% i jos smo imali nekoliko sansi dobri
2. drugo poluvrijeme vjerovatno su igraci mislili da ce Wolfsburg opet odigrati anemicno, pa su ovi isto tako usli, zbog toga je dosla kazna u vidu gola i nekoliko prilika aliopet kasnije, napadanje sa svih strana i zasluzena pobjeda
a to sto nismo bili na najvisem mogucem i nivou i odmah se pojavi kriticar ko ti da kaze da ovo ne valja i da mu se gadi ovo, e to buraz moj to nema smisla..
trebas bodrit klub do kraja a ne na prvom posrtanju re verc nabrojano, kako bi se ponasao da smo izgubili, ne zelim da razmisljam
et tolko pozzz
i nemoj se ljutiti
Razumijes ti mene burazere moj 
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
Kao sto i vecina ljudi koji su gledali utakmicu kaze, tako i ja mislim da igra nije bila na najvisem nivou. Sve je OK dok imamo loptu u nogama i dok je protivnik povucen. Ali kada protivnik krene prema naprijed, tad vec nastaju problemi. Ne zelim vise da ponavljam da Buyten nije za Bayerna, to vec i vrabci na grani znaju.
Klose nije dobro odigrao, Gomez bi morao dobiti priliku (znam da sam dosadan al'...
).
Ipak, treba biti zadovoljan jer su 3 boda tu, a forma ce biti sve bolja kako sezona bude odmicala. Odlika velikih timova jeste da pobjedjuju i kad ne igraju najbolje. A Bayern je veliki tim...
Btw onaj prvi gol me potsjetio na Barcin gol protiv Reala, kada su kombinovali Xavi i Messi. Samo sto je ovaj bio sa suprotne strane. Svaka cast za mladice Thomasa i Tonija.
Klose nije dobro odigrao, Gomez bi morao dobiti priliku (znam da sam dosadan al'...
Ipak, treba biti zadovoljan jer su 3 boda tu, a forma ce biti sve bolja kako sezona bude odmicala. Odlika velikih timova jeste da pobjedjuju i kad ne igraju najbolje. A Bayern je veliki tim...
Btw onaj prvi gol me potsjetio na Barcin gol protiv Reala, kada su kombinovali Xavi i Messi. Samo sto je ovaj bio sa suprotne strane. Svaka cast za mladice Thomasa i Tonija.
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.
Ma ne ljutim se nista, samo uzivajLuca.Toni je napisao/la:
kralju, uredu je to sto hoces da iskazes svoje misljenje, i to je uredu, i tu te podrzavam u iznosenju tvog misljenja, ali kad kazes da smo bili losi ne mogu se sloziti sa tobom, evo zasto:
1. prvo poluvrijeme ljudi tjWolfsburg nije preso centra, nisu osutali loptu po golu, posjed lopte je bio negdje pa vjerovatno 70-30% i jos smo imali nekoliko sansi dobri
2. drugo poluvrijeme vjerovatno su igraci mislili da ce Wolfsburg opet odigrati anemicno, pa su ovi isto tako usli, zbog toga je dosla kazna u vidu gola i nekoliko prilika aliopet kasnije, napadanje sa svih strana i zasluzena pobjeda
a to sto nismo bili na najvisem mogucem i nivou i odmah se pojavi kriticar ko ti da kaze da ovo ne valja i da mu se gadi ovo, e to buraz moj to nema smisla..
trebas bodrit klub do kraja a ne na prvom posrtanju re verc nabrojano, kako bi se ponasao da smo izgubili, ne zelim da razmisljam
et tolko pozzz
i nemoj se ljutiti
1.Mi prvo poluvrijeme nismo bili dobri nego je Wolfsburg bio los, nisu imali nijednu priliku, cak mogu na prste izbrojati koliko puta su dosli do sesnesterca, a mi umjesto to da iskoristimo imao sam osjecaj kao da smo bili zadovoljni sa pisljivih 1-0 i kao da su igraci jedva cekali da udzu u svlacionicu, igrali smo od noge do noge samo da vrijeme sto prije prodje nismo isli da zabijemo jos koji pogodak i da rijesimo utakmnicu, e to me mnogo iznerviralo.
