Ni blizu.Objasnicu po milioniti put i zasto.Osim motiva prstena koji je isti(da se razumijemo osudjivao sam i osudjujem oba prelaska)James NIJE otisao u ekipu koja je glavni favorit za titulu i bez njega.James NIJE napustio jednu od najtalentovanijih ekipa lige i top 5 igraca pored sebe.James NIJE otisao u ekipu koja mu je jedan od najvecih konkurenata i koja ga je upravo izbacila iz PO zato sto je on,izmedju ostalih, chokeovao vodstvo od 3-1.Ogromna razlika.kad_kako je napisao/la:Apsolutno isti. U svemu tome poenta je da su obojica zbrisala iz svojih ekipa da bi ganjali prsten. Jedan dosao u super tim, drugi dosao u super tim. Da, i Bron je dosao u super tim, jer nebi dosao da nije znao da ce i Bosh potpisati, a znamo da su se njih trojica to sve izdogovarali daleko prije kraja onog cirkusa od odluke. U trenutku potpisa Jamesa i Bosha, Miami je postao super tim.NEZALAGANJE je napisao/la:E jbg prijatelju.Stvarno mislis da je isti potez Duranta i Jamesa?? Ok,jeste u ganjanju prstena isti,ali svaki drugi korak je razlicit i to u OGROMNOJ mjeri.kad_kako je napisao/la:Generalno uzasan PO. Ovi se prosetali Zapadom, oni Istokom. Finale nista posebno. 2 uzbudljive tekme ostalo dosada.
Drago mi je zbog Kevina, cisto iz razloga, sto ga najvise osporavaju oni koji svo vrijeme brane Bronov prelazak u Miami. Obojica ganjali prsten, dupli arsini na djelu.
Cestitke simpatizerima GSW.
Pljuvao sam prelazak Kevina u GSW, kao i Jamesa u Miami, ali vidjeci duple arsine, poceo onda navijat da Kevin razvali. Cisto radi tih duplih standarda.
Iako je supak i dalje zbog ganjanja prstena, bravo za njega sto je arsinarima malo muku napravio.
@JHam I tebi je odgovor iznad.Jedno je uklopiti jednog igraca uz vec postojeci sistem,a sasvim drugo kreirati potpuno novi identitet,stil igre i sistem.Nebo i zemlja,zato su i izgubili od DAL prvo finale,jer je DAL ekipa koja je godinama na okupu bila.To ako ne vidis i nije ti jasno,meni je zao.