ma da i to sto kazes ali sutra cemo dobiti A . WILLU imam neki predosjecaj
Gse Gse ..
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Naš trener ce vas voditi ove sezone.Avram je extra trener i ove sezone cu slabije pratiti Premier Ligu pošto nemahammers je napisao/la:Konacno dodje i 14-tiiiiiiiiiiiiii![]()
Danas otvaranje sezone igramo sa Aston Villom u gostima od 16 sati uz prijenos na BHT 1. Nadam se minimalno bodu, Villa u zadnje vrijeme ne bas u najboljoj situaciji, znamo za ostavku O'neilla te nagovjestaj odlazka najboljeg im igraca Younga. West Ham zadnje tri utakmice protiv Ville je ostao ne porazen, dva puta u gostima remi (i danas bi mog'o biti lako) i kod kuce pobijeda prosle godine kada je Hines pogodio u 90+ min. kojeg danas nece biti radi povrede.
Ovo ce biti ujedno i debi za Avrama Granta na klupi West Ham-a sto se tice Premier Lige. Jos bi mogli debitovati Thomas Hitzlsperger koji je lakse povrijedjen, zaradio laksu povredu na zadnjoj utakmici protiv Deportiva, Pablo Barrera, Frederic Piquionne, Tal Ben Haim i Winston Reid.
West Ham i Aston VIlla do sada odigrali 91 medjusobni duel, West Ham uspijesniji sa 32 pobijede,Villa 30 i 28 utakmica su zavrsile nerijeseno.
Zadnjih 6 utakmica :
17 January 2010 - Aston Villa 0-0 West Ham United
4 November 2009 - West Ham United 2-1 Aston Villa
18 April 2009 - Aston Vila 1-1 West Ham United
20 December 2008 - West Ham United 0-1 Aston Villa
11 May 2008 - West Ham United 2-2 Aston Villa
6 October 2007 - Aston Villa 1-0 West Ham United
HvalaDevil je napisao/la:@Hammers zelim da vam pozelim srecu u predstojecoj sezoni i da izborite opstanak.Mislim da ce to biti mnogo lakse nego predhodne sezone kada ste se skoro do kraja borili za zivot u eliti.Sada je tu Avram Grant jedan od trenera koji odlicno poznaje sustinu fudbalske igre i taktiku i koji vas moze dovesti u mirnije vode.Koliko sam upoznat od boljih igraca samo su otisli Ilan i Franco,a dosli su tu i Barrera,Hitzlsperger,Reid,Piquionne,ben Haim sve odlicni igraci za koje sam uveren da mogu doneti dosta dobrog.

A on je GH sto navija za svrake koje se ne mogu sastaviti sa trofejom u novije doba.D1n0 je napisao/la:Monolog:
Lako je biti gloryhunter...
Ja, čovjek bi rekao da je Newcastle osvojio 1000 trofeja, u pravu si. Btw, izgleda da niko ne smije navijati za neki jači tim jer je odmah etiketiran kao GH. Odlično razmišljanje momčino. Odlično.D1n0 je napisao/la:Monolog:
Lako je biti gloryhunter...
Ma nemoj? A prvo mjesto u Championshipu?Devil je napisao/la:A on je GH sto navija za svrake koje se ne mogu sastaviti sa trofejom u novije doba.

Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul i 5 gostiju.