2.Mclaren je skonto da nemoze onako igrati vise i zato je u drugom poluvremenu bio to potpuno drugi Wolfsburg i bili su puno bolji, usljedio je i gol za poravnanje i imali su nekoliko dobrih prilika, onda je Bayern u zadnjih 20 minuta poceo da igra kao sto smo svi navikli od njega pritisak na protivnika i protivnik nema sta drugo da radi nego da se brani(da je tu jos Robben bio
Ali eto bilo proslo, necu vise o ovoj utakmnici pisati jer znam da previse pametujem ali da jesam se iznervirao jer sam puno vise ocekivao
Prevedi , pa cu ti reci izgleda da kazes da je BARCA Bolja . Puno , ce ih se sloziti ja pak necu BAYERN ima veci uspjeh proslu sezonu sto dokazuje da je bolji no nebitno europundo vec kakoD1n0 je napisao/la:HahaCoDe je napisao/la:Znaci , BARCELONA ce biti tamo 16 , ?
Ali , fol je sto si ti rekao da ce bayern biti slabiji zbog SP , i ja tebi kazem i barca je dala osvajacu 9 predstavnika znaci da ce biti tamo 3 4 _)
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
ja sam prezadovoljan!
jbg., prvotimci su trenirali neke 2 ili 3 sedmice i samo lud insan moze ocekivati da nastave tamo gdje su stali u prethodnoj sezoni.
mislim da cemo tek od oktobra gledati ´pravog´ riberija, ali i lama, svajnija...
kros je pokazao i vise od ocekivanog pa je pored majstorske asistencije stizao da pomogne u odbrani.
mislim da nema potrebe palamuditi i traziti dlaku u jajetu.
iako sam u cajtnotu(obecao sam djeci da cu ih voditi u zoo(mozda ih i prodam
) imam potrebu da zapocnem jednu drugu temu
a nadam se da ce se i ostali ´bavarci´ odazvati i iznjeti misljenje.
sad, manje je bitno da li cemo pisati ovdje, na nasoj temi, posto ce biti rijeci o bayi, ili cemo preci na temu o bl-u.
naime, zanima me zasto se velika vecina trenera a bome i igraca jos prije pocetka sezone ´predaje´ i titulu ´salje´ u minhen?
zasto bundesligasi, osim bayerna, u duele sa vrhunskim svjetskim ekipama ulaza sa bijelom zastavicom?
zbog finansija? ili zbog neatraktivnosti lige(samim tim nisu u stanju dovesti kvalitetnija pojacanja)? ili je potrebno taj problem traziti negdje drugdje?!
moje misljenje je da bl nema kvalitetne menadzere ili sportske direktore, kako to ovdje zovu.
doduse, mozda se tu moze naci par dobrih(ne odlicnih) ali su isti toliko materijalno ograniceni da nemaju sanse krenuti u napad na prva dva mjesta. prvenstveno mislim na ove mladjahne koje necu imenovat.
meni je nezamislivo da za jednog nesposobnjakovica kakav je gospodin a. veh ima mjesta u klubovima koji se bore za sami vrh! u stutgartu je pokvario sve ono sto je napravio magat, volfsburg je unazadio i kao nagradu za sve to dobija mjesto u hsv-u -timu koji uz bayern ima ponajbolju ekipu.
dalje, volfsburgovci su odradili odlican posao krpeci odbranu koja je u prosloj sezoni bila jedna od najgorih u bl.
doveli su dobre igrace, izbacili jednog klasicnog napadaca i poceli igrati sa dvije ´sestice´ sto dodatna sigurnost za odbranu
ali, to je samo pola posla! svakome, pa i laicima, je jasno da za tu formaciju moras imati vraski sposobna krila, dok volfsi igraju sa mandzom na lijevoj odnosno zijanom na desnoj strani(sad mi neko treba da kaze kako je nas sajo los strateg). da nije smijesno bilo bi zalosno. volsburg ima kes, ali vukovi imaju jednog od henesa!
evo, sjetih se dvojice igraca koji su pred ovu sezonu promjenili klubove ili ce promjeniti;
krasic je iz moskve u juve presao za nekih 15-ak miliona. smijesna cifra za onakvog igraca. pogotovo ako uzmemo u obzir da vukovi nemaju desnog krila i da su za jednog mandzu iskesirali nevjerovatnih 7 miliona.
jos jedan igrac me je zadivio na sp-u, igrac kojem sam zaboravio ime. momak igra za slovacku(u tekmi protiv italije je igrao na poziciji lijevog krila).
bicu skroman i reci da je salihovic najbolje lijevo krilo(klasicno krilo, ne govorim o krilnim napadacima) u evropi.
osim na toj, superioran je svim drugim igracima na poziciji zadnjeg veznog.
da se vratim bayernu...
