Iskreno, cekam derbi. U pravom smislu te rijeci, susret ekipa koje su "u 5 deka" pa ko bolji. Moj Milan jos to nije, ali se nadam da ce da bude. Kako si napisao , treba vremena. Da se igraci uklope, uigraju. ABd, uskoro.Juventinisimo je napisao/la:Milan je izgleda poceo zestoko, drago mi da jacaju trupe...samo, trebace i vremena...za nadati se da ce serie A napokon doci tamo gdje i pripada, na sami vrh svijeta...
Kao i uvijek..Juve i Milan vuku karavan, a ostali prate..
Jedva cekam derby, da im zavalimo kakav gol iz penala ili offside...da forumasi kmece..
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
Eto vama Lemina, odličan upgrade u odnosu na Medela.SiamoNoi je napisao/la:Hoćete Bimbanbija?Odbio čovjek posudbu u Chelsea i transfer u Spartu,kaze samo Real i Juventus dolaze u obzirramiral je napisao/la:Čuvaj se zmijuga i kad darove nose.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Parma pobjedu do Serie A.
Grosso novi trener Barija.
Grosso novi trener Barija.
Zašto ne.Lajka ga se još iz Francuske.ramiral je napisao/la:Eto vama Lemina, odličan upgrade u odnosu na Medela.SiamoNoi je napisao/la:Hoćete Bimbanbija?Odbio čovjek posudbu u Chelsea i transfer u Spartu,kaze samo Real i Juventus dolaze u obzirramiral je napisao/la:Čuvaj se zmijuga i kad darove nose.
a kako ce to bgt preskocit Serie B :mrgreen:SiamoNoi je napisao/la:Parma pobjedu do Serie A.
Benevento novi clan Serie A, prije par dana dobili Carpi u revansu :kafa:
Objektivni navijači koji čoporativno mrze Juventus drugačije su ga karakterisali dok je bio u Juventusu.jelle je napisao/la:Ev sad je Conte gospodin
-
JuventinoVero
- Kontakt:
Re: RE: Re: Serie A
Conte, vidal, pogba, dosta je primjera..jednostavno dok si u juventusu ne nozes biti sjetska klasa.dinoo je napisao/la:Objektivni navijači koji čoporativno mrze Juventus drugačije su ga karakterisali dok je bio u Juventusu.jelle je napisao/la:Ev sad je Conte gospodin
Sent from my GT-I9082 using Tapatalk
#ALLEGRIOUT
Chinaglia je napisao/la:a kako ce to bgt preskocit Serie BSiamoNoi je napisao/la:Parma pobjedu do Serie A.![]()
Benevento novi clan Serie A, prije par dana dobili Carpi u revansu
Pa Keita bi i u Milanu ostao na istom nivou.Romagnoli13 je napisao/la:Pa Milan je imao dogovor od 32M za njega i to samo zato jer je bio uključen i Biglia u paket.Sad kad je Keita odbio to, Milan mora povisiti ponudu za Bigliu, jer Lotito traži 3-4M više, i ako je sam igrač odavno prihvatio uslove Milana. A Keiti je jasno poručio da ako nastavi ovako, presjedit' će na klupi cijelu sezonu. Mada i ako pređe u Juve, veći dio sezone će praviti društvo Pjaci i kompaniji na klupi. Lotito tuona: "Keita? I furbi con me si fanno male."BuffonGigi je napisao/la:Lotitu malo 30m za Keitu? Lik je totalni idiot, svojom pohlepom i losim procjenama je uskratio i Andersonu i Hernanesu da postanu vrhunski igraci, sad hoce i ovog malog da zezne.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Pa da, prelaskom u Juventus bi odmah postao kandidat za Ballon d'Or. Nego šegu na stranu. Po pitanju tog igrača mi je apsolutno svejedno, takvih još na desetine širom Evrope. Svakako bi mi bilo draže da dođe Emil Forsberg nego taj peškirić.VelaHavle je napisao/la:Pa Keita bi i u Milanu ostao na istom nivou.Romagnoli13 je napisao/la:Pa Milan je imao dogovor od 32M za njega i to samo zato jer je bio uključen i Biglia u paket.Sad kad je Keita odbio to, Milan mora povisiti ponudu za Bigliu, jer Lotito traži 3-4M više, i ako je sam igrač odavno prihvatio uslove Milana. A Keiti je jasno poručio da ako nastavi ovako, presjedit' će na klupi cijelu sezonu. Mada i ako pređe u Juve, veći dio sezone će praviti društvo Pjaci i kompaniji na klupi. Lotito tuona: "Keita? I furbi con me si fanno male."BuffonGigi je napisao/la:Lotitu malo 30m za Keitu? Lik je totalni idiot, svojom pohlepom i losim procjenama je uskratio i Andersonu i Hernanesu da postanu vrhunski igraci, sad hoce i ovog malog da zezne.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Bolje Di Vaia iz penzije da dignu nego ovog gejliju da dovedu.
Naravno, Juve je za vase klubove ....
ma nije frajer derpe, sprdali su seramiral je napisao/la:Bolje Di Vaia iz penzije da dignu nego ovog gejliju da dovedu.
- Amsterdam1312
- Kontakt:
Kakve se klade prodaju za 30 miliona Keita realno vrijedi duplo vise. Pa za mrtvog Nianga Everton nudi 18 miliona. I kako je Hernanesu uskratio ista? Kada je dosla ponuda Intera i kada je Hernanes izrazio zelju da ide, prodao ga je.BuffonGigi je napisao/la:Lotitu malo 30m za Keitu? Lik je totalni idiot, svojom pohlepom i losim procjenama je uskratio i Andersonu i Hernanesu da postanu vrhunski igraci, sad hoce i ovog malog da zezne.
Al Keita ima samo godinu ugovora
Sent from my x600 using Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!
Mali i njegovi su od početka bili problematični.“I saw this kid in Naples and immediately called Piero Ausilio at Inter. For three-and-a-half years, up until 2013, he was being groomed by Inter and had several trial runs there.
“It all went fine until the moment he was set to sign the written contract with the club. That afternoon, we all reached an agreement – him, his father and mother – after four intense years.
“The next morning, they agreed terms with Milan, without warning or fair play. There were some precedents that made me think Donnarumma could get into this situation with Milan.
“I am perplexed at his decision not to stay with a club like Milan, but then I have my ideas on the matter…
“I’ll just repeat: his family in 2013 signed for Inter. They returned to Naples, the next morning took a plane and signed for Milan. The contract they had signed less than 24 hours earlier was worthless.
“What more do I have to say? I am stunned that some reporters continue to not know the situation or pretend not to listen.”
Meanwhile, this evening Donnarumma’s brother-in-law posted a message on social media and quickly deleted it again, but not before it was screencapped.
“Those who criticise you don’t know you. Milan, a club of clowns.”
Izgleda da se nije šalioSiamoNoi je napisao/la:
Bit će vremena i za tebe gospodine
Gledajući ovo sve sa Donnarumom pitam se u slučaju nekog novog farsopolija kad bi bilo koji "bolji" klub iz Serie A, ili iz Liga petice, bio izbačen u niži rang ko bi ostao od igrača
Sudeći po ovoj mlađariji ne bi ni stjenice a kamoli fudbaleri.
Sudeći po ovoj mlađariji ne bi ni stjenice a kamoli fudbaleri.
Nema vise fudbalskih veličina. Bas danas jaranu govorim, veliki Bufon nije napustio klub kad su izbačeni u drugu ligu, a ovaj balo do jučer molio Boga da sjedne na klupu velikog Milana a danas bi već igrao LP.
Il Club più titolato al mondo!