u sinosnjoj tekmi nas misimovic ponovo pokazuje da je bayernova ´einkaufspolitik´ ravna nuli.
svaka cast ozilu i krosu koji su nedvojbeno veliki talenti, ali su itekako blijedi kada se usporede sa nasim misimovicem. miske i xavi dok su ostali barem dvije klase ispod.
bl - fudbalsko mezarje?!
meni je pun qrac potrosenih balaka, nistelroja, raula, meceldera, bomela...i slicnih penzionera koji su dosli da fudbalski umru u bl.
niko ne kaze da bl-menadzeri trebaju biti kao murinjo jer je murinjo klasa za sebe, ali pogledati druge evropske klubove kao sto je arsenaj koji na celu ima odlicnog menadzera, i sl.
jogi lov(a) je trenercina u ocima glupih svaba. postao je toliko mocan da i tito ´dvadesetka´ povija rep pred lov(om) i njegovom arogancijom. ustvari, radi se o najobicnijem plagiatoru koji je ekipu slagao gledajuci bayern, kraduci gaalove ideje.
bayern nije imao lijevog beka(nema ga ni sad), reprezentacija nema lijevog beka pa su utrcavali bad-truba i kljakavi boateng(inace odlican stoper).
ovom prilikom cu pozdraviti druga geronima koji me je ukopavao kad god bi spomenuo misketa(sinoc je mnoge bayonje napravio smjesnim) ili schefera(sinoc je bayina desna strana bila klinicki mrtva)
rado bih nastavio sa drugom magatom ali me dinastija ceka i to ispred kuce
jbg., prvotimci su trenirali neke 2 ili 3 sedmice i samo lud insan moze ocekivati da nastave tamo gdje su stali u prethodnoj sezoni.
mislim da cemo tek od oktobra gledati ´pravog´ riberija, ali i lama, svajnija...
kros je pokazao i vise od ocekivanog pa je pored majstorske asistencije stizao da pomogne u odbrani.
mislim da nema potrebe palamuditi i traziti dlaku u jajetu.
iako sam u cajtnotu(obecao sam djeci da cu ih voditi u zoo(mozda ih i prodam
sad, manje je bitno da li cemo pisati ovdje, na nasoj temi, posto ce biti rijeci o bayi, ili cemo preci na temu o bl-u.
naime, zanima me zasto se velika vecina trenera a bome i igraca jos prije pocetka sezone ´predaje´ i titulu ´salje´ u minhen?
zasto bundesligasi, osim bayerna, u duele sa vrhunskim svjetskim ekipama ulaza sa bijelom zastavicom?
zbog finansija? ili zbog neatraktivnosti lige(samim tim nisu u stanju dovesti kvalitetnija pojacanja)? ili je potrebno taj problem traziti negdje drugdje?!
moje misljenje je da bl nema kvalitetne menadzere ili sportske direktore, kako to ovdje zovu.
doduse, mozda se tu moze naci par dobrih(ne odlicnih) ali su isti toliko materijalno ograniceni da nemaju sanse krenuti u napad na prva dva mjesta. prvenstveno mislim na ove mladjahne koje necu imenovat.
meni je nezamislivo da za jednog nesposobnjakovica kakav je gospodin a. veh ima mjesta u klubovima koji se bore za sami vrh! u stutgartu je pokvario sve ono sto je napravio magat, volfsburg je unazadio i kao nagradu za sve to dobija mjesto u hsv-u -timu koji uz bayern ima ponajbolju ekipu.
dalje, volfsburgovci su odradili odlican posao krpeci odbranu koja je u prosloj sezoni bila jedna od najgorih u bl.
doveli su dobre igrace, izbacili jednog klasicnog napadaca i poceli igrati sa dvije ´sestice´ sto dodatna sigurnost za odbranu
ali, to je samo pola posla! svakome, pa i laicima, je jasno da za tu formaciju moras imati vraski sposobna krila, dok volfsi igraju sa mandzom na lijevoj odnosno zijanom na desnoj strani(sad mi neko treba da kaze kako je nas sajo los strateg). da nije smijesno bilo bi zalosno. volsburg ima kes, ali vukovi imaju jednog od henesa!
evo, sjetih se dvojice igraca koji su pred ovu sezonu promjenili klubove ili ce promjeniti;
krasic je iz moskve u juve presao za nekih 15-ak miliona. smijesna cifra za onakvog igraca. pogotovo ako uzmemo u obzir da vukovi nemaju desnog krila i da su za jednog mandzu iskesirali nevjerovatnih 7 miliona.
jos jedan igrac me je zadivio na sp-u, igrac kojem sam zaboravio ime. momak igra za slovacku(u tekmi protiv italije je igrao na poziciji lijevog krila).
bicu skroman i reci da je salihovic najbolje lijevo krilo(klasicno krilo, ne govorim o krilnim napadacima) u evropi.
osim na toj, superioran je svim drugim igracima na poziciji zadnjeg veznog.
da se vratim bayernu...
u sinosnjoj tekmi nas misimovic ponovo pokazuje da je bayernova ´einkaufspolitik´ ravna nuli.
svaka cast ozilu i krosu koji su nedvojbeno veliki talenti, ali su itekako blijedi kada se usporede sa nasim misimovicem. miske i xavi dok su ostali barem dvije klase ispod.
bl - fudbalsko mezarje?!
meni je pun qrac potrosenih balaka, nistelroja, raula, meceldera, bomela...i slicnih penzionera koji su dosli da fudbalski umru u bl.
niko ne kaze da bl-menadzeri trebaju biti kao murinjo jer je murinjo klasa za sebe, ali pogledati druge evropske klubove kao sto je arsenaj koji na celu ima odlicnog menadzera, i sl.
jogi lov(a) je trenercina u ocima glupih svaba. postao je toliko mocan da i tito ´dvadesetka´ povija rep pred lov(om) i njegovom arogancijom. ustvari, radi se o najobicnijem plagiatoru koji je ekipu slagao gledajuci bayern, kraduci gaalove ideje.
bayern nije imao lijevog beka(nema ga ni sad), reprezentacija nema lijevog beka pa su utrcavali bad-truba i kljakavi boateng(inace odlican stoper).
ovom prilikom cu pozdraviti druga geronima koji me je ukopavao kad god bi spomenuo misketa(sinoc je mnoge bayonje napravio smjesnim) ili schefera(sinoc je bayina desna strana bila klinicki mrtva)
rado bih nastavio sa drugom magatom ali me dinastija ceka i to ispred kuce
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
Pa baš sinoćnja utakmica je pokazala zašto... Koliko puta je na ovaj način Bayern prelomio meč u svoju korist? Drugi nikako da nauče da moraju odigrati 90 + nadoknadu, a Bayern se u tome uvijek nekako iskopelja iz škripca... Ostali pokleknu, a Bayern to iskoristi... Previše puta se to dogodilo da bi se to moglo nazivati tek srećom ili slučajnošću...secer je napisao/la:naime, zanima me zasto se velika vecina trenera a bome i igraca jos prije pocetka sezone ´predaje´ i titulu ´salje´ u minhen?
Stvarno je mnogo puta bundesliga ponudila napetu završnicu, gdje se prvak odlučivao, doslovno, u sudačkoj nadoknadi, uz kombinovani prenos sa više stadiona... Postalo je gotovo pravilo, da u takvom raspletu salatara završi u Munchenu... Valjda su svi vremenom navikli na to...
Ili je to postao dobar alibi? Ipak je komotnija situacija kad na protivnika nakačiš etiketu favorita i sve što uz to ide, pa onda na miru pokušaš trijumfovati... Ako i ne uspiješ, nekako je neuspjeh manji jer možeš ladno da odmahneš, to se i očekivalo...

http://www.powerplaymanager.com/r219458
moram priznat da me par stvari jako iznenadilo ovde, mislim par komentara, govoriti za igru da je fuj, da bayern nije uigran...
ja sam to malo vidio drugacije....prvo poluvrijeme je pruzilo odlicnu igru bayerna, sjajna kombinatorika, toliko velika dominacija da su vukovi izgledali razbijeni u svim segmentima igre , nisu bili blizu lopte, tek im se nekad posrecilo da dodju do po neke lopte...gol kao iz snova, odlican pas kroosa, majstorski prijem lopte mullera i sveukupna akcija mullera kod gola je bila extra svjetska klasa....u drugom poluvremenu je u bayernovoj igri doslo do pada, s jedne strane osjetilo se da su wolfsburgovi igraci bili bolji jer im je mcclaren odrzao bukvicu u svlacionici a s druge strane usao je miske i unio novu svjezinu u ekipu....ali nakon wolfsburgovog gola bayern je opet imao veci posjed, bile su tu sanse, poput onog pokusaja riberyja petom, bayern je jednostavno bio blizu gola....to sto je gol pao u zadnjoj minuti to je odraz bavarskog mentaliteta i to je kod ovog kluba fantasticno....mnogi zaboravljaju da je bayern u drugom poluvremenu pao zbog fizickog umora brojnih igraca koji su igrali sve do polufinala svjetskog prvenstva, a van bommel i do finala.....jednostavno takva je situacija umor igraca, a da je zdrav i robben ne bi imao vise svjezine nego brojni drugi igraci, olic mozda bi(on nije igrao svjetsko)....kritikovati igru bayerna je bez veze jer prosle sezone je bayern igrao lijep fudbal ako sad par utakmica i na srecu pobijedi onda se to pod ovim svim uslovima ne moze zamjerit.....a davno sam rekao i gero je upamtio tu moju recenicu: srecu treba isprovocirati....a to mogu samo veliki, jer sto je onda toliko cesto poput bayerna ne isprovociraju wolfsburg, arsenal, sevilla il jos neki drugi klubovi....to je ta razlika izmedju super velikog kluba i solidnog kluba...a znamo da je bayern super veliki, a wolfsburg solidan, iako bi i vukovi ove sezone mogli visoko jer djeluju ozbiljno , mnogo ozbiljnije nego prosle sezone
ja sam to malo vidio drugacije....prvo poluvrijeme je pruzilo odlicnu igru bayerna, sjajna kombinatorika, toliko velika dominacija da su vukovi izgledali razbijeni u svim segmentima igre , nisu bili blizu lopte, tek im se nekad posrecilo da dodju do po neke lopte...gol kao iz snova, odlican pas kroosa, majstorski prijem lopte mullera i sveukupna akcija mullera kod gola je bila extra svjetska klasa....u drugom poluvremenu je u bayernovoj igri doslo do pada, s jedne strane osjetilo se da su wolfsburgovi igraci bili bolji jer im je mcclaren odrzao bukvicu u svlacionici a s druge strane usao je miske i unio novu svjezinu u ekipu....ali nakon wolfsburgovog gola bayern je opet imao veci posjed, bile su tu sanse, poput onog pokusaja riberyja petom, bayern je jednostavno bio blizu gola....to sto je gol pao u zadnjoj minuti to je odraz bavarskog mentaliteta i to je kod ovog kluba fantasticno....mnogi zaboravljaju da je bayern u drugom poluvremenu pao zbog fizickog umora brojnih igraca koji su igrali sve do polufinala svjetskog prvenstva, a van bommel i do finala.....jednostavno takva je situacija umor igraca, a da je zdrav i robben ne bi imao vise svjezine nego brojni drugi igraci, olic mozda bi(on nije igrao svjetsko)....kritikovati igru bayerna je bez veze jer prosle sezone je bayern igrao lijep fudbal ako sad par utakmica i na srecu pobijedi onda se to pod ovim svim uslovima ne moze zamjerit.....a davno sam rekao i gero je upamtio tu moju recenicu: srecu treba isprovocirati....a to mogu samo veliki, jer sto je onda toliko cesto poput bayerna ne isprovociraju wolfsburg, arsenal, sevilla il jos neki drugi klubovi....to je ta razlika izmedju super velikog kluba i solidnog kluba...a znamo da je bayern super veliki, a wolfsburg solidan, iako bi i vukovi ove sezone mogli visoko jer djeluju ozbiljno , mnogo ozbiljnije nego prosle sezone
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Pa šta su ovi neki likovi očekivali
da se pregazi Wolfsburg jel
Ma daj ne budite smiješni, pogotovo ti FC Bayern, ne kvari nam temu nakon sinoćne pobjede.
Pobjeda potpuno zaslužena, mada je Wolfsburg stvorio više čistih šansi za gol. Kroos je stvarno loše odigrao, ona asistencija i ništa više. Gaal mora igrati sa 2 napadača, u ovom sistemu Bayern djeluje bezidejno, jer osjeti se nedostatk jednog napadača, a Klose sam jednostavno potpuno odsječen, i on je sinoć bio žrtva ove formacije.
Ma daj ne budite smiješni, pogotovo ti FC Bayern, ne kvari nam temu nakon sinoćne pobjede.
Pobjeda potpuno zaslužena, mada je Wolfsburg stvorio više čistih šansi za gol. Kroos je stvarno loše odigrao, ona asistencija i ništa više. Gaal mora igrati sa 2 napadača, u ovom sistemu Bayern djeluje bezidejno, jer osjeti se nedostatk jednog napadača, a Klose sam jednostavno potpuno odsječen, i on je sinoć bio žrtva ove formacije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.